Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1898113 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
 Smile

Pa tako nekako bih se i ja osecao, jebesh ti taj odmor...
Meni je tad bilo vaznije da me neko zameni 8 stati da se odspavam ko chovek...

@CR

shta cesh ti na forumu 'vako rano?  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Uozbiljio sam se, odlucio da ustajem rano i seize the day!   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Priznaj da si tek sad ustao...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Naravno da nisam... ustao sam pre sat vremena.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50

Isto kao i ona sto vodi onu Milicu na kvadrat... ona je tek prosek proseka, ne znam da sam jednom dosao u iskusenje da pomislim da se okrenem za njom... a onda se pojavi na tv, dobije i svoju temu na Bureku i sada gomila masturbatora balavi za njom i silji na "ribetini".

Smile
Hehe, Marina.  Smile

Jbg, dopicnjaci svaki dan.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Izvor Kurir:

JELENA KARLEUŠA NATAKLA DEČKA!

Petak, 22. Juli, 2011.| Autor: Goran Doljančević

Karleuša održala još jedan provokativan nastup, ovoga puta u diskoteci „Nahtverk“

Nikog ne ostavlja ravnodušnim.
Jelena Karleuša je i u prepunoj bečkoj diskoteci „Nahtverk“, kao što to čini na skoro svim svojim nastupima, na prve taktove pesme „Ide maca oko tebe“ izvela jednog mladića iz publike na scenu i svukla ga dopola. Odozgo do struka. A onda je usledilo iznenađenje. Okrenula ga je leđima ka sebi, uhvatila za bokove i počela da simulira seks. Narodski rečeno, navukla ga otpozadi. I to nekoliko puta.

Ali nije krenula odmah u zanosnu igru. Prvo ga je malo bičevala, onda se uvijala oko njega, kao što i pesma kaže, a kad je započela „akciju“, dečko se potpuno zbunio. Nije znao šta ga je snašlo. Naravno, prihvatio je da do kraja bude akter ove nesvakidašnje scene, a ubrzo mu se pojavio i osmeh na licu. Prijalo mu je da bude deo Jeleninog performansa, koji je naišao na odličan prijem kod publike.

Šta li nam JK sledeće sprema? Živo nas interesuje.

IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Nokia 
iz moje vizure je nepojmljivo da majka ostavlja bebu od 2 mjeseca da bi isla na odmor bilo gdje.

i ne zato iz bilo kojih kategorija...da li je normalno, neodgovorno, hocu li mu faliti ili statigajaznam....vec, sto ja to nisam nikada ni pomislila, nisam htjela, meni je bilo neprihvatljivo...osjecala sam potrebu, nagon, zelju...da sam u tom uzrastu bebanu dostupna najvise sto mogu...

sad je deckonja...ide period kada mu je zanimljivije da je u drustvu baka i drugara...
a bogme i meni katkada...naporan je kao telefonska govornica u kvaru uglavnom... Smile

ali dok je bio malo klupko haosa, onako bespomocan...eh...totalno u mom posjedu i vlasnistvu...agrrrr...kako je bilo doooooobro...ja se pitam, ja sam glavna, on je moj, samo moj...aaaaaaaaaagrhhhhhhhhhhh.... Smile

Smile

Ja sam to radial...nosila svoje klupko tereta sa sobom im rekla ...a neces vise  Smile
U pola kafe me vukao da idemo kuci, u pola posete ja sam odlazila ...nisam imala drustveni zivot. A potreban name je kao i svima koji  nemaju decu, mozda cak i vise.

Ovu malu nigde ne vodim  Smile
Idem na slave, svadbe, krstenja , zurke svuda sama  Smile
Uopste mi za tih mojih nekoliko sati ne treba njakanje i plac kako je gladna i usrana. Uostalom sta bi radila moja mama u svome zivotu  Smile Smile
Islabih na more sama, isla bih na mesec dana. Sta je to u poredjenju za 30 godina zivota? 30 meseci odvojeni ,pa to je godina i po. Godina i po na 30 godina? Malo li je  Smile

'Ocu bre da zivim i ja sam zivo bice ...ocu na zurke i okupljanje u Beograd  Smile
'Ocu bre svuda . Ja i tada volim svoje dete  Smile

Iovako cemi za 30 godina uvaliti svoje dete da ga cuvam, a mene ce pitati mladost gde mi je bila starost.Odjebace me kao ja moju kevu :"Ajde matora cuvaj mi dete da idem"  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jul 2011, 14:26:39 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Nokia 6630, valjda
Ovo vishe govori o njenom muzu...  Smile

Vidi se da je zena redovno koristi strapon... To su ti izvezbani pokreti  Smile

@sandra, tvoj zivot prestaje kad drugi pochinje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 271
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
IP sačuvana
social share
Rohirrim Charge
Forth, and fear no darkness! Arise, arise, Riders of Theoden! Spears shall be shaken…
Shields shall be splintered... A sword-day, a red day... and the sun rises! Ride now!
Ride now! Ride! Ride for ruin...and the world's ending! Death! Death! Death!
Forth Eorlingas!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
A cek... ovo za bebu, 2 meseca, Ninu, Leku i ostalo... zar nemaju pravo na odmor ili kako? Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 482 483 485 486 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.