Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 916145 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.4
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Haha... ja sam pred kraj totalno bacila kisobran...i mogu ti reci da su svi najbolji koncerti bili pod takvim nekim okolnostima..
Secam se koncerta Cubismo od pre par godina... isti slucaj...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ha mladost, ludost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Ja ima 32 Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Kisa je skroz cool

Vrhovni sud SAD glasao za gej brakove

Tanjug    | 26. 06. 2013. - 19:39h | Foto: AP    | Komentara: 2
Američki Vrhovni sud odbacio je danas, glasovima pet prema četiri, federalni zakon po kojem je brak definisan isključivo kao zajednica muškarca i žene.

Ispred zgrade suda u Vašingtonu okupilo se oko 1.000 pristalica istopolnih brakova, koji su oduševljeno pozdravili odluku da zakon DOMA (Deffence od Marriage Act) bude odbačen.

"DOMA je neustavan akt koji ima za cilj da naruši jednakost i slobodu svih građana, garantovanu Petim amandmanom" Ustava, navodi se u saopštenju suda i dodaje da DOMA tretira ljude koji žive u istopolnom braku kao manje vredne od drugih.

Američki predsednik Barak Obama pozdravio je odluku i saopštio: "Narod smo koji je proglasio da smo svi rođeni jednaki - a i ljubav koju pružamo jedni drugima, takođe mora biti jednaka."

Odluka koju je danas doneo Vrhovni sud - koja nagoveštava uvođenje istopolnih brakova u Kaliforniji - znači odbacivanje shvatanja braka samo kao zajednice muškarca i žene, kako bi samo takvi parovi dobijali federalne povlastice kao što je odbijanje poreza.

Te povlastice, u nekim državama, ne važe za legalno venčane parove istog pola, jer su u suprotnosti sa federalnim aktom.

U SAD, 12 država i Distrikt Kolumbija priznaju istopolne brakove, ali oko 30 njih priznaje brak samo kao zakonsku zajednicu muškarca i žene.

Izvor:Blic

Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 20:00:40 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
IZUVANJE: JK OTVORENO O PRVOM BRAKU, A OŠTRO O POLITIČKOM VRHU
BOJAN JE BIO I OSTAO ŠONJA!
26.06.2013 | KOMENTARA (0)

Je*aste mi mater. Razlog - moj koncert. Toliko ste se upirali i trudili da ga otkažem, prizivali kišu, poplave i tornada, pouzdano tvrdili da prodaja karata slabo ide, udarali u tam tamove, zvali vidovnjake, dodole i psihologe... A ja sam pljunula na toliki trud! Osvanu divan sunčan dan, a reka ljudi krenu da se sliva ka Ušću.
Da li će ministar policije
konačno prestati da štiti govna, prestati da krka pečenje kod Nanogvice, obrisati usta i početi da razmišlja logično?
Kako to, bre?! Pa učinili ste sve da me sje*ete! Pi*ka mi materina! I? Održah ja koncert. I to kakav! I 40.000 ljudi pevalo je sa mnom kao jedno. Kojim čudom su oni došli posle svog vašeg truda, ja ne znam. Vi toliki, moćni i udruženi, a ja sama. Naravno, niste ni vi cave! Iako je koncert zbog ogromne gužve počeo oko 10 uveče, a naslovne novina se prelamaju najkasnije do pet popodne, vi ste već imali spremne izveštaje i čitave naslovne o “praznom Ušću”, debaklu, fijasku, Ušću-Lešću... Naravnooo, bez slike publike, jer publike nije ni bilo, jel da?! U, mamicu vam vašu... Pišite, pišite, čitaju ljudi o tome kako sam delila karte, davala besplatno pivo(?!), imala nervni slom, kako sam prodala 3.800 karata(!!!), kako je policija procenila još 15. maja(???) da će biti svega 10.000 ljudi, kako sam ostala dužna 250.000, 400.000 evra... Ali niko ne pročita ni jedan dokaz za to. Ni jedan jedini dokaz.
Ali, šta će vama dokazi, vama narod veruje na reč zar ne? E, pa, veruje KU*AC! Taj zonfa izveštavanja a la RTS devedesetih, kada su se masovne demonstracije nazivale “šačicom huligana” možda prođe još u Jagodini. Kod onog zadriglog bezvratovića što drži Arkanovu sliku u spavaćoj sobi! Tog tog, na istog mislimo! Tamo gde ne postoje pederi. Gde se venčavaju žirafe. Taj što će sad uz organizovanu romansiranu kampanju predsednika Nikolića da vrati Bogoljuba Karića. 
Sad bih rekla da se selim iz zemlje ako se Bogoljub Karić vrati u zemlju, ali sam to rekla i u slučaju da Toma Nikolić postane predsednik. I postade. Prema tome, nema nam spasa.
Joj, kad se setim čika Bogija... Naje*ali smo svi ako se vrati. A mogu da se kladim da hoće! Taj me je “mrzeo kao Nemca”(ovo je inače izreka koju će Vučić i zakonom zabraniti, hehehe). Čim sam počela da se zabavljam sa Bojanom, bila sam zabranjena na BK televiziji, album koji je tad izašao za BK saund je “zamrznut”, a uvrede na porodičnim ručkovima bile su svakodnevnica. Svi sedimo i jedemo supu ćutke, dok mi ovaj sere po glavi kako “radim protiv porodice” i da samo čeka “pismene dokaze”(valjda iz policije?!). Munem ja laktom Bojana, siknem da me odbrani od napada svog strica, a on, pizda, ćuti. Ćutao je dok se nije izmislila ona čuvena afera „Telohranitelj i JK na zadnjem sedistu Hamera“. Kakav holivudski scenario, recite?! Razvedosmo se mi posle tri meseca braka, uz sveopšte silovanje medija, mene, koja nit telohranitelja jela, nit’ telohranitelja mirisala! Kamo sreće da jesam!
Sećam se da sam iz očaja poslala poruku Bojanu da demantuje gluposti o prevari i da me spasi harakirija... Jer, ja ispadoh kurva, a on šonja! Ali šonja osta šonja do kraja. Njegova mama i ja smo precizirale sve oko razvoda, a da njega niti čuh niti videh. Zato sam one noći kada su im oduzimali i „Mobtel“ i BKTV i sve drugo, sedela ispred ekrana i grickala čips. Gledala sam u isključen signal BK televizije i jela je*eni čips. Hladan je bio čips. Kao led... „Jelena gotova je večera!“. „Ne mogu sad, gledam u ovaj “sneg” umesto programa BK televizije i ne mogu da propustim ni jedan sekund, mama. Sad bih rekla da se selim iz zemlje ako se Bogoljub Karić vrati u zemlju, ali sam to rekla i u slučaju da Toma Nikolić postane predsednik. I postade. Prema tome, nema nam spasa.
Gospodo urednici... Šta je za mene danas jedan linč više ili manje, postala sam kao bubašvaba! Ko vas preživi, ni atomska bomba mu ne može ništa. Ostaćemo bubašvabe i ja. Dobro i Dačić. Taj je neuništiv...
Kad smo kod njega... Šta radi ministar policije i premijer? Kako komentariše porast kriminala? Kako komentariše ovaj haos? Da li uopšte komentariše to što mu se drugarica Nanogvica ne pojavi na ovom suđenju za ubistvo Jorge? I stvarno, ima li jebenog suđenja u ovoj zemlji, a da mu drugarica nije umešana?! Lopovluk, nasilničko ponašanje, ubistva, oružje... To vam je dragi moji VERNIK NA SRPSKI NAČIN (ali ako uzmemo u obzir šta popovi rade...) Jer, prvo će se jednog dana dokazati ko je naručilac i izvršilac Jorginog ubistva, onda i Ćandinog... A onda će ministar morati da objasni potanko šta je u Arkanovoj krvavoj vili jeo za predjelo, šta za glavno jelo, a šta za desert. I ko mu je krvavim rukama služio kolače. I gde to ima da se ministar policije otvoreno druži sa kriminalcima, sem u Srbiji?! Ma kolike sise krimos imao! Po prvi put mi je Toma Nikolić bio simpatičan (opraću ruku posle ovog što napisah, al’ ‘ajd’) kad čovek izgovori na onom skupu, pored ukočenog Dačića i još ukočenijeg Veljovića da je do prošle godine država bila leglo kriminala! Pa HAHAHAHHAH! Pa braaavooo Tomoooo!

Izvor :ALO

Smile

[edit by Anea: Uklonjen tekst jerbo ne daju bez pismene dozvole]

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/bojan-je-bio-i-ostao-sonja/23041
« Poslednja izmena: 26. Jun 2013, 23:11:33 od Anea »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
kolko je smorila, vise joj ni biljana srbljanovic narkomanovic nece prati guzu..

mnogo dosadna vaska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
ови гејеви нису нормални, да знају шта је брак не би плакали од среће...
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Gej brak, nesto ko cimer koji ti puni bulju.. to nikako..   Smile

Jeli bre vi gejevi kako se dogovorite ko donosi leba a ko pere gace.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.30.1
mob
Apple 15
Citat
Je*aste mi mater

Nedovoljno.. ocigledno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 246 247 249 250 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.