Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1839385 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Ona je nekada izgledala odlicno i imala strava noge... ali... godine i pice...

Ja se secam kad se pojavila na pinku...stvarno bila zanimljiva zena...mene podsecala na balerinu...prirodna...pevala neku pesmu secam se u cityu...

Bila lepa zena.... Smile

Novac brzo pokvari ljude...steta je samo sto se pokvare za tako malo para...

To sto je ona uzela to je sica....nego ajde.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Apple 15
Yep... taj spot i te noge...

A onda je sve krenulo nizbrdo Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
meni je ona i dalje vrh zenska Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.12
mob
I-mate 30 Pro
Imam bre pamcenje ka tiranosaurus koji je progutao brontosaurusa.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ona je nekada izgledala odlicno i imala strava noge... ali... godine i pice...

Anea slazem se sa tobom, odlicno je izgledala kada se pojavila i pevala pesmu Januar - Januar. A sto se tice godina i pica i to je tacno, mada ako se secas filma Otimaci izgubljenog kofcega u jednoj sceni Indy kaze: "Nije to od godina nego od kilometraze." I u Aninom slucaju mislim da je vise keca kilometraza nego godine.

A ova sarada oko malog Japanca se nastavlja. Posto je Kurir danas objavio da je decko iz Novog Beograda a ne iz Japana, Ana nastavlja da se pravi luda i dalje tvrdi da je decko iz Japana. Jednostavno prica istu pricu a ne demantuje trvdnju Kurira da je decko iz Novog Beograda. Ako je vec Kurir ni krivu ni duznu na pravdi Boga oblatio, po meni bilo bi logicno da ih tuzi zbog narusavanja ugleda, tu stvar je lako dokazati. Ako je pak istina ono sto je Kurir napisao onda je vise nego glupo da se uvaljuje dublje u laz koja je provaljena - to moze samo Stupid spoiled whore .

Svet i Press pod naslovom: "Šta je tačno u ovoj bajci: Ana Nikolić brine o detetu, a ne može o psu?!" ponavljaju deo clanaka koje sam vec citirao pa cu to preskociti i preneti samo ono novo sto Ana izjavljuje:

Ana tvrdi da nikoga ne kopira, već samo hoće da pomogne

Pevačica je revoltirana navodima da je ovim lažnim gestom iskopirala Lepu Brenu, koja se svojevremeno starala o trogodišnjem Filipincu. "Žao mi je što je jedan fin gest odmah protumačen pogrešno i što su zluradi ljudi pokušali da čitavu priču izvrnu ruglu i mojoj navodnoj želji za medijskom pažnjom. Sticajem okolnosti novinar „Storija" saznao je da je dečak kod mene i, nakon nekoliko dana ubeđivanja, pristala sam na slikanje" kaže Ana, i objašnjava njenu vezu sa Išmarom: "Ja nisam njegov zvanični staratelj i ne želim da usvojim dete jer ono ima žive i zdrave roditelje, kojima sam se sa zadovoljstvom našla na usluzi jer je u Japanu zbog prirodnih nepogoda još uvek težak život. Ja sam malog Išmara uzela na čuvanje i već za mesec dana roditelji dolaze po njega. Oni su bili saglasni sa slikanjem i naknadno oduševljeni fotografijama. Ali, da se ne bih pravdala bez potrebe, čim njegovi roditelji stignu, mediji će imati priliku da uradite intervju ili slikanje sa njima. Pitajte ih tada da li su zadovoljni kako brinem o njihovom sinu" kaže vidno iznervirana pevačica. "Žao mi je što je iz jednog lepog humanog gesta izvučeno nešto ružno, pa se sada danima osećam loše zbog čega sam uopšte i pristala da tu priču podelim sa medijima. Ova situacija je ista kao kada dete ode kod bake i deke na selo. Niko u tom trenutku nema nameru da vam ga ukrade ili ga usvoji, već samo da ga pričuva dok se situacija ne sredi" ističe Ana.

Takodje na portalu Sveta je obljavljeno da je napadnuta novinarka Kurira koja je istrazivala pricu o malom Japancu:

Trudna novinarka "Kurira" fizički napadnuta dok je istraživala priču o "Japančetu Ane Nikolić"!

Objavljeno: 11.05.2011 - 23:30

Dnevni list Kurir saopštio je da su njegova novinarka Ivona Palada i fotoreporter Damir Dervišagić fizički napadnuti u sredu u Srbobranskoj ulici u beogradskom naselju Ledine dok su bili na zadatku. Palada, koja je u petom mesecu trudnoće, posle napada je prebačena u bolnicu zbog pretrpljenog stresa i trenutno je na pregledima, navodi se u saopštenju lista. Novinarku i njenog kolegu, kako je navedeno, napao je jedan čovek starosti 52 godine dok su tragali za informacijama o lažnom usvajanju bebe pevačice Ane Nikolić. Oni su napadnuti ispred kuće u kojoj žive roditelji tog deteta. Napadač, Z.P. je, kako je navedeno, pokušao da udari novinarku, ali ga je u tome sprečio fotoreporter. On je sve vreme pretio novinarki da će je prebiti, a zatim je iz ruke pokušao da joj istrgne ličnu kartu, navodi se u saopštenju. Novinarka je tokom incidenta uspela da pozove redakciju svog lista, a odatle je o svemu obaveštena policija koja je otišla na lice mesta i legitimisala napadača. Kurir je pozvao novinarska udruženja da osude najnoviji napad na novinare.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ima nade za našu omladinu!

Zaječarci sabotirali JK

Pedeset srednjškolaca „naoružanih“ gitarama se na Karleušinom koncertu iz petnih žila trudilo da se čuje i njihov glas. Doneli transparent “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”

DOK je Jelena Karleuša u utorak uveče povodom dana grada pevala na centralnom trgu u Zaječaru, pedesetak srednjoškolaca “naoružanih” gitarama i transparentima iz petnih žila trudilo se da se, pored estradne zvezde, čuje i njihov glas. Kada je Karleuša, u svom stilu, glamurozno zakoračila na binu pred nekoliko hiljada fanova, sa drugog kraja začulo se “režanje” gitara, praćeno skandiranjem srednjoškolaca “lomača, lomača”. Međutim, Karleuša nije obraćala pažnju na njih, već je iz sve snage pevala svoje pesme. Ali, što je ona duže pevala, revolt srednjoškolaca je bio sve izraženiji i glasniji.

- Vratite nam Zaječar! Ovo je grad rokenrola. Nećemo šund i kič - čulo se kad god bi Karleuša pravila pauzu između dve pesme, dok je pažnju privukao i transparent na kome je pisalo “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”.

Ali, fanovi poznate estradne zvezde bili su, s druge strane, oduševljeni njenim nastupom. Jedino su, pojedinci, proklinjali kišu koja im je, donekle pokvarila provod. Bilo je i onih koji su, zbog sivog neba nad Zaječarom, bili zabrinuti za svoju ljubimicu. Ili, kako se najplastičnije izrazila jedna postarija gospođa:

- Jao, pa Jeca može da nam se smrzne u ovom velelepnom kupaćem kostimu.

Izvor: Novosti

Bravo, bravooo!!!  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia krntija
Fak jea!

Yep... taj spot i te noge...

A onda je sve krenulo nizbrdo Smile

Dobro droljetina izgleda i dalje, al to ne menja činjenicu da je droljetina, glupača i da ne poseduje nijedan talenat.

Stvorena je samo da širi noge.

IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Zaječarci sabotirali JK
Bem li ga, ja na JK gledam kao na trola tj sto joj vise paznje ljudi poklanjaju to je jaca i sutradan moze samo u novinama da izjavi da su npr bili ljubomorni na nju i njen uspeh i namerno je sabotirali ili jos gore, da im je neka njena koleginica platila da sabotiraju ovu. Smile

Efikasnije bi bilo da su napravili koncert sa druge strane grada gde bi se skupilo vise ljudi nego na njenom. To bi bila apsolutna pobeda a i verujem da u Zajecaru to, sa malo volje, nije tesko napraviti.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ima nade za našu omladinu!

Zaječarci sabotirali JK

Pedeset srednjškolaca „naoružanih“ gitarama se na Karleušinom koncertu iz petnih žila trudilo da se čuje i njihov glas. Doneli transparent “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”

DOK je Jelena Karleuša u utorak uveče povodom dana grada pevala na centralnom trgu u Zaječaru, pedesetak srednjoškolaca “naoružanih” gitarama i transparentima iz petnih žila trudilo se da se, pored estradne zvezde, čuje i njihov glas. Kada je Karleuša, u svom stilu, glamurozno zakoračila na binu pred nekoliko hiljada fanova, sa drugog kraja začulo se “režanje” gitara, praćeno skandiranjem srednjoškolaca “lomača, lomača”. Međutim, Karleuša nije obraćala pažnju na njih, već je iz sve snage pevala svoje pesme. Ali, što je ona duže pevala, revolt srednjoškolaca je bio sve izraženiji i glasniji.

- Vratite nam Zaječar! Ovo je grad rokenrola. Nećemo šund i kič - čulo se kad god bi Karleuša pravila pauzu između dve pesme, dok je pažnju privukao i transparent na kome je pisalo “Volovi na ražnju, krava na bini, telci u publici”.

Ali, fanovi poznate estradne zvezde bili su, s druge strane, oduševljeni njenim nastupom. Jedino su, pojedinci, proklinjali kišu koja im je, donekle pokvarila provod. Bilo je i onih koji su, zbog sivog neba nad Zaječarom, bili zabrinuti za svoju ljubimicu. Ili, kako se najplastičnije izrazila jedna postarija gospođa:

- Jao, pa Jeca može da nam se smrzne u ovom velelepnom kupaćem kostimu.

Izvor: Novosti

Bravo, bravooo!!!  Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ustvari jebiga kad im je gitarijada otisla u k.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2011, 04:06:52 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 94
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Na Svet-ovom portalu razvila se polemika izmedju klinaca koji su zezali Kreketusu u Zajecaru i fanova JK. "Diva" je u Zajecaru nastupala "elegantna" kako striptizeti koja se izdaje za pevaljku i dolikuje:

Njeni fanovi tvrde da je klinaca sa gitarama bilo jedva 10-tak i da se zapravo nisu ni culi, te da im je "diva" u jednom trenutku porucila: "Za razliku od vas ja imam mikrofon, a vi nemate pa vas niko i ne cuje".

Na to klinac koji je ucestvovao u svirci kontra Kreketuse porucuje da ih je bilo vise od 10:

"Za ovu curicu sto je rekla da nas je jedva bilo desetak. Preko 100 nas je bilo curice. A posto si opcinjena JK, lepo kazi kako je rekla "Pusite ga vi, ja imam mikrofon a vi ne" A potom se uhvatila za medjunozje i tako pokazala prema publici. Mada s` obzirom da volis JK, sve nam je jasno da kakva si Smile Zajecar je bio i ostace grad roka. A vi svi koji volite sund i kic, ovako ce biti ubuduce i bice nas sve vise. A ako nas je bilo desetak, pogledaj sliku "

"Volovi na raznju, krava na bini, telci u publici"  Smile  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 309 310 312 313 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.