Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915368 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.2
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Acu Amadeusa ostavila supruga: "Ja sam go*no od čoveka"

Blic   | 09. 02. 2015. - 12:21h  izmena vesti 14:39h | Komentara: 0
Frontmena "Amadeus benda" Acu Stanimirovića, koji se u septembru prošle godine potukao sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem zbog izvesne Maje, ostavila je žena.

Kako smo saznali, Acina supruga Snežana prešla je preko mnogih spekulacija o njegovom neverstvu, ali ovoga puta nije želela. Nakon što je napustila njihov porodični dom u naselju Braće Jerković, Stanimirović je okačio status na svom Fejsbuku.

Kliknite za uvećanje (+)
"Ja sam go*no od čoveka. Izdao sam Snežanu. Lagao sam i znam da se to više neće ponoviti! Povredio sam nekoga koga najviše na svetu volim i ko mi je sve... a sve zbog jednog ženskog ološa koji mi nikad u životu nije, ama baš ništa značio!!!!" - napisao je Aca Stanimirović na svom profilu na ovoj društvenoj mreži.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows
Browser
Chrome 40.0.2214.111
Ja sam go*no od coveka i onda slika samo sto ti ne izbije oci sa ja sam govno od coveka...
Jebem ti ja to vase kulturno pazenje  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
Seljacka posla
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
Ljudi koji koriste opijate,alkohol....treba zabraniti bavljenje javnim poslom...

Neka ide u fabriku nek radi..
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Ja sam go*no od coveka i onda slika samo sto ti ne izbije oci sa ja sam govno od coveka...
Jebem ti ja to vase kulturno pazenje  Smile
Smile
Виђао сам и : "Је*бем вам матер"  Smile
« Poslednja izmena: 09. Feb 2015, 15:42:59 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
I-mate 30 Pro
(FOTO) Trans major VS za Newsweek: Sin mi je rekao zar od svih tumora tebi baš to da zapadne

SRBIJA16:56, 09.02.2015.Autor: Želimir Bojović,Foto: Marina Lopičić

A
Nakon 21 godine braka, i isto toliko vremena u vojnoj uniformi, Helena sada živi kao, kako kaže, povučena sredovečna gospođa
Helena, transseksualka, Newsweek, foto Marina Lopičić
Trans major Vojske Srbije, Helena, svoju ispovest i izgled prvi put otkriva za prvi broj nedeljnika Newsweek Srbija, i priča o tome kako izgleda život osobe u čijoj ličnoj karti stoje podaci o muškom identitetu (M.V.), ali i fotografija žene.

„Moja deca su mlada, dvoje je u pubertetu, i bojim se da će doći u situaciju da se potuku, da sebi možda učine nešto jer ne mogu da istrpe pritisak okoline. Verujte mi, najviše brinem zbog njih".

S bivšom suprugom Helena je ostala u odličnim odnosima. Mnogo vremena provode zajedno, oslanjaju se jedna na drugu, razgovaraju, zajedno brinu o budućnosti njihovo četvoro dece. Međutim, pre godinu dana bilo je pakleno teško saopštiti joj istinu.

„Sve je bilo dobro dok taj nagon nije počeo da me slama. Kulminiralo je u martu 2014, užasno sam se osećala, u kući sam samo ćutala. Supruga me je danima pitala šta mi je. Napokon sam odlučila da joj sve ispričam. Prva reakcija bila je veoma burna. Kasnije mi je rekla da je mislila da će me to veče ubiti na spavanju jer se osećala izdanom, kao da je 20 godina živela u laži" priča Helena i dodaje da je bilo potrebno nešto vremena da se situacija slegne, ali da joj je danas bivša supruga najbolja prijateljica.

Helena objašnjava da su deca posle izvesnog perioda počela da se raspituju šta se dogodilo i zašto su se razveli, te da je bilo pitanje trenutka kad će saznati istinu.

„Odlučila sam da istinu prvo saopštim dvojici starijih sinova. Nikad mi teže u životu nije bilo. Plašila sam se kako u homofobnoj i transfobnoj Srbiji sinovima, koji su uz to i navijači, objasniti šta im je tata. Najstariji ima 21 godinu, drugi 16. Čim sam im rekla, stariji je počeo da skače, viče, i na kraju mi je rekao: 'Pored svih tumora, tebi baš to da zapadne'. Nema ničeg težeg nego kada vas dete ubode u srce. Mlađi je ćutao i u nekom trenutku izgovorio: 'Auuu, jeb***, she-male.' Načuo je negde, valjda, šta je to..."

Heleninu ispovest u celosti, u kojoj, između ostalog, otkriva kada se prvi put obukla kao žensko, kada je osetila poniženje i kako je tekla njena karijera u uniformi, kao i kako danas izgledaju odnosi u njenoj porodici pročitajte u prvom broju srpskog Newsweeka koji kao poklon danas dobijaju čitaoci Kurira. Od sledećeg ponedeljka nedeljnik Newsweek Srbija možete naći na svim trafikama u slobodnoj prodaji.

Izvor Kurir
« Poslednja izmena: 09. Feb 2015, 17:34:33 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 40.0.2214.89
Obozavam izmisljene tekstove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.3.18
mob
Apple 15
Nema sanse da za par meseci na hormonima toliko porastu sise Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 626 627 629 630 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.224 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.