Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1896729 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Vi ste neozbiljni... Smile

Virgin border...ah...oh...mmmm

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile

Rihanna obuchena kao slash...  Smile
Moj paja je zbunjen  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 

Montaza - showing people completely different perspective since 1890  Smile

Mocna stvar..
« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 22:12:29 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Mora da je bila mnogo napusena cim pastelne boje tako deluju na nju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Izvo Alo:

Cecina narukvica na prodaju!!!

Pod sloganom „Hajde da svi budemo ONA“, na društvenoj mreži „fejsbuk“ osvanuo je oglas za prodaju „nanogvica“ s nadimkom Svetlane Ražnatović, pravosnažno osuđene na godinu dana kućnog pritvora.

Novopečeni modni detalj može se poručiti u čak devet boja, a proizvod, kažu, na kućnu adresu stiže u roku od tri dana.

- Narukvice mogu da poruče samo članovi grupe, Cecini fanovi. Mi smo kao njeni veliki poštovaoci želeli na ovaj način da joj pružimo podršku - u dahu nam je rekla žena koja se javila na telefon za porudžbine, a koja je insistirala na anonimnosti.

Upitana nije li to zarađivanje na muci sopstvenog idola, ova tridesetpetogodišnja Beograđanka kaže:

- Ma nije to neki broj. Možda je za ove dve nedelje otišlo svega nekoliko desetina - priča naša sagovornica.

Nekoliko desetina puta 1.000, pa izračunajte i sami koliko je od podrške idolu u nevolji inkasirala ova dama. Najbolje idu bele i crvene, a što se tiče onlajn trgovine, kaže, sve je legalno!

- Uplate idu preko računa, a imamo i registrovanu firmu preko koje ide prodaja - priča ona, doduše bez konkretnih podataka o navodnoj firmi. Žena ovakvog preduzetničkog duha, očekivano, nije imala moralnu dilemu prilikom upliva u biznis „podrške“ Arkanovoj udovici, koja je kućnu robiju zaglavila zbog zloupotrebe službenog položaja, te nelegalnog držanja oružja.

- Ja imam neko drugo mišljenje. Kad je trebalo da se ulaže, niko ništa nije pitao, a kad su se pare zaradile, svi su ustali protiv Cece - nemušto nam je svoju podršku pevačici obrazložila dovitljiva preduzetnica.
U želji da čujemo komentar u vezi s novim modnim hitom, pozvali smo PR službu folk zvezde, ali do zaključenja ovog broja nismo dobili odgovor.

Narukvica već opevana!
Da je sudbina koja je zadesila Cecu Ražnatović veoma inspirativna, bilo je jasno kada je, kako je „Alo!“ već pisao, voditelj Radio „Indeksa“ Uroš Bogdanović pevačici posvetio pesmu simboličnog naziva „Narukvica“! Na muziku jednog od najvećih hitova folk zvezde, „Kukavica“, on je napisao novi tekst, a pesma u kojoj na satiričan način obrađuje aktuelna dešavanja u životu najpopularnije zatvorenice na Balkanu već je postala izuzetno slušana na internetu.
- Pošto se zezam apsolutno sa svime, i ovo je moralo da se nađe na tapetu. Cilj nije da se neko uvredi, već da se svi nasmejemo ružnoj svakodnevici. Svaka stvar se može posmatrati sa vedrije strane - rekao je za „Alo!“ Uroš, dodavši da je tekst napisao za tri minuta i da je na ideju došao u toaletu, u kome inače dobija nadahnuće.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
U želji da izgleda kao topmodel, Bojan Jovanovski legao pod nož
Boki 13 operisao jagodice!
Ponedeljak - 18.07.2011

Makedonski šoumen Boki 13 baš se navukao na plastične operacije! Nakon što je naduvao usta i uradio liposukciju podbratka, makedonski voditelj i pevač odvažio se na još jednu intervenciju - operisao je jagodice!

Kako “Alo!” saznaje, on je na jednoj prestižnoj klinici na Dedinju napumpao taj deo lica pomoću najsavremenije supstance koja se trenutno koristi u estetskoj hirurgiji. Na taj korak Bojan Jovanovski se odlučio zbog predstojećeg koncerta, koji treba da održi krajem ovog meseca na stadionu u Ohridu, a na kojem želi da izgleda što bolje. Vešto oko našeg paparaca “overilo” je Bokija u momentu kada je napuštao prestižnu kliniku u pratnji gospođe Mire, koja je inače i vlasnica tog mesta za “ulepšavanje”.
- Da, uradio sam usta, podbradak i jagodice. S obzirom na to da je za moj posao neophodno da uvek budem lep i u fulu, napumpao sam jagodice. Inače, ja ih uopšte nisam imao, pa sam ovim zahvatom dobio ono što sam oduvek želeo, ali samo privremeno jer se supstanca zadržava najviše šest meseci. Zahvatom sam izuzetno zadovoljan, pa ću ih možda napumpati trajno, ali o tom-potom. Međutim, tek nameravam da se sredim! Nakon koncerta, ići ću da operišem stomak, a onda ću da izgledam kao top model - izjavio je ponosni Boki za naš list.
Sudeći po tome koliko se žrtvuje za lepotu, Makedonac će uskoro nadmašiti pevačice. Ruku na srce, i ovako je lepši i stasitiji od mnogih konkurentkinja! A muškarci? Oni su ionako “druga liga”!

Dragana Tripić

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
шта кажу средио подваљак ... сад не изгледа као свињче од 250 кила, него 150 ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Da uvek bude lep i u fulu...

Jbte, njemu ne trebaju plastichne operacije... Treba mu poshteno starozavetsko chudo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Meni je ova slika sa jednodnevnom bradicom krajnje uznemirujuca...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Odgovor na Anein potpis rerun:
Why not?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.