Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti. A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost, ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
GROZNO // UČESNICI "PAROVA" SU OSTALI ZGROŽENI: I PORED MESEČNOG CIKLUSA SE KUPALA U BAZENU SA SVIMA, ŠTO SU SHVATILI KADA SU VIDELI KRV!
Tek kada su videli krv na pločicama dok je izlazila iz bazena, učesnici "Parova" su shatili da ima "ženske probleme".
GROZNO // Učesnici 'Parova' su ostali zgroženi: I pored mesečnog ciklusa se kupala u bazenu sa svima, što su shvatili kada su videli krv! FOTO: HappyAUTOR: OPERA 17TIME: 17.06.2015 | 17:55 Svi su se zgrozili! Učesnica realityja "Parovi", Ejmi Aminata, nije preterano aktivna u vili u Zemunu i u dobrim je odnosima sa gotovo svim ukućanima, ali ipak se desio momenat koji je uspeo da zgrozi ostatak ekipe u šou. Naime, Ejmi je bez obzira na mesečni ciklus odlučila da se brčka u bazenu sa ostalim ukućanima, javlja "Alo!". Niko nije znao da Ejmi trenutno ima menstruaciju, sve dok joj kapi krvi nisu ostale na pločicama kada je izlazila iz bazena. Učesnici realityja nisu mogli da veruju da je i pored ženskih problema odlučila da se kupa sa njima, a zatim su osuli paljbu po njoj i vikali kako nije higijenski to što radi i da im se gadi, dok ona nije videla problem.