Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 483 484 486 487 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1898112 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Ovo vishe govori o njenom muzu...  Smile

Vidi se da je zena redovno koristi strapon... To su ti izvezbani pokreti  Smile

@sandra, tvoj zivot prestaje kad drugi pochinje  Smile

A jos vise o ovom liku...

Skacu oko njega, a on nista...

Doduse... ako nije gay, ona ni ne moze da ga napaliti...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Pa kako ona nije u stanju da napali svakog iole normalnog heteroseksualnog mushkarca, pa izgleda ni svog muza, ochigledno joj je preostalo zadovolji muza kako zna i ne zna...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ovo vishe govori o njenom muzu...  Smile

Vidi se da je zena redovno koristi strapon... To su ti izvezbani pokreti  Smile

@sandra, tvoj zivot prestaje kad drugi pochinje  Smile

A jos vise o ovom liku...

Skacu oko njega, a on nista...

Doduse... ako nije gay, ona ni ne moze da ga napaliti...

O ovom liku govori da je moron koji ne drzi do sebe, da nije tako ne bi isao da gleda JK, a jos bi manje dopustio da ovako izigrava budalu...

Izvor Svet:

Prekršajni sud u Beogradu naložio privođenje Ane Nikolić!

Osim buljuka mladića i raznoraznih biznismena, pevačicu Anu Nikolić (32) sada juri celokupna beogradska policija! Doduše, oni to rade po naredbi koju je nedavno izdao Prekršajni sud u Beogradu jer se poznata pevačica ponovo nije pojavila na suđenju za vožnju u pijanom stanju.” Pošto ni iz drugog pokušaja sud nije uspeo da Nikolićevoj uruči poziv za suđenje na adresu u njenom rodnom Paraćinu, sudija je izdao nalog policiji da se ona nađe i utvrdi njena tačna adresa. Iako je poznato da Ana živi u Beogradu, sud je pokušao još jednom da joj uruči poziv na adresu u rodnom gradu, ali nije uspeo. Pošto se nije odazvala na nedavno ročište, pribegli smo rigoroznijim merama i vrše se razne provere”, kaže za “Alo!” sagovornik iz beogradskog Prekršajnog suda. Za zgodnom Paraćinkom optuženom da je u novembru prošle godine vozila „mercedes ML“ sa 2,03 promila alkohola u krvi i pretila policajcima da će ih poslati na Kosovo intenzivno tragaju beogradski plavci. Ukoliko ne uspe da nađe Anu u njenom beogradskom „šteku“, policija može da je privede u sud. Ulazak u sudnicu bi bio strogo kontrolisan, a „devojka od čokolade“ teško bi mogla da na optuženičku klupu sedne u kratkom šortsu u kakvom je nedavno u „Vili Jelena“ vrckala ispred nosa portparolu Republičkog javnog tužilaštva Tomi Zoriću. Nikolićevoj za vožnju u pijanom stanju preti kazna od 15 do 45 dana zatvora, ali je alternativa novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Pevačici će takođe dozvola biti oduzeta na period od osam do 12 meseci i dobiće 14 kaznenih poena. Ova prijava protiv nje je podneta redovnim putem, tako da joj nije određen pritvor. Podsećanja radi, saobraćajna policija je 11. novembra oko 4 sata posle ponoći zaustavila „mercedes ML“ za čijim je volanom bila Nikolićeva na raskrsnici ulice Aleksandra Karađorđevića i Bulevara vojvode Putnika. Pripita pevačica „obećavala“ je policajcima da će ih poslati na Kosovo, u Babušnicu... Kasnije je promenila ploču, objašnjavajući da se napila jer je našla dečka s drugom u krevetu. Međutim, posle alko-testa, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu Rakovica, gde je provela 11 sati. Nikolićevoj je i pre nešto više od četiri godine pisana prijava zbog vožnje u pijanom stanju, kada je, kako je sama tvrdila, bežala od policijskog automobila „jer je mislila da je reč o skrivenoj kameri“.
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
A cek... ovo za bebu, 2 meseca, Ninu, Leku i ostalo... zar nemaju pravo na odmor ili kako? Smile

Nemaju.  Smile

Dete od dva meseca jos treba dojiti. To sto ove moderne turbo mame ne doje decu vec daju razna sranja od ovih "zdravih" formula je druga stvar. Jbg, cuvaj sise, idi na more i provodi se. Vazno je od pocetka imati plan i sve vreme se voditi mislju da dete pravis zato sto imas zive roditelje koji ce da glume servis.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple 15
Pa kako ona nije u stanju da napali svakog iole normalnog heteroseksualnog mushkarca, pa izgleda ni svog muza, ochigledno joj je preostalo zadovolji muza kako zna i ne zna...  Smile

Ocigledno ni gay muskarca...  Smile

Oh, zivote... lutalico...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ganrju

Nemoj da se uvrediš na ovo... ali ja imam neki osećaj da ti pratiš svu moguću ovu žutu štampu i bolje znaš gde je ko kad i s kim bio... nego neki koji se dive njima.  Smile

Nisi me uvredio,  Smile  prvo zato sto si ti jedan od malobrojnih sa ovog foruma koje zaista cenim,  Smile  a drugo potpuno si u pravu, preterao sam sa pracenjem zute stampe. Zato nema vise zute stampe, a samim tim nece vise biti mojih postova na ovoj temi.

Za poslednji post na ovoj temi najpodesnija je najgora glupaca sa estrade:

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Sandra,

vidi...u mene moze prstom da se upire i da se kaze..." evo je nesavrsena mama"... Smile

kao neko ko voli da zuji, zujala sam sa njim kao bebanom gdje god sam mogla, ali je i cinjenica da je ta potreba u tom periodu sa njim i malo utihnula.

prosto, nisam imala potrebu da budem prisutna bas svugdje...

i priznajem, naputovao se sa mnom i suprugom u prvih godinu, dvije i previse.
toliko da sad da ga pitas gdje zivi...on ce da ti navede tri mjesta Smile
a vrhunac neobicnog vaspitanja i usuda bio je kad je mrtav ozbiljan odgovori na pitanje sta ce da budes danas( posto svaki dan na repertoaru ima neku fantaziju i zivotinju)...odgovorio..." Kola"... Smile....i uglavnom tvrdi da je to...

gdje god sam isla...bilo je da li ima programa za njega...igraonica, djece...zene koja ce da ga cuva pred mojim ocima, dok ja jedem ili razgovaram.

navika...izlozba ili neko desavanje u maramu, kengura...ili sta vec...

apsurdno je da je postao najmladji clan biblioteke ( iz zezanja od strane bibliotekarki tamo kojima je bilo simpaticno njegovo prilagodjavanje novonastaloj situaciji, gdje mama mora makar sat vremena biti tamo zbog posla svakoga dana....kad sam pocela da radim prije godinu dana)...a on vec imao svoju stolicu, sjedne pored mene , blokce za crtanje i gomilu Nodijevih slikovnica. i kao fazon on i ja zajedno radimo na projektu...

dok nije odrastao....moji prijatelji i saradnici znali su...on spava u 9 uvece...tad obavljamo sta treba i koliko...na ustrb svog sna. jer, imala sam trip...mora da prvo lice koje vidi ujutru...bude moje...strasno!!!

okej...vec vidim da ga je to negdje i odredilo...i daleko od toga da je sve to presjajno...ali, to je model moje porodice i situacije u kojoj mi jesmo...i takva sam prosto mama.

moguce da ce sjutra da plati psihijatra da bi mogao bez grize savjesti da tvrdi da me mrzi Smile

ali, imala sam potrebu gdje god sam mogla i cak u komicno apsurdnoj varijanti da ga ukljucim u svoj zivot...a pri tom da ne trpi sto mama ima odredjenje potrebe i zelje...da izbalansiram koliko mi se moze.

ne znam koliko sam uspjela, ali sam uzivala, nije mi bilo toliko ni tesko...jedino me plasi taj buduci prsihijatar Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Evo nervirajte se (sto nikada necete biti kao ona  Smile  Smile )  ..

ne znam dal je bilo al djevojka je "talenat", vrijedi i ponoviti.

Novinarka je jos veca klosarka.

« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 19:51:08 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Izvor Kurir:

JELENA KARLEUŠA NATAKLA DEČKA!

Petak, 22. Juli, 2011.| Autor: Goran Doljančević

Karleuša održala još jedan provokativan nastup, ovoga puta u diskoteci „Nahtverk“

Nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Jelena Karleuša je i u prepunoj bečkoj diskoteci „Nahtverk“, kao što to čini na skoro svim svojim nastupima, na prve taktove pesme „Ide maca oko tebe“ izvela jednog mladića iz publike na scenu i svukla ga dopola. Odozgo do struka. A onda je usledilo iznenađenje. Okrenula ga je leđima ka sebi, uhvatila za bokove i počela da simulira seks. Narodski rečeno, navukla ga otpozadi. I to nekoliko puta.

Ali nije krenula odmah u zanosnu igru. Prvo ga je malo bičevala, onda se uvijala oko njega, kao što i pesma kaže, a kad je započela „akciju“, dečko se potpuno zbunio. Nije znao šta ga je snašlo. Naravno, prihvatio je da do kraja bude akter ove nesvakidašnje scene, a ubrzo mu se pojavio i osmeh na licu. Prijalo mu je da bude deo Jeleninog performansa, koji je naišao na odličan prijem kod publike.

Šta li nam JK sledeće sprema? Živo nas interesuje.

IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Uh bas sam isprovociran, kakav nemoral - bizarno   Smile eh JK kuravino stara nikad od tebe nista zanimljivo.
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 19:52:59 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 483 484 486 487 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.