Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841649 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Kontroverzna pevačica uzvraća udarac Ekremovoj ženi!
Vendi: Igbali mogu da uništim brak!!!
Ponedeljak - 24.01.2011

Najkontroverzniju učesnicu nedavno završene „Farme 3“ Vesnu Vukelić Vendi iznervirala je izjava Ekremove supruge Igbale da je slagala da se čula sa njenim mužem, pa naglašava da treba da joj bude zahvalna što je još u braku sa Jevrićem.

- Igbala - budala, rimuje se, zar ne? Ta sajber kurajberka treba da mi bude zahvalna jer da hoću, mogu da joj uništim brak sa Ekremom. Ne znam šta se sad okuražila iz Amerike, pa se trudi da prosipa neku pamet, ali joj baš i ne ide. Mislim da je svesna da, da hoću, mogu da joj dam šah-mat jer sam ja kraljica, a ona pijun kojeg mogu da eliminišem kad želim iz igre, kao i lovca Ekrema, za kojeg je opštepoznato da mi ispunjava želje. Ipak, nisam ja loš čovek da nečiji brak nosim na savesti. To što je ona budala, ovaj put joj neću zameriti - priča za naš list Vendi, koja Igbali poručuje da ju je Ekrem zvao na dan kada je krenuo u Ameriku
- Zvao me je Ekrem pre dva dana, pred sam polazak u Ameriku, ali nisam htela da mu se javim na telefon da ga ne bih opet poremetila. Barak Obama bi trebalo da angažuje Igbalu za njihovu tajnu službu pošto ona sa dva razreda osnovne škole ima mogućnost da vidi šta se dešava na drugom kontinentu i to da li me je Ekrem zvao ili nije, pošto je odvalila da ja lažem. U mom telefonu je sve dokumentovano - objašnjava Vukelićeva, koju su, kako kaže, zvali iz dečjih pozorišta da uređuje predstave pošto dobro barata marionetama:
- Dobila sam poziv iz pozorišta „Boško Buha“, „Puž“, „Pinokio“ i još nekoliko da im se priključim pošto sam ja Đepeto, oživim drvene lutke, igram se sa njima, ali plašim se da će neki završiti u vatri, pošto je zima i treba potpaliti ognjište. Takođe, uvideli su da u mojim rukama svi postaju marionete, pa im takav čovek treba - rekla je Vesna za naš list.

Zakupiću za Vendi železničku stanicu!
Bivši učesnik „Farme“ Marijan Rističević javio se našoj redakciji sa obaveštenjem da je ušao u proces zakupa dela železničke stanice u Golubincima kako bi Vendi imala gde da drži svoj koncert, te kaže i da je ta oronula zgrada veliki zalogaj za nju, ali da će joj pomoći.
- Raspitao sam se i saznao da na ovoj stanici ne staju međunarodni vozovi, tako da gospođa Vendi neće moći da bruka naš narod. To će biti njena „Arena“, a specijalno za ovu priliku doteraću traktor da može da peva pored desnog blatobrana - stoji u Marijanovoj poruci, što preterano ne iznenađuje Vendi.
- To su vapaji klasičnog psihopate. Ja neću morati da zakupim za njega sobu u „Lazi Lazareviću“, jer tamo treba da bude smešten bez mita i protekcije. I to sa sve ludačkom košuljom, pod video-nadzorom, sa ključaonicom A formata i da obavezno piše na vratima da je opasan pacijent koji treba da bude pod stalnom terapijom. To je jedan šizofrenik i beli miš nad kojim smo Boki i ja vršili oglede na „Farmi“ - rekla je Vendi.

Ivan Gajić

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
ali sam čuo da nijesu njojzine.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 
Citat
ali sam čuo da nijesu njojzine.
Smile

Majku ti poljubim  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
a specijalno za ovu priliku doteraću traktor da može da peva pored desnog blatobrana

Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
a specijalno za ovu priliku doteraću traktor da može da peva pored desnog blatobrana

Smile Smile

sabija Marijan i posle Farme  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Pevačica obavestila fanove da prolazi kroz najtužniji period u životu
Dača i Nata se razvode zbog Koleta?

Utorak - 25.01.2011
Nakon višemesečnih spekulacija i napisa u medijima da Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović proživljavaju krizu u braku, poznata pevačica je i sama je nagovestila da prolazi kroz težak period u životu. Ona se juče porukom obratila svojim fanovima na „fejsbuku“.

U njoj se doslovce kaže:
- Upravo prolazim kroz najtužnije dane u svom životu. Doživljavam svoj najveći životni poraz i neuspeh. Budite uz mene, trebate mi! Potpuno sam slomljena. Niti ga volim, niti ga mrzim, sad ga samo vidim pravim očima. Dišem za svoju ćerkicu, za svoju porodicu, a vi ste deo nje!!! - napisala je novosadska Barbika, a mnogi su to odmah protumačili kao znak da će se doskorašnji supružnici uskoro i zvanično razvesti.
Kako „Alo!“ saznaje, kap koja je prelila čašu i stavila konačnu tačku na Natašin brak sa Dačom bila je informacija da se pevačica videla sa svojom velikom ljubavlju Miodragom Kostićem Koletom.
- Nataša nije bez razloga tada prokomentarisala da će joj priča o viđanju sa Koletom uništiti brak jer su ona i Dača u poslednjih nekoliko meseci imali dosta nesuglasica, baš oko silnih napisa u medijima u kojima je povezivana s drugim muškarcima. Informacija da se videla s Koletom prelila je čašu - kaže za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje da Dača više nije mogao da izdrži takav teret javnosti.
- Dača je ranijih godina gutao priče o neverstvu, pokušavajući da zaštiti porodicu. Ipak, boleli su ga čaršijski komentari da mu žena nabija rogove. Odlučio je da okrene drugi list i da je ispituje kuda i s kim ide. Počeo je da zbija neslane šale tipa: „Da li se tako lepo sredila za Koleta?“, što ona nije mogla da trpi. Svađe su bile sve češće, a i prijatelji su primetili da se nešto ozbiljno dešava - ističe sagovornik „Alo!“.
U želji da dobijemo komentar, nekoliko puta smo zvali i slali SMS-ove Danilu Ikodinoviću, ali se bivši reprezentativac do zaključenja broja nije oglasio, dok smo od Natašine PR službe dobili kratku izjavu.
- Sledeće nedelje će Nataša dati zvanično saopštenje za medije, do tada vas molim da se strpite - rekla je Ivana Nikolić.
Proslavljeni vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović i pevačica Nataša Bekvalac venčali su se 2006. godine, a sledeće godine su dobili ćerkicu Saru. Ikodinović je 2008. doživeo stravičnu nesreću vozeći motocikl, posle koje je jedva izvukao živu glavu, a kao posledica je ostala povređena desna ruka, koju otežano koristi.

Nataša na Zlatiboru!
Kako bi se sklonila od frke koja je nastala posle njenog priznanja na „fejsbuku“, Nataša Bekvalac je odlučila da neko vreme provede na Zlatiboru.
- Nataša je pre neki dan spakovala stvari i otputovala na planinu kako bi pokušala da se malo opusti i skrene misli. Psihički je dosta nestabilna, vrlo je tužna, utučena, teško se suzdržava da ne zaplače, tako da veruje da će joj dobro doći opuštanje i odmor - rekao je za naš list blizak prijatelj Bekvalčeve.

Nata i Dača u subotu predali papire za razvod!
Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović su u subotu po podne posetili svog zajedničkog advokata i predali mu papire za razvod braka. Kako prenosi portal „svet“, u pitanju je sporazumni razvod, jer su pevačica i bivši vaterpolista želeli i sebe i svoje porodice da poštede mučnih višemesečnih potezanja po sudovima. Kako se dalje navodi, između ostalih razloga, Nataša je teško podnosila i Dačino „teško“ ponašanje i činjenicu da mu se karakter promenio nakon što mu se desila nesreća.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ah ta ljubav  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Koja kurva....cccc...... uber kurvetina
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Apple 15
Ne znam... meni je zao da ovo cujem...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
koliko ga je dugo pravila na majmuna... cudi me kako je nije vec tri puta isibao do smrti  Smile

mala razmazena glista  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 223 224 226 227 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.