Javno progovorila o seksu u Plejboj vili: 'Meni je bilo 18, njemu 78!'
Bivša Plejbojeva zečica progovorila je o svojim seksualnim iskustvima s Hjuom Hefnerom...
Bivša Plejbojeva zečica Kendra Vilkinson nema problema sa sramom te uglavnom bez problema kaže sve 'što joj je na duši'. Ovog puta je otvoreno progovorila o svom putu do slave koji je ostvarila preko Plejbojeve vile.
Poznata plavuša progovorila je o svojim seksualnim odnosima s 88-godišnjim vlasnikom Plejboja, Hjuom Hefnerom.
- Zamolio me da postanem jedna od njegovih Plejboj zečica. Nisam znala o čemu se tačno radi, ali pristala sam. Tada sam živela u najmanjem i najružnijem stanu koji postoji i imala svakakva s*anja pa sam se molila da me neko izvuče odande, rekla je Kendra, piše Daily Mail.
- Nisam znala da je i seks bio uključen. On bi samo pitao - želiš li otići gore na sprat- i to je bilo to. Meni je tad bilo 18, njemu 78. Nismo bile dužne da imamo seks s njim, bio je to naš izbor, opisala je svoje Plejboj iskustvo.
Kendra danas ima dvoje dece, a Hju je daleka prošlost.
BAR JE SLAVNA Roditelji "albanske Madone" ne izlaze iz kuće zbog blama
Dok se javnost još "sladi" njenim provokativnim fotkama sa crvenog tepiha, albanska pevačica Bleona Ćereti promoviše singl 'F*** You I'm Famous', a njeni roditelji - ne izlaze iz kuće zbog sramote.
Samo nekoliko sati nakon što su je strani mediji počastili titulom najgore obučene na dodeli nagrada AMA, Bleona Ćereti je putem društvene mreže odlučila da promoviše svoj novi singl 'F*** You I'm Famous', piše 24sata.hr.
Ova Albanka koja živi u Americi od 2009. godine i sama je svesna da mrežasta haljina koju je nosila nije bila najbolji modni izbor, ali dobila je ono što je htela - pažnju. S njenom golišavom pojavom na crvenom tepihu nisu zadovoljni jedino njeni roditelji.
- Ne žele da izađu iz stana. Kad sam im ja rekla da je dobro što se piše o meni, oni su mi rekli: 'O čemu ti? Bila si gola juče' - priznala je Bleona. Za mrežastu haljinu, ispod koje je nosila tange, a nije imala grudnjak, trebalo je pet sati da se izradi.
- Šivena je praktično na mom telu i delo je dizajnera Šahla Doriza - otkrila je pevačica. Dodala je i da haljina i nije bila najugodnija za nošenje, ali u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspešno pretrpela.
- Ja imam žene, dame, koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat, neverovatni talenat za fotografiju... Jedna je tu. Možete posle da je intervjuišete pošto je ona uradila slike koje se vrte na svim svetskim modnim blogovima - rekla je pevačica
Pevačica Jeena Karleuša rekla je mnogo puta da je majstor za vizuelne transformacije zahvaljući kojima njene fotografije na Instagramu izgledaju fenomenalno.
- Instagram dođe meni kao neki modni almanah. Ja sam izabrala jedan beli zid i tako izaberem, kada imam slobodnog vremena, neki modni autfit i to slikam – rekla je JK za emisiju “Exkluziv”.
Ona je potom otkrila ko je fotografiše ispred belog zida.
- Svi m pitaju ko me slika. Evo, svetska ekskluziva. Ja imam žene, dame, koje rade kod mene kao dadilje i one su otkrile svoj skriveni talenat, neverovatni talenat za fotografiju, i mene slikaju dadilje moje dece. Jedna je tu. Možete posle da je intervjuišete pošto je ona uradila slike koje se vrte na svim svetskim modnim blogovima – navela je pevačica.