Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 848 849 851 852 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1857274 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
au jbt.. to je bas ono.. hevi  Smile

ali kako ce sad da snimaju nastavak Tw  Smile

hoce li Sparkly da sparkluje od muke ili od mrznje ..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Tvajlat je zavrsen... sve snimljeno... samo treba da puste u bioskope...

Ona je zatrudnela sa nezivim vampirom i rodila (ne)zivo dete koje je poraslo... i sad treba da se pokolju za kraj... valjda... nisam gledala ni prvi deo Smiley
Samo trejlere...

I to je previse...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
e to nisam znala, mislila sam da ima jos da se snima.. pa oni ako su odsnimali svoje, oni su sad pusteni sa lanca..  Smile Smile

znaci ocekujmo dramski razvoj situacije...

sad ide pokajanje, pa depresija, pa abjuzovanje droga, rehab, 3-4 muzicara, posvecenost bogu, brak sa nadolazecom zvezdom, jedno dete, razvod i 10 civava..

za to vreme Providni Svetlucavko ce da umace u sve st Smile ima dve noge i vaginu, jer je tako u mogucnosti.. na sta se meni povraca, ali izgleda da su zene odlepile sa ukusom.. ode sve u 3pm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
Da, bas citam komentare na toj temi... krenuli su da je cerece...

"Ona je upropastila svoju veeeeezuuu sa tim preeeedivnim deeeeckoooom... smrc.. smrc... Svetlucavi, uzmi me" i tako dalje...

Nego, meni su Dzeksonovi trenutno zanimljiviji...

Odvija se prava mala drama... Dzeksonova deca vs. Dzeksonova braca i sestre u episodu "Necete me zajebati! Hocu moj deo!"

Ukratko... Dzeksonovi stariji pokusavaju da obore testament po kome imovina pripada trustu do punoletstva dece i njihovoj majci Ketrin... hoce i oni deo kolaca...
U medjuvremenu Ketrin odlazi u neko leciliste jer je navodno od stresa dozivela mini slog, a deca su ostavljena sama u kuci...
Kada su Dzeremaja i Dzenet dosli do njih, doslo je do opste svadje i bitke, jer oni nece da idu iz kuce, jer se plase da nikada vise nece videti ni kucu, ni svoje pare... plus im se baka ne javlja vise od 9 dana...
Sada se porodica podelila... i svadjaju se sve u 16, a privremeno starateljstvo je prosledjeno sinu Tita Dzeksona, TJ. koji je prvi decko Kim Kardasijan...

E, sad... posto je ovo jedan opsti haos... neko se dosetio da napise uputstvo vezano za medjuljudske odnose izmedju Dzeksonovih:

http://gawker.com/5928938/gawker-presents-a-revised-hierarchy-of-jackson-family-craziness
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
omg  Smile

pa ni oni sami ne znaju koliko ih je ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
Nokia 1800
Sad ce poceti masovna samoubistva...

Nije ljudski rod te sreće  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Možda se pojavi neki vukodlak na premijeri...

I što bre hejtujete (jebo me izraz) ovu malu... pa lepa devojčica.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Demi Mur našla novog dečka

Glumica Demi Mur je konačno našla novog dečka, sa kojim pokušava da preboli rastanak od Eštona Kučera.

Časopis “Life&Style” objavio je fotografiju na kojoj je Demi u društvu dvanaeset godina mlađeg novozelandskog glumca Martina Hendersona.

Prema pisanju časopisa, par je odseo zajedno u Konektikatu, a vreme su provodili na romantičnim ručkovima i večerama.

Iako su kružile priče kako je slomljena zbog romanse bivšeg supruga i koleginice, izgleda da je istina potpuno drukčija. Demi je prvi put nakon brojnih mjeseci snimljena s osmehom na licu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ljubavni trougao bez kraja: Kristin Stjuart se izvinila zbog prevare

Robert Patinson i dalje ne može da se oporavi od šoka nakon što je saznao da ga je Kristin Stjuart varala sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom, Kristin je žao Roberta, Rupertu je žao njegove porodice, a ovaj ljubavni trougao ne prestaje da puni novinske stupce.

Kristin Stjuart je izdala saopštenje za javnost u kome se izvinjava svom dečku Robertu Patinsonu, ali i ostalim ljudima koje je povredilo saznanje o njenoj tajnoj aferi sa duplo starijim rediteljem "Snežane i lovca".

- Veoma mi je žao zbog bola i sramote koji sam nanela meni bliskim ljudima i svima ostalima koji se osećaju pogođeni. Jedan trenutak nepromišljenosti je ugrozio najvažniju osobu u mom životu, čoveka koga volim i poštujem najviše od svih Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao - navodi se u saopštenju Stjuartove.

S druge strane, Patinson se ne oglašava, a njegovi prijatelji tvrde da je to zbog toga jer se još uvek nije oporavio od saznanja da ga je Kristin varala.

- On je veoma povređen onim što je uradila Kristin i neće ništa govoriti u javnosti dok ne smisli šta će dalje - rekao je izvor blizak ovom glumcu.

Baš kao i Kristin i njen ljubavnik Rupert Sanders, koji ima suprugu i dvoje dece odlučio je da se izvini putem saopštenja.

- Potpuno sam razoren bolom koji sam uzrokovao svojoj porodici. Moja prelepa supruga i anđeoska deca su sve što imam na ovom svetu - napisao je Sanders, te dodao da se nada da ipak postoji način da zajedno sve prevaziđu.

Žena predosećala prevaru

Samo dve nedelje pre nego što je prevara izašla na videlo, Sandersova supruga Liberti Ros dala je intervju u kome je kazala da je njen brak pretrpeo veliku krizu, te time na neki način nagovestila da je znala da se nešto događa između Sandersa i mlade glumice.

- U mom braku je sada sve sjajno. zajedno smo prebrodili neka baš teška vremena i sve smo izdržali - izjavila je bivša manekenka, koja je zbog muževljeve karijere napustila Britaniju i svoju karijeru i u potpunosti se posvetila porodici.

Izvor: Blic

Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Chrome 20.0.1132.57
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 848 849 851 852 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.349 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.