Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839230 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Djusne.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
i tome se neko obradovao  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
 Smiley 1
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung XYZ1004
Zavrsava poso

Smile  Smile
« Poslednja izmena: 02. Jul 2011, 15:12:45 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sta je ovo Gospode Boze?

www.extremefunnypictures.com/items/4303.jpg  Smile

Trebalo bi da stoji na domenu: extremetragicpricures jer ovo nije smesno nego tragicno.
Ne mogu da verujem da je ona platila da je ovako unakaze...  Smile

Hirurg koji bi ovako unakazio nekoga do koga mi je stalo umro bi vristeci dok mu zivom deroem kozu.  Smile

Ajde nesto veselijeSmile najbolji su mi njeni muzikanti koji nastavljaju da koreografijom bez obzira na njen pad:

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple 15
Bivši supružnici u tajnosti obnovili svoju ljubavnu romansu?
Pomirili se Nata i Dača!
Petak - 01.07.2011
Kada pre dve večeri u emisiji Jelene Bačić-Alimpić nije ispunio obećanje i izneo razloge zbog kojih je prekinuo brak sa Natašom Bekvalac, Danilo Ikodinović je, kako „Alo!“ saznaje, imao jak razlog za to!

Naime, kako pričaju dobro obavešteni izvori po Novom Sadu, Nata i Dača se već neko vreme viđaju i podsećaju starih dana, zato je Ikodinović u poslednjem intervjuu nahvalio svoju bivšu ženu, za razliku od prethodnih puta.
- Posle žučne svađe i brzog razvoda, niko od njihovih bližnjih nije pomišljao da će više ikad želeti da se sretnu, a kamoli da obnove ljubav. Međutim, izgleda da se u proteklih nekoliko nedelja stvar u potpunosti okrenula - počinje priču za „Alo!“ izvor blizak ovom paru koji potom otkriva priču da su bivši supružnici ponovo u tajnoj vezi.
- Kako sam čuo od Natašine bliske drugarice, njihov prvi susret i nalet strasti desio se u trenutku kada je Dača zbog njihove ćerke Hane došao u pevačicin stan. Dovoljno je bilo da se samo na minut nađu nasamo i stare emocije su se probudile, pa se Dača zadržao dva sata duže nego što je planirao. Nata je slobodna, tako da ona nema problem da li će prevariti nekoga, dok za Daču ne znam da li je i dalje u vezi sa Tanjom - dodaje naš izvor i nastavlja kako njih dvoje ne mogu da veruju šta im se dešava.
- Nata je svojoj drugarici ispričala da je neverovatan osećaj biti ponovo u Danilovom naručju. Bolje im je nego kada su bili u braku! Oni su i sami pričali da je između njih na početku postojala tolika strast da su seks imali čak i na prvom sastanku. Izgleda da se sva ta emocija naprosto vratila, a šta će oni sada da rade, nikome nije jasno - priča za naš list dobro obavešten izvor i otkriva da su Bekvalčeva i Ikodinović potpuno zbunjeni zbog svega što se dešava.
- Nata je, kako sam čuo, non-stop u grču da li će se za to saznati. Pretpostavljam da se plaši da bi ispalo kao da obmanjuju i svoje bližnje i narod koji misli da je njihovoj ljubavi stvarno došao kraj. Dok ona brine da neko ne pomisli da je njihov razvod bio samo marketinški, Daču ne interesuje šta će drugi da pričaju, niti se ikada opterećivao time šta ko misli - zaključuje naš izvor.

„Moja ljubav prema Danilu će ostati doveka!“
Da je i ona sumnjala da će se ovako nešto možda jednog dana dogoditi, Nata je nagovestila u intervjuu za „Alo!“ nekoliko dana nakon razvoda.
- Moja ljubav prema Danilu trajaće doveka, drugačija, ali posle svega što smo zajedno prošli, oboje znamo da postoji neko važniji i vredniji od nas samih, naših sujeta i ega, zašto vredi živeti i boriti se - rekla je tada Nataša, dok je Danilo najpre pričao da je o tome kako je Nataša dobra majka i zato će je ceo život poštovati.

Nata: Neka priča ko šta hoće!
Popularna pevačica i njen bivši muž su kratko prokomentarisali naša saznanja i kao što je bilo očekivano nisu ih potvrdili.
- Još jedan od odvratnih pokušaja da se dođe do senzacionalnih vesti! Apsolutna neistina - rekao je Danilo Ikodinović za „Alo!“, dok je Nata kratko prokomentarisala: „Neka priča ko šta hoće!“.

Novosadska „sapunica“!
Novosadska pevačica Nataša Bekvalac je 23. januara objavila na svom „fejsbuk“ profilu da se razvodi od vaterpoliste Danila Ikodinovića. Danima se spekulisalo da je razlog njihovog razlaza zubna tehničarka Milica Dražin, sa kojom je, navodno, Dača prevario Natu. Pevačica je posle toga spakovala kofere i sa ćerkicom Hanom i sestrom Kristinom otputovala na Zlatibor, ne javljajući se nikome na telefon. Kada se vratila sa puta, sastala se sa bivšim suprugom kako bi se dogovorili oko podele imovine. Iako je situacija bila napeta, na kraju su uspeli da se dogovore, pa je Dači pripala kafana „Tako je suđeno“, kao i dva stana u Beogradu, a Nataši stan u Novom Sadu, salaš i starateljstvo nad ćerkom. Mesec dana pre zvaničnog razvoda, Danilo je počeo da se zabavlja sa Tanjom Vračarić, a malo posle njega i njegova bivša supruga otpočela je ljubavnu vezu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem. „Sapunica“, kako ju je Ikodinović sam nazvao, konačno se završava 28. aprila, kada su se u sudu i zvanično razveli.

Izvor: Alo

O, ne....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3220
Dokle ce njih dvoje vise da dave po novinama... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Dokle ce njih dvoje vise da dave po novinama... Smile Smile Smile

Ја мислим да се Гоца Тржан сморила кад је ово чула ... замисли безобразлука ... таман што је Гоца кренула да се разводи по новинама ово двоје се помирише ... и сад ће Гоцин развод да прође трагично незапажено ... тачно ће морати још једном да се разводи  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 

Ajde nesto veselijeSmile najbolji su mi njeni muzikanti koji nastavljaju da koreografijom bez obzira na njen pad:

Ja joj zapravo zavidim sto to moze da uradi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia 6630, valjda

Ja joj zapravo zavidim sto to moze da uradi  Smile

Eh shto me ne chudi  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 398 399 401 402 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.