Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stupid spoiled whore (i ostale vesti iz sveta "dzet-seta")  (Pročitano 1841274 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Hotter then my dauther...

Citat
Dečko, ajde odradi…
Biljana Willimon | 10. 01. 2011. - 00:02h | Komentara: 8

Volim Wiesbadensku televiziju jer svaki čas nudi neki inventivan program. Uključim se nedavno u emisiju – Ždrakaj kevu, mazni ćerku.

Priča gospa Mica nekom golobradom klincu kako od njene Cace nema ni pametnije, ni lepše. Merka dečko teta Micu, pitajući se, a šta tebi (keve ti), fali!? Za koji će mi moj ta tvoja Caca, iz pogleda ti vidim da mogu tebe da maznem i to koliko odmah. Koluta Mica očima, kao fol, nije njoj do nje i njene sreće, nego do sreće njene mezimice. Pa, šeta klinca po nekom parku, vija ga oko drveća, pokazujući mu, kobajagi, hortikulturu, a malo-malo, pa joj se štikla zaglavi u sveže blato.

Tu se šatro, sagne, da izvadi cipelu iz gliba, a dečko iza nje, ufrkestio očima (sve u šesnaest), ne zna gde da gleda - da l’ u Micin tanak gležanj kojim uvija svoje stopalo, ili u podublji dekolte iz kojih kipe nabrekle majčinske grudi. Ili pak u kratku suknjicu koja otkriva njene drhtave butke, spremne da obgrle mlado muško telo...

Jao, nemoj da kažeš mojoj Caci da sam nespretna, obraća se brižno mama Mica zajapurenom momku, na šta ovaj (dahćući kao pas), čvrsto obećava da Caca od njega neće čuti ni jednu jedinu reč. Jer (kako kaže) već po vama gospa Mico vidim da Caca sto posto nije moj tip. Iju, pa nisam valjda tako loša riba, ljutito će gospođa Cacina mama. Taman posla, kaže klinac, vi ste toliko super da nemam nameru da gubim vreme gledajući vašu ćerku, jer meni pogače preko hleba - ne treba. Jao, jao, baš mi se dopada što si skroman, uzviknu Mica i povede dečka u neki vrbak, da skrate sebi (al’ i gledaocima) muke.

биће и код нас та хардкор верзија само полако

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6220
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Scandal!!! Muska.Karleusa:"Srbijanske pevaljke ne prestaju da me kopiraju, tuzit cu ih!!!"

Tacno pre godinu dana, od kada se pojavio na estranom nebu Muska.Karleusa ne prestaje da zari i pali srbijanskim estradnim kuloarima. On je najskandalozniji, najpopularniji i najinteligentniji transvestit na Balkanu. Mi smo uradili kratki intervju sa nime jer ste vi to trazili!

Pre svega da vas pozdravim i ustanem kad spomenem vase ime, ali ko je Muska.Karleusa?
 Mislim da sam za svo ovo vreme dokazo ko sam i sta sam, a da sam jako bitan svi znate! (smeh)

Smeta li vam to sto vas srbijanske pevalje cesto kopiraju?
 Pa prvo moram da se pohvalim da me je najveca balkanska Diva, Jelena Karleusa Tosic prva prekopirala, ustvari iskoristila je neke od mojih lukova kao inspiraciju za svoje stajlinge. Kao sto vidite na slici ispod, moj egzoticni luk sa cvetom u kosi ona sada fura u vise navrata.

Medjutim mene to ne smeta, jer sam pocastvovan da su neki od mojih lukova inspirisali Divu kao sto je ona.

Smeta li vam cinjenica da vas i Radojka Adzic Kesic alijas Dara Bubamara kopira kostantno?
 Da bio sam zaprepascen i zatecen kad sam vieo Radojku na televizoru sa identicnom frizurom nalik mojoj, samo sto je ona seljacki lukava pa je pokusala da drugacijom bojom od moje kose prikrije slicnos, ali bez uspesno jer narod nije slep i odma su kostatovali da je ona kopija a ja original!

Kako reagujete na surovu cinjenicu da je kafanska pevaljka sumnjivog porekla Zuhra Ramizaj alijas Seka Aleksic Piljkicopsednuta vama i da u stopu prati vase transformacije i podcinjava im se, zar to nije malo opterecavajuce
 Da budem iskren, ja nikada nisam ni cuo za pomenutu Zuhru Ramizaj sve dok mi vi novinari niste pokazali zastrasujuce fotke na koji ma se vidi da je opsednuta mnome i da me kopira iznova i iznova. Neka se ne brine platicu joj bolnicko lecenje u Kovinu!!!

I za kraj da li ste zaljubljeni
 Da naravno, u pitanju je bitan lik iz senke sa estradnog neba!

Izvor: Svet.rs
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
- Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Get a life...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
O Boze   Smile

Citat
On je najskandalozniji, najpopularniji i najinteligentniji transvestit na Balkanu

Pa dobro, pogodio si makar za ovo transvestit. Od osobe tvoje inteligencije sasvim dovoljno
« Poslednja izmena: 14. Jan 2011, 15:21:48 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
MA, to su slike neke strane trandze... neko je i pronasao ko je u pitanju..  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
joj ala lupate, sad ce ispasti da ja nisam ja o boze, ajde koje trandze, daj argumente? ko ne veruje mozemo na web chat
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
yeah.. sure.. Za pocetak.. ocigledno je u pitanju osoba azijatskog porekla... Kao drugo... ocigledno je u pitanju jako ruzan muskarac i jos ruzniji pokusaj zene...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
nije istina, ovo sam ja ali mi je drago ako mislite da to ne mogu biti ja vec neko iz inostranstva, jer pratim svecke trendove
IP sačuvana
social share
Sta kaze Gej Strejteru?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple 15
Jeste.. a ovo si ti iz faze kad si imao plavu kosu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 219 220 222 223 ... 1016
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.227 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.