Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 925327 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
MEMO POBEDNIK: Stanija, eto tebi ljubav, a meni pare!
STARS, 10:10, 08.07.2013.Autor: EPK33 komentara

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst

Eto im ljubav, a meni 50.000 evra. Ako se uzmu poslaću im sliku od 48.900 sa sve cenom i to poštom, rekao je

Sulejman Haljevac Memo, pobednik četvrtog serijala Farma, nagradu od 50.000 evra neće odmah  potrošiti, već će novac čuvati i razvući.

"Nisam ni u snu pomislio o 50.000. Samo sam imao želju da mi je tata dobro i da mi žena nosi curicu. Čuvaću novac i razvući ih", rekao je Memo u emisiji "Dobro jutro" na TV Pink, koji je o polu deteta saznao čim je izašao sa Farme.

Pobednik Farme je rekao da su svi učesnici duše, a da se sa reperom Ša odmah našao i postao prijatelj do groba.

"Ša je moj prijatelj do groba. Momak je neverovatno dobar, krvi da mu dam. Era je gigant, čovek ima 66 godina a takvu energiju", rekao je Memo, koji je potvrdio da samo sa Vesnim Rivas i Tarotom ni kafu neće popiti.

Sarajlija je rekao da je Stanija dobila na Farmi ljubav, a on 50.000 evra.

"Eto im ljubav, a meni 50.000 evra. Ako se uzmu poslaću im sliku od 48.900 sa sve cenom i to poštom", rekao je pobednik Farme.

Izvor: Kurir

Smile Kakav car... Smiley))
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Hu d fak je taj Memo?

Fala kurcu zavrsi se i to sranje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Nemam pojma... ali me recenica odusevila Smile

Izvisi Standza za jos jednu nagradu... nije da se nije trudila...

FILIP: Želim decu sa Stanijom!
STARS, 07:44, 08.07.2013.Autor: Foto: Dimitrije Popović

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Ljubav s njom je ona prava iako smo je započeli u rijalitiju. Nadam se da će se nastaviti i napolju. Mnogo sam je zavoleo

Iako se na razne načine borio da zauzme mesto pobednika na Farmi, Filip Panajotović nije uspeo da osvoji 50.000 evra.

U intervjuu za Kurir maneken tvrdi da je uvek bežao iz tatine mlekare, da ne zna ništa o njegovim dugovanjima i da će ostati u vezi sa Stanijom, s kojom planira zajedničku budućnost.
- Osećam da je ljubav sa Stanijom ona prava iako smo je započeli u rijalitiju. Voleo bih da se to nastavi i napolju. Mnogo sam je zavoleo.

Da li ćeš biti ljubomoran ako ona nastavi da se slika gola?
- Neće biti golotinje na Fejsbuku i Instagramu. Ako bude nekog profi-slikanja za dobar honorar, samo neka ide i neka zaradi. I treba tako da se slika kad ima dobro telo. Kad će ako neće sad! Kad bude ušla u brak i dođu deca, onda će s tim morati da prekine.

Želiš decu s njom?
- Ako ostanemo zajedno godinu dana, deca dolaze sto posto.

Jovana je izjavila da te je ostavila zato što si gej.
- Jovana i ja smo se za mesec dana veze videli sedam puta. Naći ću vam poruke da se razotkrije Jovanin identitet. Prvo veče smo bili u Nišu, odvela me je u stan neke njene drugarice. Ono što sam hteo, dakle seks, dobio sam prvo veče. Nas petoro je bilo u stanu, a mi smo bili u kupatilu.

Šta je bilo posle?
- Posle nekoliko dana doveo sam je kod mene u Pančevo i bilo nam je super. Međutim, provalio sam da ne zna da priča i da je njen humor kao iz praistorije. Nisam hteo da crvenim u društvu. Otišao sam u Tursku i tamo sam sreo bivšu devojku, s kojom sam proveo deset dana. Kad je Jovana videla naše slike, sigurno joj nije bilo prijatno.

Ko je Steva iz Pančeva?
- Pored Vlade Stanojevića, Steva je moj najbolji prijatelj. Odrasli smo zajedno i neukusno je i ružno da se i moja i njegova porodica uvlače u ovo. Neka sam ja uvučen, nemam problem s tim. Izvinio bih se njegovoj porodici što je upletena u sve ovo.

Pojavili su se i ljudi koji optužuju tvog tatu da im duguje brdo para.
- Otac se bavi ozbiljnim poslom, ta dugovanja su budalaština. Da je tako, odavno bi bio mrtav. A ako je zaista toliko dužan, neka proda fabriku, koja ima ogromnu vrednost.

Ne može da je proda zato što je, navodno, pod hipotekom.
- Nisam mu se mešao u posao, bavio sam se noćnim programom u klubovima. Koliko god me tata vraćao u svoju fabriku, bežao sam od toga.

(M. D.)

I dalje mi nje jasno u kom paralelnom univerzumu se on smatra atraktivnim, ali... decko briljira sa odgovorima Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Dep posle smrti želi da mu uokvire tetovaže

Glumav, čije telo krase brojne tetovaže, izrazio je želju da se umetnost na njegovu telu sačuva za buduće generacije

Poznati glumac je rekao da želi da se nakon smrti njegova tetovirana koža "spasi" i uokviri kako bi njegova deca zauvek imala uspomenu na njega.

Glumac je nedavno izjavio kako bi hteo da njegova smrt zabavlja ljude, ipak sad je došao na jezivu ideju. Džoni Dep (50), čije telo krase brojne tetovaže, izrazio je želju da se umetnost na njegovu telu sačuva za buduće generacije.

Rekao je da želi da se nakon njegove smrti tetovirana koža "spasi" i uokviri kako bi njegova deca zauvek imala uspomenu na njega.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Hahaha... budala.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Vidi se da imaju nesto zajednicko, mejblin maskaru i ajlaner.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Koji od ova tri para sa stranice... Stanija i Filip, Dzoni Dep i ova njegova ili Ovo dvoje plastikanera?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
LG Frizider
Bogami slatka u licu ova plastikanerka na slici, ko bi reko Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
RIJANA: Kristijano Ronaldo je gej!
Popularna pevačica odgovorila je na glasine da je u vezi sa fudbalerom Real Madrida, rekavši da je homoseksualac

Foto: Facebook/ Cristiano Ronaldo
Nakon što je jedan od najboljih fudbalera današnjice Kristijano Ronaldo upoznao Rijanu u bekstejdžu na njenom koncertu i okačio zajedničku fotku na društvene mreže, krenule su glasine da su u vezi. Naime, mediji su počeli da “saleću” pevačicu pitanjima da li je i koliko dugo sa fudbalerom u vezi, a njen odgovor šokirao je prisutne.

- Imam mnogo gej prijatelja i podržavam ih na sve moguće načine - odgovorila je medijima pevačica.

Fudbaler će verovatno odgovoriti putem društvenih mreža, kao što je i dosad činio u sličnim situacijama. Međutim, ostaje nejasno da li je Ronaldo zaista gej, budući da je u srećnoj vezi od 2010. godine sa ruskim modelom Irinom Šajk.

Podsetimo, Rijana ovih dana živi u strahu, jer je nedavno uhvaćen psihopata na krovu njene kuće.

(A. Č./ Fenuxe)

Izvor: Telegraf
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 280 281 283 284 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.