Svetla, kamera, “da”! Bez razmišljanja o ceni svog ekstravagantnog venčanja 24. maja, Kim Kardašijan i Kanje Vest potrudili su se da njihove izjave ljubavi budu objavljene širom sveta. Međutim, znaci koji govore da u raju ne cvetaju baš ruže su brojni – gotovo bez osmeha tokom nedelje pred venčanje u Parizu, medeni mesec proveden pored računara, sve očiglednije ustegnuto pojavljivanje Kim u javnosti kao upravo venčane… Insajderi otkrivaju veoma čudne detalje o tome kakav je zaista ovaj brak iza zatvorenih vrata. Otkako je par otpočeo romansu u aprilu 2012. godine, Kanje (37), imao je javno samo reči hvale za svoju dragu, ali iza pohvala na račun Kiminog izgleda i “brenda”, nije bilo mnogo toga što je reper imao da kaže. - Jedino što Kanje ikad pominje su njen izgled, pohvale nje kao “umetničkog dela”. Nikada nećete čuti da on priča o bilo čemu što ih povezuje, o omiljenim restoranima ili filmovima. Njegova jedina briga je da Kim bude lepa i da ostane bogata – otkriva izvor. Zato i ne čudi što je ova starleta (33) razvila pravu opsesiju kada je u pitanju njen izgled, koja ide do te mere da uklanja minijaturni ožiljak sa prsta na nozi u jednoj od epizoda svog rijalitija. - Preskupi proizvodi za negu lepote, botoks, fileri – Kim troši hiljade i hiljade dolara mesečno kako bi izgledala tako da odgovara nerealnim očekivanjima koje je Kanje postavio – nastavlja ovaj izvor i dodaje: - Ona čak dozvoljava da joj on pregleda telo jednom nedeljno i traži nesavršenosti, nakon čega odmah zakazuje intervencije kod plastičnog hirurga, ako on kaže da nešto treba popraviti. Ona je postala njegova živa lutka. Kada je reč o garderobi koju Kim nosi, i tu Kanje upravlja, te izvor otkriva da sve što ona obuče prvo on mora da odobri. - Provešće sate oblačeći je kao da je njegova lična lutka, a ona pristaje na to. Ako nije sa njom, Kim mu šalje fotografije. Takav slučaj bio je i kada je nedavno prošetala Njujorkom, usred juna, noseći blejzer, uprkos visokim temperaturama. - Kim nije bilo prijatno da nosi jaknu jer je bilo veoma toplo, ali je Kanje insistirao, čak je tražio da je zakopča, jer je smatrao da tako izgleda najbolje – priča izvor, koji otkriva i da će Kanje često pozvati poznate dizajnere da naprave odeću za celu njegovu porodicu, čak i kćerkicu Nort. Isti izvor tvrdi i da između ovog para nema previše ljubavi, jer su oboje više fokusirani na biznis i finansijsku stranu svog braka. - Svi njihovi razgovori su o modi i izgledu. Neverovatno je koliko daleko su spremni da odu da bi ostali u žiži javnosti.
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Odlazi iz turbo-folka: Pogledajte koja je pevačica odlučila da se zamonaši! (a da nije J.K.)
"U manastir, Ofelija!", rekao je Hamlet Ofeliji. Čini se da je monaštvo jedini izlaz i za ovu pevačicu s domaće estrade.
Sve što joj se dešavalo u poslednjih godinu dana, na Gogu je ostavilo veliki trag. Iako joj karijera poslednjih nekoliko meseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka oseća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio da ode u monahinje.
- Napuštam estradu i odlazim u manastir. Dobro ste čuli, nemam šta da krijem. Hoću da se zamonašim!
Svesna sam da je to totalno druga dimenzija i vrlo dobro znam sve o tome, ali to je moja želja. Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim, niti sam u stanju da je menjam neke stvari, priznala je Goga za Star.