Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 525 526 528 529 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 920251 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Stojketova bivsa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
bojana stojkovic
dobra je
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Apple 15
Jock.. novija bivsa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
e da ga jebem ne pratim ko mu sve ulazi u krevet
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Kim Kardašijan i Kanje Vest: Brak već u krizi?

Svetla, kamera, “da”! Bez razmišljanja o ceni svog ekstravagantnog venčanja 24. maja, Kim Kardašijan i Kanje Vest potrudili su se da njihove izjave ljubavi budu objavljene širom sveta. Međutim, znaci koji govore da u raju ne cvetaju baš ruže su brojni – gotovo bez osmeha tokom nedelje pred venčanje u Parizu, medeni mesec proveden pored računara, sve očiglednije ustegnuto pojavljivanje Kim u javnosti kao upravo venčane… Insajderi otkrivaju veoma čudne detalje o tome kakav je zaista ovaj brak iza zatvorenih vrata.
 Otkako je par otpočeo romansu u aprilu 2012. godine, Kanje (37), imao je javno samo reči hvale za svoju dragu, ali iza pohvala na račun Kiminog izgleda i “brenda”, nije bilo mnogo toga što je reper imao da kaže.
- Jedino što Kanje ikad pominje su njen izgled, pohvale nje kao “umetničkog dela”. Nikada nećete čuti da on priča o bilo čemu što ih povezuje, o omiljenim restoranima ili filmovima. Njegova jedina briga je da Kim bude lepa i da ostane bogata – otkriva izvor.
 Zato i ne čudi što je ova starleta (33) razvila pravu opsesiju kada je u pitanju njen izgled, koja ide do te mere da uklanja minijaturni ožiljak sa prsta na nozi u jednoj od epizoda svog rijalitija.
- Preskupi proizvodi za negu lepote, botoks, fileri – Kim troši hiljade i hiljade dolara mesečno kako bi izgledala tako da odgovara nerealnim očekivanjima koje je Kanje postavio – nastavlja ovaj izvor i dodaje:
- Ona čak dozvoljava da joj on pregleda telo jednom nedeljno i traži nesavršenosti, nakon čega odmah zakazuje intervencije kod plastičnog hirurga, ako on kaže da nešto treba popraviti. Ona je postala njegova živa lutka.
 Kada je reč o garderobi koju Kim nosi, i tu Kanje upravlja, te izvor otkriva da sve što ona obuče prvo on mora da odobri.
- Provešće sate oblačeći je kao da je njegova lična lutka, a ona pristaje na to.
 Ako nije sa njom, Kim mu šalje fotografije. Takav slučaj bio je i kada je nedavno prošetala Njujorkom, usred juna, noseći blejzer, uprkos visokim temperaturama.
- Kim nije bilo prijatno da nosi jaknu jer je bilo veoma toplo, ali je Kanje insistirao, čak je tražio da je zakopča, jer je smatrao da tako izgleda najbolje – priča izvor, koji otkriva i da će Kanje često pozvati poznate dizajnere da naprave odeću za celu njegovu porodicu, čak i kćerkicu Nort.
 Isti izvor tvrdi i da između ovog para nema previše ljubavi, jer su oboje više fokusirani na biznis i finansijsku stranu svog braka.
- Svi njihovi razgovori su o modi i izgledu. Neverovatno je koliko daleko su spremni da odu da bi ostali u žiži javnosti.

Autor: Life Content

[url]http://www.hellomagazin.rs/vesti/kim-kardasijan-i-kanje-vest-brak-vec-u-krizi/
[/url]

IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
mob
Sony 
Odlazi iz turbo-folka: Pogledajte koja je pevačica odlučila da se zamonaši!
(a da nije J.K.)

"U manastir, Ofelija!", rekao je Hamlet Ofeliji. Čini se da je monaštvo jedini izlaz i za ovu pevačicu s domaće estrade.

Sve što joj se dešavalo u poslednjih godinu dana, na Gogu je ostavilo veliki trag. Iako joj karijera poslednjih nekoliko meseci ide uzlaznom putanjom, Sekulićka oseća da gubi snagu i da bi joj najpametniji životni potez bio da ode u monahinje.

- Napuštam estradu i odlazim u manastir. Dobro ste čuli, nemam šta da krijem. Hoću da se zamonašim!

Svesna sam da je to totalno druga dimenzija i vrlo dobro znam sve o tome, ali to je moja želja. Svašta sam prošla, mnoge stvari mi se ne sviđaju, mnogo je prljavštine svuda oko nas protiv koje ja ne mogu da se borim, niti sam u stanju da je menjam neke stvari, priznala je Goga za Star.

Izvor 1

Izvor 2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
giga-tone gluposti i olosa raznih

dobra je romkinja sa prethodne strane
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung GT-S7580
Citat
Odlazi iz turbo-folka: Pogledajte koja je pevačica odlučila da se zamonaši!

« Poslednja izmena: 12. Jul 2014, 17:48:33 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
пљује ову коњасту Гогу лик са профилном сликом себе и јединог створа коњастијег и од Гоге и СЏП... о јбте...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
ko je sad ovaj Luka upm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 525 526 528 529 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.