Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 925010 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
well thank you captain obvious  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Samsung SGH-E590
 Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
obe su dobre ribe i nije mi jasno kako mogu da dodirnu njega tako ogavnog
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Gagi Đogani: Anabelin muž Andrej Atijas brutalno me pretukao!
STARS, 07:12, 23.07.2013.Autor: Ekipa Kurira,Foto: Damir Dervišagić,Foto: Hello
Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Bivši suprug pop pevačice tvrdi da ga je fizički maltretirao njen sadašnji izabranik sa prijateljima

Gagi je ogorčen zbog situacije u kojoj se našao
Nije više mogao da ćuti.
Frontmen grupe Fanki Dži pretučen je u subotu uveče ispred zgrade na Vidikovačkom vencu broj 67, a posle brojnih medijskih spekulacija o tome šta se dogodilo te večeri, Gagi Đogani je rešio da progovori i u kratkoj, ali jezgrovitoj ispovesti za Kurir otkrije šokantne detalje i ispriča svoju verziju celog događaja.

- Ne mogu više da ćutim! Ljudi me zaustavljaju na ulici i pitaju da li sam dobro, a novinari me stalno zovu. Tačno je da smo se Anabelin muž i ja potukli! On je mene prvi napao, a ja sam se samo branio - otkriva Gagi i objašnjava kako je došlo do napada:

- Andrej mi je pretio da prestanem da blatim Anabelu u novinama, a ja je u usta nisam uzeo, jer ne želim javno da pričam o njoj. Ona ima svoj život, ja svoj, i završena priča. Ne mogu psihički više da izdržim - požalio nam se Gagi Đogani, koji nije želeo dodatno da komentariše ovu priču kako ne bi ime uznemirio ćerke Ninu i Lunu, koje ima iz braka sa Anabelom. Kako Kurir saznaje, do napada je došlo kad se Gagi, na Atijasovo insistiranje, našao s njim.

Atijas je, navodno, došao s nekolicinom prijatelja i odmah počeo da vređa Đoganija i njegovu devojku, koji su stajali ispred zgrade. Sarajlija je odmah nasrnuo na bivšeg supruga svoje izabranice, udarivši ga u glavu i grudi. Međutim, kad mu je Gagi rekao da za obračun nema razloga jer on nema ništa protiv njega i Anabele, Atijas se smirio i ubrzo otišao.

Podsećanja radi, Anabela Bukva udala se za biznismena Andreja Atijasa prošle godine, a nedavno su dobili ćerku Blankicu. Pevačica se zbog novog braka preselila u Sarajevo. S Gagijem je dugo bila u braku, koji je okončan pre nekoliko godina.

Par... Anabela i Andrej Atijas

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 28.0.1500.72
mob
Nokia 6630, valjda
ganci...  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
svoju devojku Staniju. Kad je voditeljka rekla da ne troše ni jedan minut i da je to velika ljubav, Filip se složio i rekao da je starleta otišla da završi nešto, pa on ide po nju na kraju emisiji.

On je po treći put zamolio Gocu i Ljubu da ne prozivaju njega i Staniju i da vode svoj život. On se osvrnuo na svađu sa Ša. "On je toliko leteo oko Stanije, kad mu ona pruži malo pažnje, on odmah leti oko nje. Kad je bila svadba, on je meni prilazio i govorio kako mora da je poljubi u usta... Njemu je sigurno krivo zbog ovih naslova o meni i Staniji. On ima devojku od koje je stariji 13 godina, a od mene je moja Stanija starija 4, 5 godine.", rekao je Filip.
Kada je gledalac rekao da je Filip papučić, odnosno "nanulica", maneken se pohvalio da je smuvao najbolju "ribu" na Balkanu.

Jbt... kako se uvek ti kompleksasi uhvate nekih "najboljih riba"... Cudo jedno...

A i te veze... na sto to lici... citavo vreme se ubedjuju ko je bolji od njih dvoje...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
I-mate 30 Pro
Covece...ja tek juce skontao da se Seka Aleksic zove Zuhra....

Sto bi neko ko se zove Zuhra sebi dao umetnicko ime Seka.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Iz istog razloga iz kog se KPD-omski bazen sad zove "fensi". Samo da nije kapedomski  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ne zove se Zuhra... to je obrijani kompleksas sa 40.000 fanova izmislio...  Smile

Cale joj je Srbin, majka muslimanka...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Citat
Kada je gledalac rekao da je Filip papučić, odnosno "nanulica", maneken se pohvalio da je smuvao najbolju "ribu" na Balkanu.
Lebe mekani, kakav kompleks. Kazes mu nesto za karakternu osobinu on ti odgovara da to nije bitno vec je samo bitno da je je smuvao Staniju.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.