Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1896392 puta)
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Ово је требало бити покушај направити се паметан пред интернет другарима?

Aj ne smaraj vise.

Ti si taj koji prvi pocinje sa klinackim pokusajem provociranja. Ako je neko ljubomoran na gore od sebe onda nesto nije sa njim u redu.

Kao sto rekoh, ne smaraj.

Ја провоцирам? Рекох само да је оно једна велика глупост (што и јесте). Апсолутно не мора да значи да си љубоморан само на боље од себе. Имаш лошијих од себе који су успешнији а љубоморан си управо због тога што је он успешнији а лошији (не мислим конкретно на тебе, кажем генерално). Дакле, мислиш да он не треба бити ту где јесте јер нема квалитет за то и зато си љубоморан.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Sad, sve je relativno, neka dobra riba koja je recimo super inteligentna i emotivna nadje nekog luzera jer se eto razumu njih dvoje pa zive u podstanarima ili neka koja ne zna da sastavi ukrstenicu ali lezi na plazi Havaja i provodi po godine na jahti. A kako zivot pise romane, sponzorusa moze gadno da zavrsi ako utone duboko, moze da se navuce na gudru i slicno, intelektualka sa svojim tipom dobije vizu za Kanadu i dobro placen posao, ali opet sponzorusa moze da se uda na kraju za nekog budalu fudbalera i da zivi ko bubreg u loju dok intelektualku moze da ostavi muz koji joj je vec napravio dete, u svakom slucaju, okolina je naklonjenija sponzorusama, barem muski svet...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Svima je njima lepo.. i sto biti ljubomoran... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3647
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S III
Том психијатру који је ову пустио пред камере, одмах да узму диплому и да га затворе са змијом отровницом у купатилу.
Момци, је л' и ова добра за нешто?
Smotana je na simpatican nacin. Dobra je za pranje donjeg vesa.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Qtek 666
E, ovo kad gledam imam onaj osećaj da mi je neprijatno. Ne znam da li znate na šta mislim, imam to i kad se zagledam u Grand ponekad, pa posle par minuta se zacrvenim i prebacim. Ili kad gledam neku jadnu emisiju, poput 48 sati svadba, pa muž bije ženu i sl... Nije mi smešno, nego je toliko jadno da mi je neprijatno. Ovde mislim i na voditelja.
Radila sam na jednoj gde je bilo više ovakvih emisija. Mislim da se i ova nekad davala tamo. Elem, moja emisija je bila kul, al ja je nikad nisam odgledala na toj tv. Nemam čak ni taj kanal memorisan, zato što mi je j..eno neprijatno da gledam to.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152

Smile

Inace mi djeluje kao da je ok cura u intervjuu, ali ko uopste iz BB Showa ima imalo blama i normalnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Gledala sam neke intervjue...i bilo mi je zaista zao... Mislim... ova muzikica nije toliko losa... ali... ocigledno je da su je roditelji sjebali... :|

Svi su zarobljeni u nekim... osamdesetim...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple 15
Jelena Karleuša i Duško Tošić se sa ćerkama Atinom i Nikom uselili u vilu na Dedinju
JK: Prvi Uskrs u novom domu!
Subota - 14.04.2012

Porodica Jelene Karleuše i Duška Tošića ima je dva razloga za slavlje ovog vikenda - useljenje u novu kuću na Dedinju i proslavu najvećeg hrišćanskog praznika! „Alo!“ je bio prvi gost pop dive i uspešnog fudbalera u novom domu i napravio ekskluzivne fotografije povodom Uskrsa i useljenja.

Jelena Karleuša je specijalno za naš list otvorila vrata svoje velelepne vile na Dedinju i pokazala nam raskoš doma u koji se nedavno sa porodicom uselila. Dom od 450 kvadrata opremljen je nameštajem koji je birala lično pop diva, a svaki komad nameštaja je skupocen, što se od Karleuše naravno i očekuje. Nova kuća porodice pop zvezde je obezbeđena sigurnosnim kamerama, a ima i privatno obezbeđenje.
Iz dnevne sobe, u kojoj se okupila cela porodica, liftom se odlazi u deo kuće predviđen za spavanje, gde se nalaze Jelenina i Duškova soba, sobe njihovih ćerki Atine i Nike, kao i sobe za goste. Pevačica je zajedno sa stručnjacima za enterijer uklopila svaki komad nameštaja, a za neke od detalja se pobrinula sama. Naime, pojedine stvari naručila je još pre nekoliko meseci, kada je sa Duškom kupovala kuću. Jedan od njenih omiljenih komada je skupoceni polukoncertni klavir „fridrih kals“ iz 19. veka, koji zauzima počasno mesto u centralnoj prostoriji vile koju osim ovoga krasi i mermerni kamin. Atina i Nika će, kako smo saznali, uskoro krenuti i na časove klavira, koji su pred Uskrs dobile na poklon od mame.
Inače, iako se JK deklariše kao ateista, ona zbog porodice, a posebno dece, uvek obeleži Uskrs, a Atina i Nika su oduševljene farbanjem jaja, za koja su i ove godine pomogle mami da ih ukrasi.

Vila vredna dva miliona evra!

Novi dom Tošića procenjuje se na oko dva miliona evra! Jelena i Duško očigledno nisu štedeli nijednu paru kada je u pitanju ulepšavanje njihove kuće.

U 450 kvadrata, koliko ima ovaj prostor, spadaju velika dnevna soba u prizemlju, gde se nalaze i prostorije za prijem gostiju, kao i kuhinja i trpezarija. Lift sprovodi do prvog sprata, na kome je nekoliko gostinskih soba, spavaće sobe i kupatilo u svakoj od njih, te sobe za ulepšavanje, Jelenina soba sa garderobom, kao i prostorije koje su opremljene za Atinu i Niku.

Aleksandra Veljković

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
E, izmedju ove pevaljke i Ave bi ipak pre izabrao Avu i njenu poeziju  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 735 736 738 739 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.