Samo me zanima definicija kurvetine i po cemu je kurvetina neka zena a druga nije? Iz elenorinog,, parafrazirano citiram, "ocu da probam vise kurceva pre nego sto se budem udala" ugla i stava. Hvala
Samo me zanima definicija kurvetine i po cemu je kurvetina neka zena a druga nije? Iz elenorinog,, parafrazirano citiram, "ocu da probam vise kurceva pre nego sto se budem udala" ugla i stava. Hvala
Jer se o njenom (Cecinom) seksualnom zivotu nista ne zna...
Koliko znamo, sve se svodi na tri muskarca: nekog Bosanca koji ju je servisirao dok je pekla zanat po Dizeldorfima, Arkana i onog manekena... valjda je bio maneken...
i zato je to... jer se o njoj nista ne zna...
Majko mila... branim srpsku majku... i to drugi put...
Prethodni put je jedan uticajni paramecijum tviteras postavio pitanje (kada je bila frka oko male Tijane) da li je ta Srpska majka nacionale ikada nastupala na humanitarnim koncertima... Inace, rekose mi posle da je on nov u ovim vodama (mislim na civilizaciju) i da je do 18. ziveo pod staklenim zvonom... pa je propustio dobar deo nase skorasnje istorije... sto ce reci jedno 25 godina... ali je zato glasan i treba ga hendlovati kao dete koje piski u gace jer je ljuto...
Ma, to sam ja delila neka svoja zapazanja i frustracije...
Мени је пре неко вече утицајна играчица квиза објашњавала што сам ја глупа, па је на крају, у мору ваљаних аргумената, навела и тај да имам твитер, а то имају само будале. Е, сад, не бих се ја са тим хвалила, да сам на твом месту... Ти утицајни су заебани.
Имала је Цеца и оног што кара кола (бугарски термин за вожњу аутомобила), што и није неки фрајер. У принципу, мало аргумената да је назовемо курвом...али, ако се узме у обзир да је свака жена то...