Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1859528 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
HTC One
A pola foruma "O ne... kakva seljanka... uzas, jbt  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1"

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Cekam reakcije, vidis kako mogu da kazem jasno i glasno  Smile
A sad ocekujem pljuvacinu na PP  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Nisi upoznat Krejzi mene cesto popljuju na pp , zavisno od "jacine"' izjave  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
nije me davno bilo  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Andželina Žoli želi da se ugoji

Andželina Žoli demantuje da boluje od anoreksije i otkriva da joj je trenutno najveća želja da "nabaci" sedam kilograma.

Glumica je odbacila optužbe da ima poremećaj u ishrani kao i da boluje od anoreksije.

- Ljudi stalno to govore, ali ja sam oduvek bila jako mršava. Premršava sam, ni meni se ne sviđa što sam toliko mršava. Kad mi ljudi govore da sam mršava to je u Holivudu kompliment, ali meni je uznemirujuće. Da mogu pucnuti prstima i nabaciti do sutra sedam kila, bila bih presrećna. Pogotovo kada bi ti kilogrami otišli na prava mesta - kaže glumica koja je veliki ljubitelj hrane.

- Šalim se da je tajna moje lepote u velikim, sočnim odrescima. Ozbiljno, mnogo volim crveno meso. Dugo sam bila vegan i to me je zamalo ubilo, nisam dobijala dovoljno hranljivih stvari - otkrila je Andželina čija bi kilaža, prema rečima stručnjaka, trebala da iznosi najmanje 57 kilograma.

Izvor: Blic

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
pa i bilo je vreme da prizna  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Tržanova se u spotu za pesmu „strašilo“ strasno ljubi s manekenom
Goca oterala dečka sa promocije!
Ponedeljak - 06.02.2012
Hoće da se slika s dečkom, pa neće da se slika s dečkom, Goca Tržan nikako ovih dana da se dogovori sama sa sobom.

Naime, pevačica je u celoj toj zbrci i po najvećoj mećavi u Beogradu okupila prijatelje u jednom klubu kako bi predstavila novi spot za pesmu „Strašilo“, a kada su novinari spopali njenog mladog izabranika koji se u jednom trenutku pojavio u prostoriji, ona ga je udaljila s promocije.
Sa malim zakašnjenjem, u subotu uveče održana je promocija Gocinog novog spota, na koju su sa zakašnjenjem došli i članovi njenog benda, među kojima i njen dečko, bubnjar Radomir - Raša Novaković, na kojeg su svi novinari i fotoreporteri odmah usmerili pažnju. Euforiju oko mladog bubnjara prekinula je upravo Goca, koja je članove svog benda udaljila iz prostorije, a potom predstavila spot u kom se strasno ljubi sa manekenom.
- Zamoliću članove mog benda da se popnu na drugi sprat lokala - zapovedničkim tonom je rekla Goca mladićima koje su snimale sve kamere u prostoriji i svi osim njenog mlađanog dečka su se uputili ka stepenicama, a Tržanova je potom pogledala u njega i izdala novo naređenje.
- I ti, i ti! - rekla je pevačica držeći mikrofon u ruci da je Raša bolje čuje. Tako su mnogi fotoreporteri ostali bez fotografije njenog dečka na ovom događaju i Tržanova je odbila da se slika s izabranikom uz obrazloženje da ne želi da promoviše svoju vezu, a jedino što je prokomentarisala jeste poljubac sa zgodnim manekenom u spotu:
- Spot je tako napravljen da je poljubac bio neophodan, sve drugo bi bilo lažno, ovako deluje stvarno - objasnila je pevačica u čijoj ekranizaciji pesme, čiji je reditelj Andreja Damjanović, nema strašila iako se pesma tako zove, a za „Alo!“ je otkrila da će objaviti još jedan singl pod nazivom „21 gram“ koliko teži svačija duša.

Tržanova: Pljunite me ako me vidite sa dečkom na naslovnici!
Velka prašina se digla zbog najnovijeg partnera Goce Tržan, Radomira Novakovića, koji ne samo da je 14 godina mlađi od nje već se ona zarekla u jednoj emisiji da je ni sa jednim dečkom ljudi više neće videti na naslovnoj strani novina. Ipak, pevačica i njen mlađani bubnjar pojavili su se na jednoj naslovnici zagrljeni. - Ako me bilo ko od gledalaca i vas prisutnih ikada više vidi na naslovnoj s dečkom ili budućim mužem, neka mi priđe i pljune jednu „šlajmaricu“ pravo u lice - izjavila je Goca nedavno u emisiji, no ipak su se njihove zajedničke fotografije pojavile na naslovnici nedeljnika, doduše više u vidu paparaco slika.

D. Petrović

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
jos jedan spot koji ce pomeriti granice   Smile Smile
« Poslednja izmena: 06. Feb 2012, 12:08:29 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Hide yo woman... hide yo children...

autotune je divna stvar.. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 674 675 677 678 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.