Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 760 761 763 764 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1847331 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
bravo,ona već ima slične egzibicije  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
sta je ovo ljudi danas  Smile

Nata otišla u manastir!

Našla mir u veri!
Pop pevačica Nataša Bekvalac obišla je tokom vikenda manastir Jazak na Fruškoj gori, kaže za Kurir izvor blizak novosadskoj barbiki.

- Već duže vreme Nataša je uznemirena, i dotiče je sve što inače ne bi. Smetaju joj tračevi, spletkarenja i lažni prijatelji. Nedostaje joj iskrena ljubav, a jedina svetla tačka u sivilu je njena ćerka Hana, koja je uvek tu da je oraspoloži i nasmeje - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Sve to je navelo Natašu da proteklog vikenda, u društvu drugarice, poseti manastir Jazak na Fruškoj gori, gde je provela nekoliko časova. Zapalila je sveće i uživala u tišini fruškogorske svetinje. Kažu da se čovek nakon posete ovom manastiru oseća duhovno preporođenim, pa ne čudi što se i Natašino raspoloženje bitno popravilo.

- Pa, ko bi u tome trebalo da vidi išta neobično? - pitala nas je Natina sestra Kristina, koja se javila na Natašin telefon kad smo je pozvali da nam kaže nešto o poseti manastiru.

Kurir

Pa i Kejt Stivens je jednog dana kurtalisao karijeru  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
bravo,ona već ima slične egzibicije  Smile

Nemoj molim te, Nata je Nata, Jeca je Jeca. Jes da su obe plavuše ali ima razlike u razredjivaču za farbu bebi plave boje kose  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Citat
Nata otišla u manastir!
Ne vidim nista cudno. Ona jeste glupa i veliki "Drama Queen", pa iz ovoga drugog proizilazi da nije bas neobicno da je danas pogadja ko zna sta(razvod, manjak popularnosti pa time i novca itd.) pa se okrece veri. Nije marketing koliko je nesto sto se desi ljudima koji se "uzdignu" pa padnu...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Nokia 
Arijada,moguće moguće  Smile

Marko...i ovako se ljudi površno okrenu vjeri,da pobjegnu od ostalog ili jer eto tako treba  Smile  i onda pravi vjernici djeluju smiješno,jer eto-oni toliko ne paradiraju. ja gotovo  uopšte ne idem u crkvu i  Smile iz toga se izvukao zaključak da ja i ne mogu biti vjernica   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
Ma to jeste(mislim da je to povrsno okretanje veri  Smile ), nego samo kazem da ne mora biti marketing vec samo da je to nesto sto se desi takvim ljudima. Do tada obicno nisu ni pridavali znacaj Crkvi ali kada im zivot padne na noge onda se okrenu istoj ocekujuci "Bozansku intervenciju". Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
ZARATILE MIŠEL OBAMA I OPRA VINFRI
Više ništa nije kao pre između najuticajnije žene Amerike Opre Vinfri i prve dame SAD Mišel Obame...

Prijateljstvo koje je dugo vezivalo Opru Vinfri i Mišel Obamu završilo se neslavno, kao žrtva ljubomore i sitnih svađa, tvrdi autor knjige "Amater" Edvard Klajn, bivši urednik Njujork tajms magazina, prenosi Dejli mejl.

Dve žene koje su jedno vreme bile gotovo nerazdvojne danas su najljući nepijatelji, piše Klajn u knjizi posvećenoj američkoj predsedničkoj porodici od njenog ulaska u Belu kuću, prenosi RTS.

Uzrok ovog neprijateljstva je navodno ljubomora prve dame koja nije mogla da podnese sve veći uticaj koji je slavna voditeljka imala na njenog muža. Naime, Barak Obama je odmah nakon pobede na predsedničkim izborima 2008. godine počeo da tretira Opru Vinfri kao jednog od svojih najbližih savetnika, često se konsultujući s njom telefonom u svako doba dana i noći.

Poslednji udarac prijateljstvu prva dama zadala je u vreme pokretanja kampanje protiv dečije gojaznosti. Opra Vinfri je tada ponudila svoju pomoć kako bi akcija dobila na snazi, ali je dojučerašnja prijateljica odbila, navodeći da žena koja kuburi sa kilažom nema šta da radi u jednoj takvoj kampanji.

(vest je SSW zbog M.O.)

Ovo mi je nevjerovatno..  da ljudi koji su toliko istaknuti skontas da su vise nego obicni.
A toga ima jako puno.

Od pjevacice bih ovo i ocekivao.

Mislim kad kazes Misel Obama rekao bi prefinjena gospodja, prva dama SAD, a ona sujetna ko svaka druga gradska blejacica.

Stvarno sve manje cijenim ljude.
Mistifikujem da su svi na isti ako ne i bolji od mene, da su filozoficni, siroki, da prelaze preko ovakvih stvari-
a zapravo su obicni, krajnje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Dakle  Smile

Hana?  Blago tebi Nato, jebala te Amerika
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Mrkonjić: Nisam zamenio Bekutu   Smile
B.Anđelić | 16. 05. 2012. - 07:22h | Komentara: 196

Ministar infrastrukture Milutin Mrkonjić, iako je viđen kako razmenjuje nežnosti sa atraktivnom brinetom na jednom zemunskom splavu, negira da je pukla ljubav između njega i estradne pevačice Ane Bekute. "Za nju nema zamene", poručio je Mrkonjić.

- Hoću da demantujem da sam prevario Anu Bekutu! - rekao je Mrkonjić i pre nego što smo mu postavili bilo kakvo pitanje.

Reagovao bi on i ranije, kaže, nego od obaveza nije stigao ni da pročita tekst u našim novinama. I baš kada smo ga juče posle podne pozvali da proverimo jednu informaciju, prelistavao je, kaže, novine i bio šokiran.

- Molim vas, hoću da napišete da Mrka nije zamenio Bekutu. Tako lepo da napišete. Nema govora o tome, Ana Bekuta je nezamenljiva! Ona je jedna sjajna žena - kaže ministar infrastrukture.

Funkcioner SPS tvrdi da sve to uopšte nije tako kako izgleda.
- Bio sam na ručku sa Mićom Jovanovićem i njegovom budućom suprugom i ta mlada dama koja je sedela pored mene osim što je službenica kod Miće na fakultetu ujedno je i njegova buduća kuma. I molim vas, tu nije bilo ničega! Pa zar bih ja to radio tako otvoreno u javnosti, pred toliko ljudi gde svako može da nas vidi i uslika. Pa tako nešto mi ne pada na pamet! rekao je Mrkonjić.

Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
STANIJA DOBROJEVIĆ POKAZALA VERENIČKI PRSTEN

Popularna starleta je u ludi beogradski provod krenula sa prstenom na ruci koji je pre tačno mesec dana dobila od Vladimira, s kojim je u vezi.

- Kleknuo je usred kazina, pred svima! Bilo me je blam i bila sam skroz crvena jer su svi gledali i aplaudirali. Bilo mi je prijatno, ali na neki način i neprijatno. On je dečko koji je završio fakultet, mnogo je vredan i ima cilj u životu, što ja mnogo poštujem, rekla je Stanija Dobrojević za Kurir.

Smedia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 760 761 763 764 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.