Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 915784 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Sad cu ja da napravim sceenove  Smile

Obavezno.... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
PEVAČICA I MANEKENKA NAPRAVILE SKANDAL U EMISIJI „LJUBAVNA DOKTORKA“
Ivana: JK ne zna da peva!
JK: Ma ona je mentol!

Autor: A. Veljković | 26.02.2013 - 23:32:00h

Skandal koji se desio pre dva meseca, a u kom su akteri voditeljka Isidora Bjelica, pop zvezda Jelena Karleuša i manekenka Ivana Stanković, tek sada se pročuo.

„Samo što me žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala“: JK | Foto: Miloš Perić

Naime, u emisiji “Ljubavna doktorka” TV “Happy” gošće su bile Jelena Karleuša Tošić, Ivana Stanković i Nigor, ali je poznata manekenka zbog svađe sa pop divom ljutito napustila studio. - Ivana je nakon Jeleninog hvaljenja same sebe rekla kako je njen stav da ona ne zna da peva i tada je izbila ozbiljna svađa. Isidora je ćutala i nije htela da se meša, što je manekenku posebno naljutilo i onda je napustila studio - priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta, a i same Jelena i Isidora su o ovome pre neki dan pričale u emisiji “Tačno u podne”, samo ne spominjući ime osobe koju su komentarisale!

Nije htela da se meša: Isidora Bjelica | Foto: Miloš Perić

- Kod Isidore u emisiji samo što me jedna žena nije ubila i samo što me još nije fizički napala. Napade me žena koja je bila njena druga gošća. Svako ima pravo da nekog voli ili ne voli, ali ne možeš da vređaš i fizički napadaš, a da ne pričamo o tome da treba da soliš bilo kome pamet. Zato svi vi ljudi koji ste drugačiji, imate sva prava da budete drugačiji i ne dozvolite onim nebitnim, onim u masi, onim linč mentolima da vas sputaju, spuste i ubiju sve - rekla je Karleuša, dok je Ivana za “Alo!” izjavila:

Misli da JK samo prodaje maglu: Ivana | Foto: Nenad Milošević

- Ja kao Ivana Stanković mogu da dozvolim sebi da imam svoje mišljenje i da ga naglas kažem. Vrlo dobro se zna ko sam ja i kako sam gradila karijeru, a ko je Jelena Karleuša. Ona ne zna da peva, uspela je da napravi karijeru prodajući maglu i to je moje mišljenje, a ona, da je bila malo manje sujetna, trebalo je to da shvati kao kompliment. Nisam htela da dođem u tu emisiju i sedim pored Jelene Karleuše, ali sam na molbu Isidore Bjelice ipak pristala jer mi je tada bila dobra prijateljica.

No, više nije jer me nije ispoštovala kao gosta i nije me podržala da kažem svoje mišljenje. Imam dobar sluh i ne nosim slušni aparat, tako da znam da Jelena ne ume da peva - izjavila je Ivana za “Alo!”. Isidora Bjelica nije bila dostupna za komentar, dok je Jelenin PR na ovo izjavio:
- Ni tad, kao ni do sad, Jelena nema komentar na takve pojave.

Isidora Bjelica tuži TV Happy!
Poznata spisateljica Isidora Bjelica povukla je svoju emisiju "Ljubavna doktorka" sa TV "Happy", nakon niza uvreda koji je na njen račun izreklo rukovodstvo televizije sa nacionalnom frekvencijom. Oni su optužili autorku emisije "Ljubavna doktorka" da u svoju emisiju dovodi nenormalne goste ali i publiku.

Pismo koje je reditelj Robert Petrović poslao direktorki TV "Happy" Aleksandri Krstić i vlasniku Predragu Rankoviću Peconiju, a koje su oni aminovali, sastoji se od niza uvreda, na račun osoba sa posebnim potrebama, maloletnih lica, kao i grupe studenata i učenika, koja čini publiku u emisiji, a koju rukovodstvo TV Happy, karakteriše kao očigledne pripadnike LGBT populacije. Kao takvi oni se automatski proglašavaju “nenormalnim” i nepoželjnim za ovu televiziju, te se "moraju smesta zameniti normalnim heteroseksualcima.“

I Miloš Bojanić napustio emisiju!

Miloš Bojanić | Foto: Emil Čonkić
Pre samo nedelju dana desio se incident u emisiji “Magazin In” Sanje Marinković, gde je pevač Miloš Bojanić izašao iz studija. Braćala je zbog, kako kaže, uvreda Vesne Vukelić Vendi otišao usred snimanja i nije postojala mogućnost da ga nagovore da se vrati. Ovim je i korektan odnos Bojanića i Marinkovićeve pokvaren, tako da se manija raskidanja estradnih prijateljstava nastavlja.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
« Poslednja izmena: 27. Feb 2013, 13:13:35 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Sjeba me sa Majom  Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6630, valjda
@sendi
paz ovako... kako da chovek ne izgubi erekciju, vide li ti kuda ga mece?
Uplashi se to od shuma i prashuma...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Goni se Majo  Smile

kravetina umišljena
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i
Maja Nikolic  Smile aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
majku ti sta je ono  Smile  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Feb 2013, 15:05:58 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.97
Pff... nije mi to prva asocijacija na nju
Meni je jedina asocijacija  Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Nokia 
Nije vaaljda   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
@sendi
paz ovako... kako da chovek ne izgubi erekciju, vide li ti kuda ga mece?
Uplashi se to od shuma i prashuma...

Ma to je taj mit...jebozovna seksipilna Seve...razgrni sumicu....pa mars... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.