Sjećam se prije par godina, sjedm na selo ( bila sam na selo i sjedim na klupu ) priča mi brat kako su se pojavili Elitni odredi, malo ko zna za njih, blabla pušta mi 2 pjesme ( Dodji da piješ sa nama ove noći, Moja jedina) i kaže- oni ne vole komercijalu.... meDŽutim, evo im demanta i prodavanja guzice za euro: Anabela, Dado, Mia... naročito Mia
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Ствар је у томе што су они тврдили са су реп али свако ко је слушао реп их је пљувао зато што они нису реп...Имају више љубавних песама од Цеце...а онда се шипарице напалиле и добили су публику...
Ма добро Џус је имао шта да прода...на почетку је био леџит па се касније продао...Од Џуса макар можеш да слушаш старе песме пре него што се продао а код ових тога нема...
Djus je retardiran na kub, al je svemirski udaljena rep velicina za ove balavandere. Mislim sada su tu negde po talogu al ovaj bi mogo da izadje iz taloga kad bi teo, to ocu da zamka