Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostale vesti iz sveta "dzet-seta" edicija 2  (Pročitano 917078 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
mob
Nokia 
Oooon je.... ahahahahahahahahhahahahaha plačem  Smile
Zapliće jezikom k'o retardirana JK  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Maxima...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
aj što ona peva, al što ja crvenim   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro

Smile Smile Smile Smile Smile

LSD terapija za ekstra dah....

Stanija: Znam ljude koji su iznajmljivali Soraju za 300 evra!

Starleta uzvraća udarac
Nakon suđenja po tužbi koju je podnela protiv Soraje Vučelić , Stanija Dobrojević objavila je otvoreno pismo kojim je žestoko uzvratila Soraji i između ostalog optužila je da koristi njeno ime kako bi dobila medijsku pažnju. Podsetimo, Stanija je rešila da tuži Soraju za povredu časti i uzgleda , zbog tvrdnji da je Dobrojevićeva izvesnog Matiju oralno zadovoljavala u toaletu.
Stanijino pismo prenosimo u celosti:

- Iskreno da vam kažem, pomalo sam razočarana u sud i počinjem da sumnjam u pravdu u našoj zemlji. Nekako mi je tužba i sud bila nada da mogu da odbranim svoj ugled i ćast, međutim sada vidim koliko je sve to kao borba sa vetrenjačama. Verujte mi da sam čak razmišljala da povučem tužbu jer me je sramota koga i sa kim se tužim. Ko je uopšte Soraja Vučelić i čime se ona bavi? Gde je to ona radila, jel ima i jedan dan radnog staža? Odakle njoj za život, auto, krpice, kiriju za stan u Beogradu? To vam sve govori o njoj, čime se bavi i kako dolazi do novca. Za razliku od nje, ja imam posao, zaradu, ide mi radni staž u Americi, imam privatni biznis, em sam najangažovanija devojka u Srbiji. A vi mi recite odakle njoj?
Imam svoje dostojanstvo, ali sam i veliki čovek, jedno privatno izvini moglo je da okonča ovu čitavu aferu i cirkus, međutim pošto dotična i dalje tvrdi kako čvrsto stoji iza svojih reči, a zna i sama da sve laže, to najviše govori o njoj. Jer i ja sam davno mogla da izjavim da mi je isti taj Matija tu noć na otvaranju restorana vraćajući se iz toaleta rekao da ga je upravo oralno zadovoljavala Soraja Vučelić i da je vodi u hotel, nakon čega su zaista zajedno otišli pred zoru (i vi ste mi svedoci za to!)… Ili da izjavim kako me zovu poznanici i prijatelji i kažu da provereno znaju likove koji su je iznajmljivali za 300 do 500 evra, pa mi nikada nije palo na pamet da izjavim tako nešto za novine, jer to nije moj stil. I sada sam sigurna da je dotična sve ovo izazvala samo iz jednog jedinog razloga, a to je da dobije medijsku pažnju preko mog imena, što govori i činjenica da je ona ta koja je pozvala sve medije na suđenje. Uskoro se vraćam u Ameriku, a njoj ostavljam da se dalje bakće po sudovima ne bi li dokazala svoje laži da li je Stanija Dobrojević ili nije nekoga oralno zadovoljavala po toaletima. Ja zaista nemam vremena za takve gluposti - poručila je Stanija.

Ona je skrenula pažnju da joj je dosta da je takve devojke sumnjivog morala, prošlosti i zanimanja blate i događaje iz svog života pripisuju njoj. Dodala je da će novac koji dobije na sudu dati u humanitarne svrhe za nezbrinutu decu bez roditelja, "kako ne bi izrasla u osobe kao što je tužena, koja ne zna šta je porodica, ljubav, i pravo vaspitanje." Stanija se uskoro vraća u Ameriku i, kako kaže, prepušta tuzenoj da dalje ubeđuje javnost u svoje laži.

Izvor Blic....

Sta ti je borba za trziste... Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2015, 06:22:35 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
stanija dobrojevic... Smile
ko normalan moze dati...takvo ime... maloj bebi  Smile
 jos posebno ako se ta neka mala beba  preziva dobrojevic  Smile

ili joj je to umjetnicko ime i prezime  Smile

kurvanjska posla  Smile

elem...300 evra  Smile puno je to  Smile Smile Smile Smile to jue skoro pola moje pola plate..tol'ko ni vjestici ne dam ..na mjesecnom nivou  Smile  Smile

Smile

300 modernih vala ne bi dao ni ovoj staniji dobrojevic... da mi sipu cijelu noc i sutradan cijeli dan ..dok ja spavam..umoran i mamuran  Smile...  Smile
a kamoli onoj drugoj kurvestini  Smile
dao bi joj 20-30 da je negledam  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2015, 08:28:37 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 41.0.2272.96
Soraja nekome kaze nesto  Smile

Balasevis ima odlican opis situacije, ono sa Fruskom Gorom..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
nista ona ne moze vodit... Smile gdje su joj sise  Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
Bate ova riba je ultimate frik... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Severinin dečko bio u tajnoj vezi s poznatom srpskom glumicom! Evo o kojoj je reč! (FOTO)

15:13 29. April 2015.
Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, bio je, kako se priča, zajedno sa jednom popularnom filmskom zvezdom iz Srbije

Foto: Facebook

Glavna vest ovih dana iz sveta poznatih jeste da je Severina Vučković u vezi sa Igorom Kojićem. Pre romanse sa hrvatskom pevačicom, sin pevača Dragana Kojić Kebe je bio u ljubavi sa mnogim lepoticama, a prema nezvanim informacijama, na toj listi se nalazi i Katarina Radivojević.

SEVERINU PONOVO ZAVEO SRBIN: Pogledajte s kojim fudbalerom je u vezi hrvatska pevačica (FOTO)

Foto: Promo

Kako se spekuliše, Igor se mesecima tajno viđao sa glumicom. Ni Kojić, ni Radivojevićeva nikada nisu potvrdili da su bili zajedno.

Da podsetimo, priča se da je Kebin sin svojevremeno bio u vezi sa Jelenom Žeželj, kao i sa manekenkama Irenom Ibrahimović i Ksenijom Vujović.

Sada je osvojio Severinu Vučković, koja je o svojoj romansi sa Kojićem izjavila sledeće:

– Zaljubljena sam do ušiju, čini mi se da traje ceo život – navela je ona.

Evo gde je Severina upoznala Kebinog sina! (FOTO)

(Telegraf.rs)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 649 650 652 653 ... 735
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.341 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.