Da nema Kurira i Farme ne bih znala da je ovo ideal muske lepote... LMAO
Znate mene je sramota da kazem al reci cu, stim covekom sam se nekada vracala iz skole, iz osnovne tacnije.. u osnovnoj skoli ga niko nije voleo, druzio se sa jednim deckamo koj je bio gej..inace on je pedercina teska, aj na stranu sto je peder, nego nije skroz cist. Drzala sam ga kratko kod mene na fejsu, pa sam tako i saznala da je "postao pevac", slike su mu krajnje pederske, prosto me hvata neka jeza dok gledam njegovu facu, pre jedno dva meseca sam ga videla na stanici, on mukica nema 45kg sa sve krevetom. Mnogo je uvek bio zeljan paznje i mislio je ako se odvaja od svih da je poseban, al po malo je glup, toliko o njemu.
Inace, sinoc je pravio haos na Kurirovom portalu... postavljena je vest da je on pravi decko neke likuse sa Farme... i da ulazi da objasni svima ko je ko... A zatim je usledila salva komentara nekih "zena" kako je on divan, lep, talentovan, mister...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"