Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1900045 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
i u prvom i u drugom slucaju bih je uputila na odgovarajucu terapiju Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Tu si u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Nives, Tihana i njen dečko – ipak je bilo trojke

Najpoznatija Hrvatska starleta i spisateljica Nives Celsius je prosle nedelje uradila obecani photosession sa svojom dvojnicom Tihanom Liović i njenim deckom Antoniom. Nives je uzbudila Tihanu dok su simulirale seks utroje za spisateljičinu internetsku stranicu http://www.nivescelsius.de/slike .

Otkrila je da bi rado s Nives otišla u krevet jer je čula da pjevačica voli vibratore. Prisjetila se da je nakon snimanja razmišljala kako će od neugode stilistu vratiti gaće. Dodaje da su i Nivesine bile mokre jer su se obje “napalile”. Dosad nije imala seksualnih iskustava sa ženama, ali se u srednjoj školi ljubila s prijateljicama. Nives je za nju fatalna žena, ali, čini se, da će joj Celzijus ostati samo seksualna maštarija jer je pjevačica presebična za seks utroje no voli bičevanje i sado-mazo seks.

- Polaskana sam jer me Tihana želi u krevetu, ali ističem da sam ja ipak udana žena – rekla je supruga Dine Drpića koja se u seksu koristi raznim seksualnim igračkama.

Celzijus je na snimanju Tihani dirala grudi. Zaključila je da su “trojkica” i pokudila je njezinog dečka Antonija jer ih ne mazi dovoljno. Tihana je spremna povećati grudi ako joj to netko plati. Nives ju je nagovarala da ostavi tenisača Antonija jer ju je ona spojila s nogometašem koji igra u Barceloni.

Antonio je na snimanju bio sramežljiv i isprva je odbijao skinuti se. Sve dok ga pjevačica nije nagovorila. Njoj, koja zna s bičevima i voli sado-mazo, čini se, sve ide od ruke. Iako u seksu voli biti domina, Tihana je zbog Nives pala na sve četiri. Na svoju je guzu ponosna jer je stalno trenira pa je svoju boginju pokušala impresionirati tangama. Iako voli nositi ružičaste, za Nives je odabrala crne baš kao i haltere jer zna koliko ih ona obožava. Iskusna Celzijus nije bila zadovoljna Tihaninim seksualnim umijećem pred kamerama pa joj je savjetovala da se opusti kao da vodi ljubav.

Izvor: Najnoviji Tracevi

Koje mentolcine....Osecam da ova Nives u privatnom zivotu ne sme ni da pgoleda kurac a kamoli da je u ovom fazonu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Хммм после тровања је запала у депресију... Па наравно да јесте кад није способна ни да се убије ко човек.

Mozda je ko onaj tip u Alan Fordu  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
Rijana iskoristila bolesnu devojčicu radi samopromocije???

Popularna pevačica je pre godinu dana odlučila pomoći devojčici Džasmin oboleloj od leukemije kako bi pronašla odgovarajućeg donatora koštane srži. Rijana je tada javnosti uputila apel da se svi dobri ljudi jave i ako mogu pomognu devojčici.

Tada se na Rijaninu molbu odazvalo 5.000 ljudi koji su testirali svoju koštanu srž. Ipak pored svih napora, mala Dasmin nije uspela da se izleči od leukemije, a pre mesec dana je nažalost preminula u svojoj šestoj godini.

Iako je Rijana pokušala da pomogne, majka male Džasmin sada optužuje pevačicu sa Barbadosa da je njenu bolesnu ćerku iskoristila za sopstvenu promociju, a da se nije javila ni da izjavi saučešće porodici.

“Džasmin je obožavala Rijanu, a ona je bila toliko dobra da je poseti u bolnici. Osećam se povređeno što se nije javila. Kao nijedna druga poznata ličnost. Jedini koji su mi lično izrazili saučešće bili su Obame” – rekla je majka preminule devojčice.

Rijana je (kao i mnogi drugi selebritiji) devojčicu često posećivala u bolnici, pomogla joj u sakupljanju novca za medicinske račune i tražila donatora koštane srži, što su američki mediji pomno pratili.

Izvor:Tracara
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15

Nakon što je Megan Fox izjavila da se seksala sa samo dva muškarca u životu, naša starleta izjavila je kako je i ona spavala s jednakim brojem frajera

Pjevačica kaže kako je s veseljem doznala da ona i Megan Fox (23) imaju neke sličnosti u životu. Naime, Nives Drpić (28) tvrdi da je i ona spavala samo s dva muškarca u životu.
- Osim što smo obje beskrajno lijepe i talentirane, poznate po tome što uzburkavamo maštu muškaraca širom svijeta našim divnim izazovnim fotografijama, dijelimo i još jednu sličnost. Vjerovali ili ne, zajedničko nam je što smo se obje seksale samo sa dvojicom muškaraca u životu. Sa svima ostalima sam vodila ljubav pa nek se netko usudi reći da smo djevojke lakog morala - napisala je Nives na svom blogu . Pjevačica je to napisala nakon što je Megan Fox rekla kako se seksala samo sa svojom ljubavi iz rane mladosti i sadašnjim dečkom Brianom Austinom Greenom.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Mozda... ali u istom danu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6630, valjda

Nakon što je Megan Fox izjavila da se seksala sa samo dva muškarca u životu, naša starleta izjavila je kako je i ona spavala s jednakim brojem frajera

Pjevačica kaže kako je s veseljem doznala da ona i Megan Fox (23) imaju neke sličnosti u životu. Naime, Nives Drpić (28) tvrdi da je i ona spavala samo s dva muškarca u životu.
- Osim što smo obje beskrajno lijepe i talentirane, poznate po tome što uzburkavamo maštu muškaraca širom svijeta našim divnim izazovnim fotografijama, dijelimo i još jednu sličnost. Vjerovali ili ne, zajedničko nam je što smo se obje seksale samo sa dvojicom muškaraca u životu. Sa svima ostalima sam vodila ljubav pa nek se netko usudi reći da smo djevojke lakog morala - napisala je Nives na svom blogu . Pjevačica je to napisala nakon što je Megan Fox rekla kako se seksala samo sa svojom ljubavi iz rane mladosti i sadašnjim dečkom Brianom Austinom Greenom.

Izvor: 24 Sata

Znamo, nauchili smo... I stanija je devica, chuva se za brak...  Smile

Modulatoru, duplirash postove  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ovih dana sam u dualistickom raspolozenju... live with that... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.