O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Taj bend je nastao kao sprdacina ljudi koji su bili po raznim bedovima i postoje jedno 4 godine. Sve su im pesme takve. Najjaci zenski bubnjar u istoriji srpske "kakve god scene". Ne da svira, nego dere, bubrezi otpadaju.
Na pitanje o tome da li se osećaju kao džet set, domaće poznate ličnosti dale su različite odgovore:
Jelena Karleuša: - Ako postoji džet set u Srbiji, ne mogu da kažem da ga ja činim, ali da postavljam neke standarde sigurno da.
Tanja Vojtehovski: - Ja imam indeks prepoznatljivosti ali da se osećam kao pripadnik džet seta… ne. Bila sam na nekim mestima na kojima ne bih bila da se ne bavim ovim poslom i ako je to privilegija onda hvala.
Leontina: - Dokle god ne obučem balsku haljinu ne osećam se kao džet set jer proslave koje organizuju na primer magazini nisu ni povod ni prilika za to, nije nekakav Kan ili neka druga vrsta crvenog tepiha. Ali daleko smo mi i zbog honorara i onoga šta predstavljamo od džet seta.
Ana Nikolić: - Svaka zemlja ima neku svoju elitu. Ružno je kada čujem neke ljude koji govore da samo u Americi postoji džet set. I Srbija, kao i neka zemlja od 300.000 miliona stanovnika ima džet-set, tako da da, osećam se kao deo istog.
Tijana Dapčević:
- Ima tih momenata kad se osećam kao deo džet seta, što da ne, establirala sam se na vreme u javni život, javni svet tako da se osećam po nekad ali ne uvek. Danas kad sam bila kući, kuvala ručak nešto se nisam osetila kao džet set ali da, osećam se.
HAOS // Žena sa trafike je uvredila: Sitna si, mršava i nikakva uživo!
Iako i ona ume često da "oplete" poznate dame sigurno da joj nije bilo prijatno kada ju je izvređala žena sa trafike. Izvređala ju je!
Šminkerka Jelena Maćić imala je neprijatno iskustvo kada joj je žena na trafici uputila nekoliko uvreda na račun njenog fizičkog izgleda.
- Pita mene žena na trafici: Jeste vi ona Jelena Maćić?. Ja njoj: Jesam?! Ona meni: Bože kako ste sitni, mršavi i nikakvi uživo, a kad vas čovek vidi na tv -u pomislio bi sila jedna od žene! A i sestru vam viđam. I ona je nikakva - napisala je Jelena na društvenoj mreži Facebook, preneo je PulsOnline.rs.