Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1845145 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Sorry, moja greska.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Nokia 6220
Pogresna tema  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2012, 12:48:52 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Moja tashta oduvek govori da su zene emancipacijom izgubile mnogo vishe nego shto su dobile...
Zato sto obicno ne znaju sta hoce u istoj. Oce jednakost a na kraju se postave da su iznad a traze od muskarca da on bude musko. Zato i ne volim taj kvazi-feminizam jer je kontradiktoran do krajnjih mera i dosta je uneo pometnju u musko-zenske odnose. Sama emancipacija je OK, ali ono sto je proisteklo iz iste je puno kontradiktornosti. To se vidi i na ovom primeru gde ce aplaudirati zato sto se ova osnazila da se umetnicki slika za Playboy ali satanizovati muza jer nema nista protiv toga da mu se zena skine i sto joj je rekao da to moze da joj bude dobro za karijeru. Sto kaze inicio da joj je lupio par samara i rekao da ne moze bio bi ono sto ovde neki zovu "tipican Balkanac" a ovako je idiot jer joj je dozvolio i ohrabrivao je da uradi nesto sto je i sama htela. Ne valja kako god da okrenes.  Smile
znaci muskarci su u svaoj situaciji negativci  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 18.0.1025.151
mob
Nokia 6630, valjda
Uvek su negativci...
I kad su shirokih shvatanja i kad su homobalkanikus...
Nema shanse da ubodesh da zeni neshto odgovara...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0
mob
Samsung XYZ1004
Dakle, da rezimiramo....posto ces ispasti negativac u svakoj situaciji, onda je bolje ispasti negativac u sceniariju sa samaranjem - bar ti nece biti krivo posle?

Me like it!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Milica Bursać: Tijanić me otpustio pred porođaj

Voditeljka emisije „U zdravom telu“ u devetom mesecu trudnoće dobila otkaz na Javnom servisu, i to preko poruke na mobilnom telefonu

Milica je na RTS provela 15 godina
Surovo!
Generalni direktor Javnog servisa Aleksandar Tijanić pre dve godine otpustio je ženu u devetom mesecu trudnoće! Milica Bursać, voditeljka emisije „U zdravom telu“, koja se punih 15 godina emitovala na RTS, do sada je ćutala o ovom šokantnom događaju. Nakon što se slikala obnažena za septembarsko izdanje Plejboja, ekskluzivno za Kurir ispričala je da je otkaz dobila bez ikakvog prethodnog nagoveštaja, i to tako što je primila poruku na mobilni telefon!

- Jedan od saradnika Aleksandra Tijanića mi je poslao SMS u kojem me je obavestio da se moja emisija više neće emitovati. Bila sam u devetom mesecu trudnoće, pred sam porođaj. Dodatno me je povredilo to što se Tijanić nije udostojio da se vidi sa mnom i da mi to kaže... Bar sam toliko zaslužila nakon petnaest godina na Javnom servisu. Pa, ja sam 5. oktobra svojim rukama branila RTS - govori Milica, koja je 16. oktobra 2010. rodila sina Andriju.

Ona žali što nije imala prilike da razgovara s generalnim direktorom.
- Da mi je bar dao priliku da se vidimo, da mu onako sa stomakom do zuba kažem da nije momenat za to... Mi smo na svakih šest meseci produžavali ugovor i ništa nije ukazivalo na to da ćemo prekinuti saradnju. Ja sam čak imala unapred snimljene emisije. Nisam napravila nikakvu grešku! S pravne strane Tijanić je čist, jer ja nisam bila zaposlena na RTS, nego sam emisije radila u svojoj privatnoj produkciji, ali sa ljudske strane, mogao je da sačeka bar da se porodim! - naglašava voditeljka i dodaje da je Javni servis u finansijskim problemima i da je verovatno to razlog što su joj ukinuli emisiju.

Pozvali smo Aleksandra Tijanića, ali je on na pomen Kurira prekinuo vezu ne želeći ni da nas sasluša.

(Z. M.)

Izvor:Kurir

I kao sto to obicno biva....pravi razlozi tek kasnije isplivaju.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
I ja na pomen Kurira ne mogu da procitam tekst  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
i sad slusamo njene tuzne price i opravdanja sto se slikala gola.. da nam potece suzica i kazemo BRAVO mala, odlicno si postupila .. bolje da je cutala.. bila je okej sasvim.. sad je samo jadna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 446
Zastava you are here
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0
Citat
Pa, ja sam 5. oktobra svojim rukama branila RTS
Pa šta sad, jel treba da se za plejboj slikaju i Komrakov, Dušan Čukić i Simo Gajin  Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Dok normalan svet napreduje svakog dana u svakom pogledu sve vise i vise, mi se bavimo fotkama i zivotima ljudi sa naslovnih strana fake novina  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 910 911 913 914 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.