Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1855734 puta)
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
ne, meni niko ne naplaćuje, tako da, zadovoljna sam
jel ovaj naš
oralno- (bez analni) interkors
tipa ćaskanje, dozvoljen  Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Trudim se da se ne mešam u ovaj kolektivni peting bez penetracije u temi, ali ovo mi je privuklo pažnju:
Ajde baci neku sliku na clanove, nisam se danas dovoljno smejao.  Smile
Coolrunner, mislim da je ovaj Lolana momenat jako ružan i da ti možeš bolje od ovoga. Uvrede na račun nečijeg fizičkog izgleda su stvarno dno dna. Osim ako ovo vama nije neka interna zajebancija, ali sumnjam. Ovo je stvarno jako, jako ružno i nisko i iskreno se nadam da ćeš to uvideti i promeniti, jer znam da možeš.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Citat

Иста ствар и кад крене да се бљује о спортистима... они само шутираду лопте и ништа више Smile
Citat
Jeste, potpuno ista. I jedni i drugi imaju noge, ruke, ... razum, po pravilu zakržljao, ali iz drugih razloga... Smile Kod guskica svesno i namerno, kod sportista ne.
Ovo je slično, ko što su slične ovce i kruške, žive su i jedu se.

Слично је у смислу да се и једни и други прозивају јер им неко завиди Smile ма колко год неко демантовао то... уколико учестало причаш о манама успешних, нема друге.
Ево, ти по правилу неком знаш да је разум и једних и других закржљао Smile

Citat
Dodushe, sve to vishe govori o inteligenciji ljudi koji placaju da bi gledali 22 igracha kako shutiraju loptu 90 minuta...

Аууууу шта си рекооооо...

Црњо... не дај се провоцииииират!  Smile

Лера капирам као заебанта Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 20:49:09 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Qtek 666
Pa ko ovce i kruške, kažem ja. I ti imaš nekog ko ti zavidi, imam i ja, ima svako... I nas neko ogovara. I?
Taj neko ima komplekse, poluživot, lezbejsku naklonost, ili je nazovi živo biće? Svi ogovaraju, baš svi. To je normalna ljudska pojava.
Mada se meni sviđa ona definicija lezbejke i razmažene kučke koja ne zna da napravi štrudlu  Smile. Čisto da se zna da se slažem. Sreća pa ima muškaraca koji vole ovakve, kad ih nestane, odmah pređem na žene.  Smile
P.S. Zaebavam se za razum. Ironija, sarkazam, ovo, ono... I još stavim i zeleni smajli da nacrtam, i ne vredi...
Ima pametnih sportista, Milenko Tepić, npr.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 20:57:03 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Trudim se da se ne mešam u ovaj kolektivni peting bez penetracije u temi, ali ovo mi je privuklo pažnju:
Ajde baci neku sliku na clanove, nisam se danas dovoljno smejao.  Smile
Coolrunner, mislim da je ovaj Lolana momenat jako ružan i da ti možeš bolje od ovoga. Uvrede na račun nečijeg fizičkog izgleda su stvarno dno dna. Osim ako ovo vama nije neka interna zajebancija, ali sumnjam. Ovo je stvarno jako, jako ružno i nisko i iskreno se nadam da ćeš to uvideti i promeniti, jer znam da možeš.

Bambina, mislim da je ovaj nemam_pojma_o_cemu_se_radi_al'_sam_banula_da_ti_opalim_klempu jako ruzan.  Smile

Nemam sta da menjam, svakome po zasluzi. Doticni zna zasto, nije bas da je on francuska sobarica. Kada neko nekoga uzme u zastitu ili slican trip pa onda na svaki komentar mora nesto da doda, da mrsi, da pametuje... a kada mu uzvratis udje u internet warrior mod i pocne da preti nekim razracunavanjima moze da ocekuje nadalje ovakav odnos.

Nadam se da ces ubuduce promeniti selektivni pristup bez imanja pojma o cemu se radi, znam da si bolja od toga i da ti to mozes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Pa ko ovce i kruške, kažem ja. I ti imaš nekog ko ti zavidi, imam i ja, ima svako... I nas neko ogovara. I?
Taj neko ima komplekse, poluživot, lezbejsku naklonost, ili je nazovi živo biće? Svi ogovaraju, baš svi. To je normalna ljudska pojava.
Mada se meni sviđa ona definicija lezbejke i razmažene kučke koja ne zna da napravi štrudlu  Smile. Čisto da se zna da se slažem. Sreća pa ima muškaraca koji vole ovakve, kad ih nestane, odmah pređem na žene.  Smile
P.S. Zaebavam se za razum. Ironija, sarkazam, ovo, ono... I još stavim i zeleni smajli da nacrtam, i ne vredi...
Ima pametnih sportista, Milenko Tepić, npr.  Smile

Тачно тако. Сви оговарају. Е, а разлика у оговарању комшинице из приземља и Парис Хилтон је та што ти комшиницу познајеш и знаш каква је а ову не.
Нисам укапирао да ниси била озбиљна око разума јер већина стварно тако мисли... а што? Па јебига, њему леже на крају месеца 20 сома евра а кокодакалу 500. Ал оно, он је неписмен и глуп иако га никад у животу нисам чуо/ла. О томе ја говорим Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Ako sam nešto pogrešno ukapirala, izvinjavam se oštećenim stranama. Samo mi je zapalo za oko to, istina je da nisam znala širi kontekst.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Ma, samo puno tripovanja...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
HTC One
Cijeg?  Smile

Ako te bas zanima, ako se bas ne secas, on je poceo da cacka mene kada smo ti i ja diskutovali na temi fakultet/pamet... valjda je hteo da ti stane u odbranu, sta li, kao da te je neko napadao i kao da ne mozes sama. I onda je pogodjen komentarima zapretio nekim fizickim obracunom cim se vrati ovamo.  Smile

Zatim je na vise tema uvek uskakao nakon nekog tvog komentara upucenog meni da dopuni komentar i baci svoje smajlije. Tako je bilo i na ovoj temi (pogledaj stranu dve unazad), a kako me to vec smara, napisao sam sta sam napisao. I onda je opet poceo da salje neke pretnje, kako jedva ceka i slicno.  Smile

E to je cela prica. Ne pricam ovo radi pravdanja, zabole me za to... vec da se zna o cemu se radi. Ako je to tripovanje onda ok.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Apple 15
Heh... nevazno...  Smile

Svaka prica ima... dve ili vise strana..

A opet to radis...  to.. isterivanje neke pravde... sta god...  Smile

Trebalo je pravni da upises...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 707 708 710 711 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.