Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 909 910 912 913 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1844323 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Svi su ukapirali iz prve...samo i dalje nema smisla...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ne mora da ima smisla, ja to tako vidim i ne znam kakve veze ima sa zamonasivanjem i trudnocom i sta god  Smile

za mene on nije vredan svojih muda.. niti bilo cega drugog.. ja eto gledam muskarca kao nekoga koga bi eventualno pojeo ziv blam od samog sebe pa onda od svih drugih, sto je predstavljen kao neko ko ne moze da obezbedi svoju porodicu, a on naso laksi nacin da resi sve probleme..

zato sam ga i okacila u glupe kurve, njega, a ne nju.. ona nema nikakve vzeze sa celom pricom, nebitna je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
rekla sam da ne razumem idiota koji nema nista protiv da se o njemu pise kako mu porodica nema para, ali je okej da hrabri zenu da se slika gola zato da bi popravili tu losu finansijsku situaciju.. upravo zbog toga - kako mu nije palo na pamet da ON zaradi pare.. jer je prica predstavljena u stilu "ja sirota ne bi, ali eto nemamo para, pa je to poslednja opcija.. kad vec se slikam, nema veze, mozda je to i dobro za buducu karijeru"..
jeste,on je idiot zato sto je to rekao
ali jebiga zajebali su se ljudi
pogresi covek
uostalom ne znam zasto pravimo toliku dramu oko toga  Smile
ko sto rece inicio
Eto...stvar resena...moze sledeca... Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Znaci zenska prava samo dok se isplate... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
Samsung SGH-E590
Ja sam siguran da joj on nije rekao da se slika da bi zaradila pare... Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Na pomen fotografisanja trebao je da je nashamara, prebije joj noge i poshalje u kuhinju, kao pravi mushkarac, poshto je doshao sa gradjevine i hteo da jede a ruchka nije bilo. A posle ruchka josh uvek prekriven znojem i malterom lupne josh dva tri puta, chisto da joj ne padne nishta slichno na pamet i da zalegne sa njom...

A shta ako je on ustvari mushkarac pun ljubavi koji joj pruza podrshku u njenoj karijeri? Mozda je ova bila u depresiji jer je nabacija 200gr shlaufa pred zimu, pa joj je on pomogao da se slika za plejboj kako bi joj podigao ego?

Realno zena je rekla iskreno, trebaju nam pare doshla je ponuda fotkala sam se. Ne vidim nishta loshe u tome da u vreme kad su zene emancipovane, i kad im se pruzi prilika zarade neki ekstra kesh za svoju porodicu? I to za fotke na kojima se nishta i ne vidi...
« Poslednja izmena: 01. Sep 2012, 10:44:28 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Sramota je da zena zaradjuje jel onda ispada da je muskarac nesposoban....to je u krajnjem poruka...drugim recima...jesmo za emancipaciju i zenska prava...ali da neko drugi radi umesto nas.... Smile Smile Smile

Ja inace slabo objasnjavam... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Moja tashta oduvek govori da su zene emancipacijom izgubile mnogo vishe nego shto su dobile...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Moja tashta oduvek govori da su zene emancipacijom izgubile mnogo vishe nego shto su dobile...
Zato sto obicno ne znaju sta hoce u istoj. Oce jednakost a na kraju se postave da su iznad a traze od muskarca da on bude musko. Zato i ne volim taj kvazi-feminizam jer je kontradiktoran do krajnjih mera i dosta je uneo pometnju u musko-zenske odnose. Sama emancipacija je OK, ali ono sto je proisteklo iz iste je puno kontradiktornosti. To se vidi i na ovom primeru gde ce aplaudirati zato sto se ova osnazila da se umetnicki slika za Playboy ali satanizovati muza jer nema nista protiv toga da mu se zena skine i sto joj je rekao da to moze da joj bude dobro za karijeru. Sto kaze inicio da joj je lupio par samara i rekao da ne moze bio bi ono sto ovde neki zovu "tipican Balkanac" a ovako je idiot jer joj je dozvolio i ohrabrivao je da uradi nesto sto je i sama htela. Ne valja kako god da okrenes.  Smile

Btw evo je sa doticnim i detetom...

IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Ja sam rekao da treba da je nashamara...  Smile

Da je nashamarao zbog toga shto je htela da se slika, onda bi bilo: seljachina je bije a ona htela da unese neki dinar u kucu, a on govedo sa balkana sa uskim pogledom na svet...
« Poslednja izmena: 01. Sep 2012, 12:41:58 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 909 910 912 913 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.