Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1896914 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson w350
 Smile Smile strasna je...  Smile
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
MAJA NIKOLIĆ: "ZBOG CAKANE, MARINE I VIKTORIJE MI JE PROPALA VERIDBA!"

Autor: Marija Lazić

Foto: Andreja Damnjanović

Maja Nikolić za sebe tvrdi da je sa „Farme“ izašla kao moralni pobednik. Osim 10.000 evra, koji su joj pripali kao četvrtoplasiranoj, kontroverzna pevačica je napokon uspela da se veri sa toliko pominjanim Janom Štajnplicom, ali i da nabaci obezbeđenje. Na početku razgovora pohvalila nam se da je budući suprug zbog nje kupio kuću u Beogradu vrednu čak pet miliona evra, u kojoj će ona, kako kaže, uživati i zaboraviti na sva „poniženja“ koja je preživela na imanju nadomak Barajeva. "Konačno sloboda! Veruj da mi uopšte nije bilo lako... Znala sam da je estrada i ovakva i onakva, ali da neko onako vređa i ponižava... Sumnjam da bi još ko izdržao to kroz šta sam ja prošla - tri meseca vređanja i gaženja! No, oprostila sam svima sve“, otkriva Maja na početku razgovora.

Teško mi je da poverujem u to što pričaš...
Iskrena sam! Tri meseca smo živeli u jednoj vrsti izolacionog pakla, ali sve što sam mislila i govorila palo je u vodu onog trenutka kad sam izašla na „slobodu“.

Kako je to moguće?
Objasniću ti to ovako: mi smo ti kao prijatelji iz rata koji su prošli pakao i preživeli. Srećan si samo zbog jednog - što si živ! Zbog toga više ni prema kome ne osećam mržnju.

Ako su te već toliko vređali i ponižavali, zašto nisi napustila „Farmu“?
Zato što su kazneni penali bili deset puta veći od honorara koji smo dogovorili, a ja svakako nisam od onih koji novac bacaju niz vetar. Morala sam da trpim. I moj Jan je slao svoje ljude, zvao organizatore, zahtevao da dođe po mene i odvede me u Nemačku. Želeo je da se svojim privatnim helikopterom spusti na farmu i zaprosi me. Organizatori su sa oduševljenjem prihvatili njegov predlog, ali su određene osobe sa imanja bile protiv toga.

Maja Nikolić

Koje osobe?
Cakana, Viktorija i Marina. Rekle su da to ne dolazi u obzir, a kako je po pravilu imanje u vlasništvu farmera, producenti nisu mogli ništa da urade.

Šta im je zasmetalo?
Smatrale su da bi to bilo favorizovanje mene, odnosno da bi ih taj događaj sve bacio u senku.

I Jan je tek tako odustao?
Najpre je prihvatio, ali kada me je Cakana fizički napala, a Sale gađao sveskom, preselo mu je. Ponovo je zvao producente i rekao im da mi jave da sam zaprošena i da u pratnji obezbeđenja svojim „rols rojsem“ dolazi po mene. Pink bi time imao neviđenu ekskluzivu. Nažalost, moji drugari su se ponovo pobunili, pa Jan nije mogao svoje namere da sprovede u delo.

Što te onda sa helikopterima, džipovima i obezbeđenjem nije sačekao kada si izašla?
Nije stigao zbog poslovnih obaveza. Poslao je naše zajedničke prijatelje i telohranitelje da me sačekaju. A čim je završio parnicu koju je tog dana imao, seo je u auto i posle jedanaest sati vožnje bio pored mene.

Što se mučio da vozi, što nije došao helikopterom kad ga već ima?
Po pravilu, svaki let mora da se najavi nekoliko dana ranije. Jan jednostavno nije stigao da se organizuje.

I, jeste li se na kraju verili?
Da! I to nije sve - kupili smo i kuću u Beogradu.

Maja Nikolić

Je l' to verenik nema poverenja u tebe, pa te obezbeđenje prati u stopu?
Ma, jok! Oni su tu samo dok se on ne vrati, radi moje sigurnosti. Ne plašim se ja nikog, oni mi samo pomažu da sve na vreme stignem. Imam mnogo obaveza.

A kako je budući suprug „progutao“ tvoju bliskost sa Topalkom?
Jan je sjajan čovek i neizmerno mi veruje. Nećeš verovati, ali pitao me je čak i što se u seriji nismo stvarno poljubili! Nije nimalo ljubomoran, a ako ćemo pošteno, nije ni imao razloga za to. Top i ja smo samo prijatelji.

Nije mu smetalo ni to što si se nudila da Topalku rodiš sina?
To je bila samo šala.

Misliš li da je njegova supruga Vesna to shvatila kao šalu?
Naravno da jeste! Vesna je carica! Pa, ona mi je, dok je Jan bio u Berlinu, slala sočiva, kozmetiku, karmine... Topalko je na spisak svojih potrepština stavljao i moje. Zamisli sad da ja tako nešto priredim ženi koja je toliko divna i koja je brinula o meni.

Za razliku od cimera koji su te, kako kažeš, maltretirali.
Samo ja znam kako mi je bilo teško dok su me vređali i blatili. Ipak, svake sekunde boravka na Farmi u glavi sam imala to da nas gleda deset miliona ljudi i da su kamere svuda oko nas. Nisam dozvolila da iko vidi moje suze, nisam želela da im dam priliku da likuju i slade se mojim bolom i patnjom. Kada su me najviše napadali, bila sam najjača.

Pusti priču, nisi ni ti naivna...
Nikada nisam napadala, samo sam se branila! Samo ja znam kako mi je bilo kada se preko glave pokrijem jorganom i pomislim na svoju decu, kada me obuzme stid zbog svega što su mi izrekli i uradili mi. Ipak, najveći šok je usledio tek po izlasku, kada sam na svakoj naslovnoj strani videla da o meni stoji poneka gadost.

Maja Nikolić

Na šta konkretno misliš?
Mislim na Marinu Perazić, koja je izjavila da sam na estradi poznata po oralnom seksu! Malo je reći da sam bila šokirana! A kada se poslednje nedelje vratila na imanje, rekla mi je da je sve što pročitam u novinama izmišljeno. I ja sam joj poverovala. Evo i sad mi se kune u decu da ništa negativno o meni nije izgovorila.

A onda smo ti mi pustili tonski zapis u kome se jasno i glasno čuje kako Marina kaže upravo to što si malopre pomenula.
Pa, da. Ipak, imam lepo mišljenje o njoj, jer je veliki borac. Žao mi je njene dece, jer je zbog njih ušla na Farmu. S druge strane, zgranuta sam time da je neko toliki licemer. Nikada se ne bih klela u svoju decu. Ali, dobro...

Šta se čudiš kada ti je i na Farmi to govorila?
To su zaista gluposti! Marinu sam pre Farme videla dva puta u životu. Sa mnom nema nikakvih dodirnih tačaka i o meni ne zna ama baš ništa.

Osim da si na estradi poznata po pušenju...
O meni se svašta pričalo, da imam nezgodnu narav, da sam prgava i svađalica, ali tako nešto zaista nikad nisam čula o sebi.

A Sale?
To morate njega da pitate. Posle uvreda izvinjavao mi se pola sata. Uveravao me je da ima eksplozivnu narav, da nije tako mislio, da je to čuo od drugih. Od koga, nije mi rekao.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
jaoj Svet Smile sta li ce Skandal da napise Smile da je pametna Maja pa da im uzme po nekoliko miliona dinara onako redom Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Apple iPhone 7
Ja da sam njen "verenik" ja bih se spustio helikopterom na njenu glavu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 19874
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung 
Ja da sam njen "verenik" ja bih se spustio helikopterom na njenu glavu.

Уз песмицу... У раздељак те љубим  Smile
IP sačuvana
social share
...Јер си много друкчији од свих
Јер ти си стална опасност за њих
Нешто си ново а не знају шта
Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви
Њихова слабост само си ти...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 3220
helikopteri, dzipovi, rols rojsevi, avioni, kamioni..... Smile
IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 74
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Cela tuca samo zato jer joj je rekla da joj je dupe mekano

« Poslednja izmena: 30. Dec 2009, 15:12:22 od Plavokosi Andjelak »
IP sačuvana
social share
Kada bi pametni uvek popustali, svetom bi vladali samo glupi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Bice bogata trpeza  Smile

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja sve cekam da jedna drugoj strgnu taj bikini al glupace, ne znaju sta je fajt  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Kad vidim ovu temu, blam me sto sam zensko...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 144 145 147 148 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.