Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841334 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa to ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
Voditeljka ostavila tenisera preko interneta!
Olja šutnula Troickog!
Nedelja - 16.01.2011
Voditeljka i manekenka Olja Crnogorac odlučila je da joj veza na daljinu baš i ne prija, te je dala „šut kartu“ poznatom teniseru Viktoru Trocikom.

Naime, kako navodi internet portal „svet“, Olja je Viktora ostavila posle nepuna dva meseca veze, i to preko imejla, a razlog tome je njen bivši dečko, sa kojim opet kontaktira.
- Nije ga ona napisala jer se plaši da mu kaže šta zaista misli i kako se oseća, ne, jednostavno je u ovom momentu želela da završi priču, a mnogo je toga što je imala da kaže, i to ne lepih stvari! Kada ona nešto odluči, ništa i niko je ne može sprečiti u tome! Viktor nije tu, mrzelo ju je da telefonira, a imejlom je mnogo bolje, jer ništa nije izostavila! - rekao je za „svet“ izvor blizak voditeljki.
Podsećanja radi, Viktor i Olja su u emotivnu vezu uplovili sredinom novembra meseca, ali o svojoj romansi nisu mnogo pričali u medijima. Voditeljka je uslikana kako tenisera bodri u prvim redovima na Dejvis kupu, a zatim su u javnost izašle i njihove zajedničke slike sa jednog maskenbala, gde je Troicki maskiran u Hju Hefnera, a ona u zečicu!

Izvor: Alo

Run, Victor, run! Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b8
mob
Apple 15
ANA NIKOLIĆ: MUŠKARCI PLAČU ZA MNOM!

(Smile Send to friend Print Nedelja, 16. Januar, 2011.| Autor:
Ima mnogo Miša i miševa koji trenutno plaču za Anom! Bojim se da bi bila ozbiljna nestašica mišomora u zemlji kad bih odlučila da ih sve potamanim

Ana Nikolić jedna je od najzgodnijih devojaka na estradi, a sa aktuelnim albumom “Mafija kafe” ponovo je dostigla vrh estradnog trona.

Zgodna Paraćinka u razgovoru za Kurir STARS otkriva da je privlače autoritativni muškarci, kaže da će 2010. godinu pamtiti po pritvoru u kojem je bila i tvrdi da ju je u životu mnogo koštalo to što je naivna i nepopravljivo romantična.

Da li smatraš da je tvoj album “Mafija kafe” bio najbolji u 2010?
- Ne da smatram, nego znam da jeste. O tome su mi posvedočile i kolege, koje su mi dodelile čak tri nagrade u izboru jednih dnevnih novina-zapevačicu godine, hit godine “Mišo moj” i album godine.

Misliš li da naslovnom numerom “Mafija kafe” promovišeš kriminal?
- To je kao da, na primer, Marinu Perazić pitate da li pesmom “Poješću sve kolačiće” podržava gojaznost, visok pritisak i holesterol (smeh)! Da je moja pesma podstrekivač mafije, lično bih je zabranila.

Da li ti se javljao bivši dečko Miša Radulović da izrazi svoje mišljenje o pesmi “Mišo moj”?
- Nije, pitajte ga slobodno. Baš me zanima da li mu se dopada.

Postoji li u Aninom okruženju trenutno neki Miša za kojim plače?
- Bolje pitajte koliko ima Miša i miševa koji trenutno plaču za Anom Nikolić?! Bojim se da bi bila ozbiljna nestašica mišomora u zemlji kad bih odlučila da ih sve potamanim.

Koja numera s novog albuma te najbolje opisuje i zbog čega?
- Svaka pomalo. Ja sam i zla barbika i mafija. Poslednjih godina je devojka od čokolade postala prava džukela. Više nisam slatka, već režim, kidam i ujedam.
Ima li nečeg iz 2010. što ne bi želela da ti se ponovi?
- Garantujem da bi svaka javna ličnost, da je na mom mestu, rekla-pritvor. Međutim, meni je to samo lekcija više. Sigurna sam da, nakon mog iskustva i apela na moje mlade fanove da tako nešto ne oponašaju, efekat nije izostao.

Kako ćeš potrošiti novogodišnji honorar?
-Joj, ajde to da vam kažem nasamo, da nečuje moj brat Marko, koji void finansije. Šalim se, prevazišla sam slepo praćenje trendova i ne bacam više pare na krpice.

Da li bi se zabavljala s mlađim muškarcem?
- Sutra, samo ako može da bude autoritet u vezi, pošto se palim samo na to.

Da li bi mogla da se zabavljaš s dečkom kojiima prosečna primanja?
-Mogla bih ja snjim, ali ne bi on sam nom. Čista psihologija, naročito kod tipičnih Balkanaca. Hvala bogu, zarađujem i više nego što je potrebno za moje želje i prohteve, ali znam da bi se moj dečko loše osećao kad bih sama sebi ostvarivala snove.

Koje tvoje osobine su najviše smetale muškarcima s kojima si bila u vezi?
- Pojedincima je smetalo to što sam javna ličnost, a kada su ostali bez mene, nastavili su da pokušavaju da sijaju delićem mog sjaja, ali bezuspešno. Malo škripi i para uši onaj obavezni prefiks“ bivši dečko Ane Nikolić”...

Da li si često prema muškom polu “zla barbika”?
- Uglavnom ne, ali kad jesam, pretvaram ljubav u horror brže nego što protutnji cunami!

Imaš li sada dečka?
- Ne. Nepopravljivo sam romantična i naivna, a to me košta. Nadam se da će naići pravi muškarac, koji će tu naivnost posmatrati kao retku vrlinu, a ne kao polygon za lečenje svojih kompleksa.

Kojoj našoj pevačici “skidaš kapu”?
- Jeleni Karleuši, zato što je lepa, zgodna, i pravi šou-bizmag, i Dragani Mirković, koja je, uprkos tome što je bila prava zvezdetina još bivše Jugoslavije, ostala ista, čvrsto na zemlji, a ostvarila se i kao supruga, majka i poslovna žena.

Jelena ti je poželela da u 2011. nađeš tajkuna?
- Teško, jer jedini tajkun koga poznajem sam ja sama! Sama sam svoj tajkun, ako već moram da koristim tu ružnu reč. Ja sam jedini pravi tajkun, svi ostali su lažni.

Milena Nevidenović

Nisam se lečila od alkoholizma

Da li ti smeta to što te bije glas da voliš alcohol i da si bila na lečenju zbog tog poroka?
- Budalaština. Hedonista sam i volim da popijem po koju čašu lepog vina, ali alkoholizam?! Ma dajte, smešna i prevaziđena priča.

Koja je najgora stvar koju si uradila u pijanom stanju?
-Provela noć u pritvoru, jer sam nasrnula na policajca koji je bio previše grub prema mom bratu. Pomislila sam da sam mnogo jaka i neustrašiva. No, prečka.

U 2011. želim bebu!

Šta bi poželela sebi u Novoj godini?
-Jednu pravu ljubav i bebicu! Uživam da provodim vreme sa svojim 13-mesečnim sestrićem Matijom. Možda sam spremna za bebu, a da li sam i za muža...(smeh)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
E Troicki na koga si spao  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
tvrdi da ju je u životu mnogo koštalo to što je naivna i nepopravljivo romantična.

Da li ona stvarno misli da neko veruje u ovo?

Jedna obična, hladna, proračunata i sponzoruška zmija .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Bolje pitajte koliko ima Miša i miševa koji trenutno plaču za Anom Nikolić?! Bojim se da bi bila ozbiljna nestašica mišomora u zemlji kad bih odlučila da ih sve potamanim
O Boze. Kompleks vise vrednosti  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Citat
Bolje pitajte koliko ima Miša i miševa koji trenutno plaču za Anom Nikolić?! Bojim se da bi bila ozbiljna nestašica mišomora u zemlji kad bih odlučila da ih sve potamanim
O Boze. Kompleks vise vrednosti  Smile

Pocelo ime Ana da mi se gadi, kad god mi se neko predstavi sa Ana ja se mislim :"Ima li tu nekog sablona"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ja znam isto jednu takvu Anu. Ne bih da generalizujem zbog imena ali slicna je ovoj Smile

Doduse, znam i jednu koja je bas fina  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Vec sam tikove dobila  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
citav razgovor sa njom je apsolutni hit...

ali...ovo je dovoljno:

Koja numera s novog albuma te najbolje opisuje i zbog čega?

- Svaka pomalo. Ja sam i zla barbika i mafija. Poslednjih godina je devojka od čokolade postala prava džukela. Više nisam slatka, već režim, kidam i ujedam.

draga Ana,

ili te treba vezati za psecu govnjivu kucicu ili se skini sa tezih droga Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 221 222 224 225 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.