Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1837916 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
E Tepo nemoj da me razocaravas, ja o tebi imam lepo misljenje.

Ma brate... jebeš to što se penje po stolovima... pevaljka je i profuknjača... ali uvek ima "reč" za bilo koga i bilo šta Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
HTC Wildfire S

NE ZNAM DA LI JE PIJAN

ILI JE FACEPALM
« Poslednja izmena: 30. Jun 2011, 15:41:17 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
E Tepo nemoj da me razocaravas, ja o tebi imam lepo misljenje.

Ma brate... jebeš to što se penje po stolovima... pevaljka je i profuknjača... ali uvek ima "reč" za bilo koga i bilo šta Smile

Isto tako i Kreketusa uvek ima "rec" za bilo koga i bilo sta, sto ih ne cini inteligentnim nego jezicarama i alapacama...  Smile
A o tebi i dalje imam lepo misljenje.  Smile

Goa - car bio, car ost'o - sto posto.   Smile 

NE ZNAM DA LI JE PIJAN

ILI JE FACEPALM

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Isto tako i Kreketusa uvek ima "rec" za bilo koga i bilo sta, sto ih ne cini inteligentnim nego jezicarama i alapacama...

Ma kakva Karleuša... ne znam, meni je Vendi uvek bila zanimljiva... možda sam debil al eto Smile

Citat
A o tebi i dalje imam lepo misljenje. 

Zahvaljujem Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Vendije je inteligentan i za svakog ima rec, a kada ga reci izdaju iskoristii pesnicu...  Smile

Izvor Svet:

Vendi se potukla na vašaru!

Pevačica Vesna Vukelić Vendi poznata je po tome što pravi dobru atmosferu pod šatorom, ali izgleda da će ostati i zapamćena po tuči u kojoj je nedavno učestvovala, kada je u Belanovcima pesnicom nabola lokalnu pevačicu. Naime, Vukelićeva je pevala u ovom selu zajedno s Erom Ojdanićem i lokalnim bendom. U trenutku kada je trebalo da zapeva Vendi, pevačica iz benda pokazala joj je srednji prst.
“Pevala je nedavno na vašaru s Erom i još nekim bendom. Pošto je šator bio poluprazan, Era je najavio Vendi kako bi napunili malo prostor. U trenutku kada je Vesna ustala i prišla pevačici da uzme mikrofon, ova joj je iz čista mira pokazala srednji prst. Vendi je poludela i nabola je pesnicom u glavu. Pevačica se od jačine udarca srušila na pod i preko nje je pala stolica, a Vendi je uzela mikrofon i počela s Erom da peva „Mercedes“, ne poklanjajući mnogo pažnje jadnoj devojci koja je neko vreme ležala na podu“, ispričao je za “Alo!” dobro obavešteni izvor blizak Vukelićevoj. “Istina je! Mene su ljudi tamo zvali da bih napunila šator. Njoj sam samo dala sledovanje koje je zaslužila. Bitno je da su gazde, kao i moja publika, bile prezadovoljne sa mnom i mojim nastupom“, rekla je Vendi.

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa i treba da je nabode Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
 Smile  Smile  Smile

Pa i treba da je nabode Smile

Znaci Tepo ko tebi pokaze prst - ti ga nabodes.  Smile
Nabada Vendija kad god mu se neko ne dopada...

Izvor Kurir:

VENDI: JELENA, BILA SI SA ACOM PEJOVIĆEM!

Petak, 1. Juli, 2011.

Pale teške prozivke.
Vesna Vukelić Vendi piše knjigu „Prodavci duše“, u kojoj se posebno osvrće na voditeljku Jelenu Bačić-Alimpić, koju naziva isfeniranom pudlicom.

- Ona i njoj slične, kao što je Lea Kiš, uvlače ljude koji ih gledaju u pogibiju duše. Jelena pita Daču Ikodinovića zašto se slupao, ne bi li izvukla da je zbog Nataše Bekvalac. On je nju trebalo da pita zašto je Aco Pejović odjednom nestao s Pinka i iz njenih emisija, u kojima je obično širio noge i češao se po jaj.ma?! Deluje simptomatično, kao i to da mu je Jelena na Grand festivalu kao član žirija dodelila 10 bodova - rekla je bivša farmerka.

(Z. M.)

Jelena: Ona je žena sa štajge

Jelena Bačić-Alimpić odlučila je da ignoriše Vendi.
- Ispod časti mi je da komentarišem tu ženu sa štajge. Povraća mi se. Neću da pričam o osobi željnoj medijske pažnje zbog mog divnog supruga, ćerke i sina i Acine žene Bilje, sa kojom on ima troje dece - rekla je Jelena.

Kako samo Kreketusa dobija komplimente od ljudi koji nemaju veze sa estradom, pre mesec dana Ratko Mladic iz cista mira izjavi da mu se Kreketusa dopada, a sada i Aleksandar II Karadjordjevic...  Smile  Smile
Da zna srpski i da cita Kurir trebalo bi da ih tuzi za klevetu.  Smile  Smile

PRESTOLONASLEDNIK PRIZNAO

KARAĐORĐEVIĆ: SVIĐA MI SE KARLEUŠA!

Petak, 1. Juli, 2011.

Dopada mi se to što radi Karleuša. Imamo velike talente na estradi i voleo bih da nekog ugostim na Dvoru

Uživa u muzici.
Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević i princeza Katarina sa ambasadorom Nemačke u Srbiji Volframom Masom kraljevskom dvoru organizovali su zabavu za najbolje maturante iz Srbije i decu bez roditeljskog staranja. Mladima su upriličili žurku uz najbolji školski bend iz Nemačke Mustard Tubes.

Prestolonaslednik je priznao da bi rado ugostio i nekog s domaće estradne scene i otkrio da mu se dopada ono što radi Jelena Karleuša.
- Volim muziku - pop, klasičnu... Volim i rok! Imam i ajpod, pa stavim slušalice i tako slušam muziku. Imamo velike talente na našoj estradi, voleo bih da neko i od njih dođe ovde. Gajim podjednako poštovanje prema svima. Volim našu muziku, našu tradicionalnu muziku, podjednako kao i modernu muziku. Sviđa mi se to što radi Jelena Karleuša! - naglasio je prestolonaslednik.

Miljana Vojvodić

Jelena: Laska mi

- Moje poštovanje prema prestolonasledniku Aleksandru i princezi Katarini je ogromno. Veoma sam polaskana komplimentima. Humanitarni rad našeg kraljevskog para i njihovo plemenito srce je nešto čime se ova zemlja veoma ponosi! - rekla je Karleuša.

BREGU POKRALA SPONZORUŠA!

Petak, 1. Juli, 2011.

Anonimna lepotica olakšala Gorana Bregovića za sako, 700 evra i dokumenta

Svaka se škola plaća!
Goran Bregović pokraden je na jednom splavu. Devojka koja je sedela s njim ukrala mu je sako u kom je bilo 700 evra, pasoš i lična karta, piše Skandal. Bregoviću je bilo bitno samo da mu dotična lepotica vrati dokumenta, te ju je njena drugarica pozvala i molila da to učini kako muzičar ne bi zvao policiju. Kradljivica se prvo nećkala, čak je tražila još novca, ali je na kraju taksijem poslala sako i isprave. Ni ovako nije loše prošla!

(I. P.)

Trazila je jos novca...  Smile Bice da devojka nije nista ukrala, nego je samo prinudno naplatila svoje usluge, koje je stipsa zeleo da dobije besplatno...   Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 1800
Citat
KARAĐORĐEVIĆ: SVIĐA MI SE KARLEUŠA!

e sinak, kad je budes video uzivo pravices kisele face u sledecih godinu dana  Smile

edti: a izvor?  Smile

A Kurir...

« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 15:28:27 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sve je iz Kurira, osim Nikole "Prcka" Nemesevica.  Smile
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 396 397 399 400 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.