Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917344 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Nesto ne primecujem da se uvredila Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6220
A mogla je samo da kaze " Niko me nikad nije poznao na ulici, a i zasto bi ? "
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Samsung SGH-E590
Sad su i sminkerke poznate? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Za frizuru Gadafijeve žene dobio 10.000 dolara

Zorica Lazarević    | 14. 03. 2013. - 13:21h | Foto: N. Kostić   

- Osećao sam kako me posmatraju. Strah je bio neopisiv. Kada su me pitali šta milsim o kvalitetu kose njihovog velikog vođe Moamera Al Gadafija, ruka je počela da se trese iznad njegove glave, u strahu da ga slučajno ne počupam ili uradim nešto što bi se smatralo neprimerenim - počinje priču ekskluzivno za “Blic” jedan od najpoznatijih beogradskih frizera Boris Obreški (27), koji nije ni slutio da će mu put u Libiju, promeniti život iz korena.

U januaru 2006. godine Libiju je posetila delegacija iz Srbije, među kojima su bili političari, poznate estradne ličnosti i manekenke. Od njih je, kako kaže Boris, najnebitniji bio upravo on.

- Dočekali su nas crvenim tepihom. Reviju venčanica, prvu takvu u Libiji, prenosila je nacionalna televizija. Moj zadatak je bio da manekenkama napravim punđe. Nakon nje usledio je poziv koji mi je promenio život - priča mladi frizer koji je završio prestižnu frizersku školu u Parizu.

Iznenađenje je usledilo kada se na vratima Borisove sobe pojavila šefica obezbeđenja predsednika, bošnjakinja. Tražila je da joj pokaže kako se pravi punđa sa revije koja se svidela prvoj dami. I pored Borisove dobre volje, ona to nije mogla da savlada. Tada mu je rekla da će da traži dozvolu da on to lično uradi, ali da o tome ne sme nikome da priča.

- Imao sam 21. godinu i naravno da je nisam poslušao i svima sam se pohvalio. Isti dan mi je zazvonio telefon u sobi i na tečnom srpskom sam dobio upozorenje da će me deportovati iz zemlje. Odsekao sam se od straha - priča Boris.

Ipak, to veče su došli agenti kako bi ga prebacili u rezidenciju Gadafijevih.

- Preko lica su mi stavili crnu ešarpu i već tada sam se pokajao što sam pristao na sve. Uveli su me u mračnu prostoriju i kada sam pokušao sa nekim da pričam, dobijao sam samo hladne poglede. Oduzeli su mi sve stvari, makazice, češalj, a fen su rasklopili na najsitnije delove. Uzeli su mi i krv. Malo je reći da sam bio preplašen - priča Boris kojeg su nakon provera neočekivano uveli kod Moamera El Gadafija.

Nov početak
Od novca koji je dobio od porodice Gadafi, Boris je otvorio salon u centru grada gde je okačio fotografiju sa “velikim vođom“. Salon je otvorila ambasadorka Libije, a po naređenju pukovnika, svaki zvaničnik iz Libije je morao da se fotografiše ispred nje po dolasku u Beograd. Ganut time što mu je mladi frizer na taj način izrazio zahvalnost, pozvao ga je 2008. u goste i da ga ošiša.
- Dobio sam i ponudu da ostanem da radim za njega. Odbio sam, jer bez obzira na sve, imao sam strah od čitavog protokola, a i bio sam premlad - kaže Boris koji danas ima i salon u svojoj rodnoj Batajnici i u Kosovskoj ulici.

Na pitanje šta misli o kvalitetu njegove kose i kako da je dalje neguju od straha kaže da je jedva mogao da progovori. Kada je “veliki vođa” dao dozvolu da uđe kod njegove supruge, imao je sedam minuta da joj napravi punđu.

- Ušao sam u prostoriju u kojoj je bilo puno obezbeđenja. Na stolici je sedela Safija Gadafi, koja je lice prekrila ešarpom. Mogao sam da vidim samo njenu dugu, crnu kosu. Prišao sam i počeo da je tapiram kada je na mene skočio član obezbeđenja sa pretnjom da to ne radim kako je ne bih povredio. Bio sam koncentrisan na oči koje me posmatraju, a ne na frizuru - priča Boris, koji je Safiji napravio takozvanu banana punđu, za koju misli da se raspala čim je izašao.

Te noći nije mogao da spava, a ujutru ga je sačekala koverta u kojoj je bio libijski novac. Nije znao koliko je to para sve dok ga nije promenio. I novi šok - 10 000 dolara. Sada piše roman o svom iskustvu sa porodicom Gadafi.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
avanture Mladoga Geja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Rita Ora: Mislila sam da će me Rob Kardašijan "uništiti"

M.K.    | 13. 03. 2013. - 13:56h | Komentara: 35
Rita Ora priznala je kako je strahovala da će joj Rob Kardašijan „uništiti” karijeru pošto je počeo da širi „bespotrebna sr...” o njoj posle raskida.

Brat Kim Kardašijan napao je britansku pevačicu na Tviteru prošlog decembra, optuživši je da ga je varala „sa skoro 20 tipova” i tvrdeći da je sa njim zatrudnela.

Ora kaže da Robov javni izliv besa „nije njen način terapije” i zapitala se da li možda njegovo ponašanje preko Tvitera pokazuje znake „mentalne nestabilnosti”.

„Ne izgovaram stvari oko kojih ne želim da privučem pažnju”, kazala je Ora za „Look”.  „Zašto bi neko zatrpavao mozgove drugih ljudi bespotrebnim sr..em?

U mom svetu te priče nisu bitne. Tviter vam može uništiti život.

Kada ste sa nekim bili u vezi i on odluči da svoja osećanja izrazi u javnosti – to lično nije moj način terapije, ali pretpostavljam da svako drugačije reaguje na raskid. Treba da sednete i dobro razmislite da li ste mentalno stabilni pre nego što odete na Tviter”.

Ora, koja je u poslednje vreme dovođena u vezu sa najboljim prijateljem Dejvida Bekama, kaže da želi da ponovo pronađe ljubav uprkos burnom raskidu sa Kardašijanom.

„Osećaj usamljenosti je užasan. Volela bih da imam dečka. Svejedno mi je čime se bavi dokle god me zasmejava. Obožavam da se smejem”.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Ovo sto sledi je u neku ruku bas tuzno...

Vlasnik stana odneo vrata i napao ćerku Marine Perazić! FOTO

Copyright by Puls - 14. 03. 2013.15:34h
Reporteri "Pulsa" sa lica mesta izveštavaju o incidentu

Posle medijskog prepucavanja i verbalne svađe između pevačice Marine Perazić i Novosađanina Stevana Mrđana koji je Marini izdao stan, a ona mu navodno duguje 3.500 evra za kiriju, došlo je takoreći do tuče ispred vrata Marininog stana!

Ekipa "Pulsa" je na licu mesta i javlja da su Marina Perazić i njene ćerke upravo ostale bez vrata na svom stanu!

Naime, Marina je pokušala da zameni vrata i bravu, jer Stevan Mrđen i i ranije dolazio i pokušao da provali u stan. On to nije hteo da joj dozvoli i posle svađe i bukvalnog rvanja sa Lunom, Marininom ćerkom, uspeo je da izvali vrata!

- Strašno šta nam se dešava - rekla je Marina, koja je odmah pozvala policiju i svog advokata. Policija brzo stigla na mesto incidenta, pokušala da smiri situaciju u čemu je i uspela i posevetovala "zaraćene strane" da pokušaju da se dogovore. Onda su otišli, ali su se ubrzo i vratili, jer se situacija ne smiruje. Stigao je i Mrđenov advokat koiji je, kako smo saznali i savetovao svog klijenta da razvali vrata.

Predsednik kućnog saveta nadgleda sve što se dešava i on je i pozvao policiju da se ODMAH vrati kako bi se u zgradu uveo red, a tražio je i da Mrđena uklone iz zgrade, jer on i nije vlasnik stana. Policija posle ubeđivanja od oko 20 minuta, privela Mrđena.

Marina Perazić upravo pokušava da dobije nekog od majstora kako bi popravila vrata jer ne može noć da sačeka bez ključa u bravi. Ovaj incident i umalo prava tuča između Mrđena i Marinine ćerke, veoma je uznemirio pevačicu i njene ćerke.

Inače, spor oko kirije i toga čiji je zapravo stan Marina Perazić iznamila traje već neko vreme i ne nazire mu se kraj.

- Dobila sam poziv od suda i tek tada sam saznala da sam žrtva prevare. Po sudskom rešenju od 8. jula 2010. godine, stan koji mi je Stevan Mrđan izdao u stvari je vlasništvo njegovog maloletnog unuka, koji živi sa ocem i kome je otac kao roditelj jedini zakonski zastupnik - kaže Marina koja je kako je izjavila, kiriju redovno plaćala.

Edit: fotografije nisam stavljala jer su stvarno... lesinarske ... ko zeli moze da ih pogleda ako klikne na Izvor...

Izvor: Puls
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ona fino koristi vreme da ne placa kiriju u tudjem stanu dok traje sudski spor.. jbg,, tako je u mogucnosti..

a realno, kome da placa kad sud nije punopravno utvrdio vlasnika

najpostenije bi bilo da je napustila stan kad je stiglo prvo utuzenje.. ovako joj se samo gomila dug koji ce morati da plati bez obzira na postojanje ugovora o zakupu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Pa, prica ide - Otac je cerki poklonio stan. U medjuvremenu je cerka umrla i stan je ostao njenom maloletnom sinu. Zakonski zastupnik je otac. Kada je ukapirala da matori nije vlasnik stana, sklopila je novi ugovor sa pravim vlasnikom, tj. zastupnikom, ocem deteta i nastavila da placa.

Ja stvarno ne mogu da shvatim ovog matorca. Zao mi je, ali ne mogu.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
a pa dakleM ona nista nikome ne duguje, matori je u bezizlaznoj situaciji pa lomi vrata i luduje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.