PADAJU SVI REKORDI! Ceca prodala 95.000 karata! U petak se na Ušću očekuje više od 100.000 ljudi, u prodaji su ostale samo ulaznice za parter, a u "Eventimu" kažu da je Ražnatovićeva postavila novi dnevni rekord sa 6.500 karata prodatih u samo jednom danu
POMAMA! Ako želite da u petak, 28. juna, gledate koncert Svetlane Cece Ražnatović na Ušću, bolje da požurite, budući da je, kako Telegraf saznaje, već prodato više od 95.000 karata, ulaznice za fan pit, tribine i VIP su odavno razgrabljene, a mogu se kupiti još jedino karte za parter!
- Interesovanje je ogromno, i na Cecinom koncertu će sigurno biti više od 100.000 ljudi, budući da je već prodato 95.000 ulaznica! Realna je procena da će biti prodato najmanje 100.000 karata, a treba imati u vidu da nije podeljena nijedna ulaznica – kaže naš izvor blizak organizatorima koncerta.
Kolika je potražnja, najbolje pokazuje činjenica da je na sajtu “Eventima” istaknuto obaveštenje da je oboren rekord u dnevnoj prodaji, uključujući tu i zemlje regiona, i da je samo u jednom danu prodato čak 6.500 karata za koncert Ražnatovićeve!
Ipak, ulaznica za parter po ceni od 800 dinara ima još u prodaji, a u “Eventimu” nam je rečeno da karte više ne mogu da se rezervišu preko interneta, ali da ih ima na svim prodajnim mestima kao i da će sigurno moći da se kupe i u petak, na dan koncerta.
Jos pricam sa drugaricom da li da idemo... cisto.. iz zajebancije ... ali ona kaze da zna samo jednu Cecinu pesmu... i to onu koju je pisao Dino Merlin.... a posto ja ne volim Merlina... necemo da idemo... mozda... ko zna...
Mada... super je ona recenica za 30.000 po kisi na Kalemegdanu kod Djoleta... tako se postuju kolege... Doduse... skoro toliko je bilo i kod Bajage na jakom pljusku...
Jos pricam sa drugaricom da li da idemo... cisto.. iz zajebancije ... ali ona kaze da zna samo jednu Cecinu pesmu... i to onu koju je pisao Dino Merlin.... a posto ja ne volim Merlina... necemo da idemo... mozda... ko zna...
Mada... super je ona recenica za 30.000 po kisi na Kalemegdanu kod Djoleta... tako se postuju kolege... Doduse... skoro toliko je bilo i kod Bajage na jakom pljusku...
A na Bajazi sam bio, kroz dva jaka pljuska prodjoh. Vratio sam se mokar ko cep.