Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1855897 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
nije je tukao, lupio joj je šamarčić

Pih, neki ljudi shamarchice smatraju standardnom seksualnom igrom...

delim mišljenje da je verovato bezuspešan pokušaj da mu se... da dodje do erekcije

Pa jeste, verovatno je oshamario par puta, ono nishta onda on potegao malo jache i napravio joj masnicu...
Igrala se deca, shta se sad dize frka oko toga...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
a svakako je zaslužila
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Zasto svaka cast? Sta je rekla? Da je svako ko negativno komentarise neku ovde ljubomoran na nju zato sto nije na njenom mestu? U cemu se ti slazes sa njom?
Znam ja razliku u komentarisanju, i u knjizevnoj kritici. Veliki umovi i pisci, poput Basare npr. ne koriste fensi termine i ne uvlace se svima koji su poznati i priznati, nego jasno i glasno stoje iza svog misljenja i direktno ga kazu. A kako konstruktivna kritika ovde moze da se primeni? Tipa, Paris Hilton ce procitati, i reci: "jao, nije trebalo da sedim gola i mrtva pijana striperu u krilce, kako ce na to reagovati  deca koja gledaju?". Guska ostaje guska, ma koliko para i slave imala.

A ovo je tezak festival, onaj kako rekosmo da se zove? Smile:

Mogu samo da zavide damama na crvenom tepihu kojima svojski zavide i ne propuštaju priliku da se istima rugaju na onome o čemu sanjaju.

Svaka dama na crvenom tepihu je za poštovanje jer je dotle došla. Bez hejtovanja kako i zašto. Svaka je princeza za sebe i drugi mogu samo da je mrze i u tome da im prodje njihov mali život.

Dodjoh dovde, dalje me mrzi da čitam jer je uglavnom samo hejtovanje. "Dzaba vam novci moji sinovci, dzaba vam bilo dobre volje, ja sam ipak malo bolje" Smile

Od tolikog citiranja mojih izjava kontam da postoje ružne (to je biološki parametar), ružne i glupe (to je kazna majke prirode), ružne, glupe i nesrećne (to su one sa najtežom karmom, i njih obično sažaljevam).

Koji deo mog posta nije jasan jer vidim da postoje nedoumice?
Dame sa crvenog tepiha mogu da se komentarišu u propagandne svhe ili u modne. Ok, može i u estetske. Napominjem, svaka od njih godinama ulaže u sebe, svaka na svoj način. Ako mislite da je to samo novac onda je situacija još gora od gore pomenute 3 kategorije. Praviti Brend od sebe nije jednostavno i zahteva mnogo odricanja i smišljenih poteza, pod uslovom da se za to opredeliš. One se jesu za to opredelile i furaju taj fazon. Zašto je to za osudu?
Ovde mnoge ne znaju ni pasulj da skuvaju ili nisu brižne prema svom partneru, stalno se nešto žale i stalno im nešto fali. Kako onda, jedna takva nazovi žena, može da komentariše drugu? Znači, ako si izabrala da budeš domaćica napravi tu sarmu ili pasulj ili dobru štrudlu ko prava žena. Udovolji svom partneru bez da popiješ kafetin pred sex itd itd.

I nigde nećete zapaziti da se prozivaju dve dive. Nema šansi. Jer obe odlično znaju cenu svog uspeha. A obične smrtnice, da li misle da svako zadovoljstvo ima svoju cenu ili misle ako jednom kažu "Da", da su završile posao? Eee stupid  spoled whore.....

Иста ствар и кад крене да се бљује о спортистима... они само шутираду лопте и ништа више Smile
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
a svakako je zaslužila

To nije bitno, svako od nas zasluzuje dobrano lemanje...
Ali ako nije htela da skuva sarmu ili da dozvoli oralno-analni interkors... jbg, dobila je ono shto je zasluzila...

Иста ствар и кад крене да се бљује о спортистима... они само шутираду лопте и ништа више Smile

Realno, nije da pokazuju visoki koeficijent inteligencije... Shutne loptu i posle trchi za njom... Ponekad chak i omashi stranu i shutne prema svom golu, dakle ni orjentacija im nije na najvishem nivou... Dodushe, sve to vishe govori o inteligenciji ljudi koji placaju da bi gledali 22 igracha kako shutiraju loptu 90 minuta...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
a svakako je zaslužila
a koja žena nije zaslužila, to kako žensko zna da te iznervira, to je strašno Smile

Pa jeste, verovatno je oshamario par puta, ono nishta onda on potegao malo jache i napravio joj masnicu...
Igrala se deca, shta se sad dize frka oko toga...

ko dize frku, samo mala digresija na sorajin slučaj
fold. nesumnjivo se u materiju razumeš više od mene

Realno, nije da pokazuju visoki koeficijent inteligencije... Shutne loptu i posle trchi za njom... Ponekad chak i omashi stranu i shutne prema svom golu, dakle ni orjentacija im nije na najvishem nivou... Dodushe, sve to vishe govori o inteligenciji ljudi koji placaju da bi gledali 22 igracha kako shutiraju loptu 90 minuta...

ja plaćam kartu da bih 90 minuta gledala vodji navijača u mošnice, ponekad vidim i neku akciju, kad sidje sa šipke
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Nokia krntija
Citat
Dodushe, sve to vishe govori o inteligenciji ljudi koji placaju da bi gledali 22 igracha kako shutiraju loptu 90 minuta...

Аууууу шта си рекооооо...

Црњо... не дај се провоцииииират!  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda

ko dize frku, samo mala digresija na sorajin slučaj
fold. nesumnjivo se u materiju razumeš više od mene

Ono sve treba u zivotu da se proba...

ja plaćam kartu da bih 90 minuta gledala vodji navijača u mošnice, ponekad vidim i neku akciju, kad sidje sa šipke

I da li se isplati?
« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 15:37:57 od lerr »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 17.0.963.83
mob
Qtek 666
Citat

Citat
Jeste, potpuno ista. I jedni i drugi imaju noge, ruke, ... razum, po pravilu zakržljao, ali iz drugih razloga... Smile Kod guskica svesno i namerno, kod sportista ne.
Ovo je slično, ko što su slične ovce i kruške, žive su i jedu se.
« Poslednja izmena: 30. Mar 2012, 15:43:20 od apstrahovana »
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
I da li se isplati?

pa ono, ne tuku me, ako na to misliš
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Linux Ubuntu
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Nokia 6630, valjda
I da li se isplati?

pa ono, ne tuku me, ako na to misliš

Dobro si proshla, neometen pogled u moshnice ima svoju cenu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 706 707 709 710 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.