Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1896929 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
GOCA TRŽAN: IVAN ME VARAO!
(11)    Utorak, 19. Juli, 2011.| Autor: Zvezdana Milovanović
Pevačica kaže da do nje stižu priče da ju je muž prevario kad ga je najviše volela

Bračna sapunica Goce Tržan i Ivana Marinković dobila je novu epizodu. Pevačica kaže da ju je još uvek zakonit suprug varao, kao i da i sad ima drugu ženu!

- U poslednje vreme sve češće čujem da me je varao u vreme moje najveće ljubavi prema njemu, ali to nisam obnarodovala nasav glas i ne planiram da ga pratim. Naprotiv, želim mu svaku sreću, čak i onu u ljubavnom životu - rekla je pevačica u intervjuu za magazin Stori, a na pitanje da li ju je povredilo saznanje o mogućoj prevari kaže:

- U ovom trenutku ne, jer fizička prevara nije najgora, uvek je gora ljudska izdaja. Znam da je njemu najlakše da misli kako sam ga ostavila zbog drugog muškarca, jer tako sam sebi stvara privid da ni za šta nije kriv, ali, na njegovu žalost, to je daleko od istine, o kojoj upravo zbog njega ćutim - poručila je Goca.

Ljubav s Markom je moguća!

Goca Tržan ne isključuje mogućnost da se u budućnosti prijateljstvo između nje i Marka Lakićevića, s kojim je mediji povezuju, pretvori u nešto više.

- Nisam vidovita da znam šta će se desiti, ali sve je moguće! Svesna sam da je rano za novu ljubav, ali i da će mi se ona pre ili kasnije desiti - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Veci deo naseg pravosudnog sistema zasluzuje da se nadje u ovoj temi:  Smile  Smile

Izvor Kurir:

SUĐENJE CECI I ZETU ODLOŽENO ZA 24. NOVEMBAR

Utorak, 19. Juli, 2011.| Autor: Agencija BETA

BEOGRAD - Suđenje pevačici Svetlani Ražnatović i njenom zetu Predragu Ocokoljiću po tužbi za nasilničko ponašanje odloženo je danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu za 24. novembar jer optuženi nisu uredno pozvani.  Smile  Smile

Na suđenje nisu došli ni njihovi advokati, Goran Petronijević i Mladen Magdelinić, koji su sud obavestili da su na godišnjem odmoru i da mole suđenje bude odloženo. U sud je došao oštećeni Aleksandar Olarević i šest svedoka.

Sudija Danijela Koš konstatovala je da nema procesnih pretpostavki i odložila suđenje za kraj novembra. Za krivično delo nasilničkog ponašanja zaprećena je kazana do pet godina zatvora.

Direktor FK Mladi proleter Aleksandar Olarević podneo je krivičnu prijavu protiv Svetlane Ražnatović i Predraga Ocokoljića zbog sukoba koji je imao sa njima pre četiri godine. Olarević je ranije najavio da će povući krivičnu prijavu ali je tužilaštvo ostalo pri optužbi jer se to krivično delo goni po službenoj dužnosti.

Svetlana Ražnatović izdržava kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je osuđena posle nagodbe sa tužilaštvom pošto je priznala zloupotrebe u transferu fudbalera Obilića. Ostalo joj je da izdrži još osam meseci kućnog zatvora u vili na Dedinju, a presudom je obavezana da plati i 1,5 milion evra u budžet Srbije.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Isvor Svet:

Fudbalerske muke: Ivan Ivanov: Evo vam dokaza da nisam gej!

Kurir je došao u posed fotografija fudbalera Partizana Ivana Ivanova na kojima se u jednom stanu vaćari s poznatom navijačicom crno-belih Sandrom Jovanović. Posle kraćeg zagrevanja, Bugarin je prešao u napad, a ni Sandra mu nije baš ostala dužna. Šta je bilo posle i da li je Ivanov gej, najbolje zna ova plavuša, koja se još ranije predstavljala kao najvatrenija navijačica kluba iz Humske. Pitanje je samo šta će na sve ovo reći navodna Ivanova devojka, pošto je on po dolasku u Partizan izjavio da nije homoseksualac i da je u vezi već pet godina. Njemu je svojevremeno propao transfer u Steauu jer je u javnost procurila informacija da je homoseksualac. Mediji u Bugarskoj pisali su da je Ivanov uhvaćen kako se u jednom noćnom klubu ljubi sa svojim saigračem Ivanom Karadžovim, mada ne postoji fotografija koja bi to mogla da potvrdi.
Štoper crno-belih je po dolasku u Beograd demantovao ove priče rekavši da je reč o nesporazumu. Sandra Jovanović bila je i Kurirova zečica, a tada je otkrila otkud tako strastvena ljubav prema Partizanu. Na pitanje ko je najseksepilniji trener, odgovorila je: "Eh, stare strasti me još drže... Slaviša Jokanović, naravno! Kao klinka sam bila zaljubljena u njega." Priznala je i da je najbolji frajer među fudbalerima Nemanja Tomić.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 15
Boze, budale...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda
Mmm da, ovo bash dokazuje da nije gay  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Priznala je i da je najbolji frajer među fudbalerima Nemanja Tomić.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Anti-Kefalica...

Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Citat
Fudbalerske muke: Ivan Ivanov: Evo vam dokaza da nisam gej!
I zato je morao da pozove kurvu u stan da ga vata za onu stvar pred novinarima.  Smile

E to je prava muska "SSW".  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 470 471 473 474 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.