Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Studentski problemi i informacije ~ 2008/2009.  (Pročitano 85640 puta)
Hronicar svakodnevice

Rajd of Kurta tu rajd on Murta

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
E ovako...planiram da konkurisem za dom, a hteo bih u Studentski grad i mislim da imam prosek i ostale uslove da udjem tamo...Nego, hteo bih da do raspodele budem u Studenjaku i placam ekonomsku cenu, znaci septembar, oktobar i novembar, znam da to moze, ali me interesuje kakva je tacno procedura za to, kome treba da se obratim, faxu ili domu, sta je sve potrebno, pa ako je neko tako ziveo u domu ili je upucen bio bih zahvalan na informacijama...
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
Bas niko da pomogne  Smile
IP sačuvana
social share

Sopen bi mi svirao, Mocart bi mi pevao, ako niste znali al sam bio mali. Glava mi je velika mozak mi je mali, nadimak mi dali i Palma me zvali. Jasno kao dan, ja sam tutuban...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1234
Ne widim od kad ti je poruka, ali widi ti prwo u studenjaku na recepciji ili kod uprawnice pitaj, moze ko hoce tamo preko leta, ekonomska mislim da je negde oko 10-15000 i ne werujem da ti treba potwrda sa faxa za to
IP sačuvana
social share
povežite:

kako si?                            -pa tu sam, a ti? nema te ovih dana...
e cao gde si ti?                  -eto, nista
cao, sta radis?                   -evo, dobro sam, ti?

Virtuelna galerija ~ mkicus
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 851
Zastava Jagodina/Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
SonyEricsson k700i
Ma moze preko leta i ko nije student...Prvi blok je prazan, 14 evra izdaju sobu sa doruckom...Al ja hocu od septembra pa do raspodele, ljudi se isele krajem juna i neki se vise ne usele, i onda drugi uskacu na njihovo mesto...U medjuvremenu sam saznao da treba da sacekam 27 avgust, jer se do tad useljavaju studenti, posle toga se vidi sta je ostalo prazno i prime se drugi, ko zeli, po ekonomskoj ceni(ili recepcijskoj, kako se vec to zove tacno)...ako ima neko jos neke informacije bio bih zahvalan
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.51
mob
Apple 15
Univerzitet u Beogradu predložio
Povećanje bodova za upis naredne godine studija
Autor: E.B. | 05.08.2008 - 06:25

Univerzitet u Beogradu uputio je Ministarstvu prosvete predlog da se broj bodova potreban za upis naredne godine studija postepeno povećava.

Tako bi se 2010. godine stiglo do zakonom propisanog uslova od 60 poena, rekla je prorektor za nastavu Neda Bokan.
Ona je kazala da se odgovor Ministarstva očekuje u septembru, pošto su tokom avgusta nadležne službe na odmoru. Bokan je navela da je Ministarstvu upućen predlog koji je Senat Univerziteta u Beogradu usvojio u maju.
„Prema tom predlogu, studentima koji školske 2008/09. godine budu upisali prvu godinu fakulteta za upis na drugu godinu studija biće potrebno 49 bodova“, kazala je Bokanova. Ona je dodala da studenti koji su školske 2007/08. godine bili brucoši da bi upisali narednu godinu studija moraju da steknu 43 poena.
„Izuzetak je generacija studenata koja je studije počela školske 2006/07. godine i koja je prošle godine mogla da upiše drugu godinu studija sa 37 poena“, navela je Bokan.
Ona je podsetila da su studenti te generacije umesto da drugu godinu studija upišu sa obaveznih 60 poena, dobili 23 boda kredita koje imaju pravo da iskoriste u bilo kojoj narednoj godini studija.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 150
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Evo ajde i ovde da pitam kad vec nema nigde....

Naime, potrebna mi je konacna rang lista kandidata na fakultetu tehnickih nauka u Novom sadu, za odsek saobracaj za 2--7/2008 godinu. Nemogu nigde da nadjem a od zivotnog mi je znacaja da je imam...

Molim za pomoc ljude koji su je mozda sacuvali da mi posalju na email adresu ili negde na internet odakle se moze skinuti. Ako vec ima na nekom sajtu da daju link.

Pregledao sam i zvanicni sajt FTN-a ali nema informacija za prethodnu godinu, niti ima na njihovom forumu.
IP sačuvana
social share
Muahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Prijave brucoša za smeštaj u domove od 1. do 15. septembra

Studenti prve godine studija prijave na konkurs za prijem u studentske domove za školsku 2008/2009. godinu treba da predaju od 1. do 15. septembra. Studenti svih ostalih godina, apsolventi i poslediplomci, kao i studenti master studija konkurišu od 15. septembra do 31. oktobra.

Prijave za konkurs i konkursnu dokumentaciju treba dostaviti službi smeštaja u Studentskom centru, koji će objaviti nacrt rang-liste u roku od 48 sati od zaključenja konkursa, a konačnu rang-listu 15 dana kasnije - kaže za „24 sata“ Goran Milovac iz Studentskog centra.
Prilikom prijavljivanja na konkurs kandidati treba da prilože uverenje o prosečnoj oceni (i godini studija), kao i potvrdu visokoškolske ustanove o upisu zimskog semestra tekuće školske godine. Studenti prve godine prilažu uverenje o uspehu iz srednje škole i dokaz o upisu prve godine studija. Potrebno je prilažiti i uverenje o prihodima po članu domaćinstva od 1. januara do 30. juna koje je izdao nadležni opštinski organ iz mesta prebivališta kandidata, dok se lekarsko uverenje predaje prilikom useljenja u dom.
Kako je najavio Milovac, kandidati sa prve godine studija koji su ostvarili pravo na smeštaj moći će da se usele u domove od 1. do 10. oktobra, a studenti ostalih godina od 15. novembra do 1. decembra.
- Tekst konkursa zainteresovani studenti mogu da pronađu na sajtu www.studentskicentarns.co.yu, kao i na oglasnim tablama svojih fakulteta i studentskih domova. Takođe, svi studenti kada budu kupovali prijave za konkurs, na našoj blagajni dobijaće i vodič za studente u kom će detaljno biti objašnjeno šta sve, u zavisnosti od godine studija, kandidat treba da pripremi od dokumenata kako bi ispravno konkurisao - rekao je Milovac.
Studentski centar Novi Sad na ovogodišnjem konkursu raspolaže sa 2.194 mesta u Novom Sadu i 208 mesta u studentskom domu u Zrenjaninu, koji je takođe pod ingerencijom Studentskog centra Novi Sad.

Smeštaj za mlade naučne radnike
Pored smeštaja za studente, Centar obezbeđuje i smeštaj mlađim naučnim radnicima Univerziteta u Novom Sadu, i to na sledećim lokcijama: Dom za nastavno-naučni podmladak „Apart hotel“ (80 apartmana, Bulevar cara Lazara 5), Dom osoblja Univerziteta (80 soba, ul. Danila Kiša 28/a) i Dom za smeštaj stranih gostiju Univerziteta „Apart vila“ (6 apartmana, Bulevar despota Stefana 5).

Cena od 740 do 1.100 dinara mesečno
Redovni studenti mesečni boravak u domovima treće kategorije plaćaju 740 dinara, u domu druge kategorije 840, a u domu prve kategorije 1.100 dinara, što je, prema rečima Gorana Milovca, samo oko 10 odsto od ekonomske cene. „Taj deo plaćaju studenti, a sve ostalo Ministarstvo prosvete“, kaže Milovac.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Ericsson T28
Možda je glupo pitanje, ali da pitam! Da li o studentskim domovima u Srbiji ima prodaje kreveta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
rade se takve kombinacije neretko Smiley
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Svedok stvaranja istorije

The Pretender

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 19013
Zastava Paradise City...
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Danas će se znati koji su fakulteti u drugom krugu dobili dozvolu za rad
Konkurisali i državni i privatni

BEOGRAD - Imena fakulteta koja će u drugom A krugu dobiti dozvole za rad biće saopštena danas, najavio je Slobodan Arsenijević, predsednik Akreditacione komisije.

Ukoliko prijavljeni fakulteti budu ispunili sve zakonom neophodne uslove, akreditacije za rad dobiće Rudarsko-geološki i Farmaceutski fakultet iz Beograda, zatim Poljoprivredni i Filozofski iz Novog Sada. Na proveri su bile i tri visokoškolske ustanove iz Niša, i to Elektronski, Pravni, Ekonomski, kao i Mašinski iz Kragujevca i Ekonomski fakultet iz Subotice.

Osim 11 državnih fakulteta koji su konkurisali, akreditaciju su zatražili i privatni univerzitet Singidunum sa sedištem u Beogradu, kao i Fakultet za ekologiju i zaštitu životne sredine koji radi u sklopu beogradskog Univerziteta Union.

Prema Arsenijevićevim rečima, komisija će dodeliti 17 dozvola za rad fakultetima koji su konkurisali u drugom B krugu za studijske programe.

- Reč je o fakultetima koji u prvom krugu nisu dostavili svu neophodnu dokumentaciju, pa nisu ni bili u mogućnosti da dobiju željenu akreditaciju - objašnjava Arsenijević.

Podsećamo, u prvom krugu akreditacija, 13 fakulteta i integrisani Univerzitet u Novom Pazaru dobilo je dozvole za rad. Proces akreditacionog ciklusa podeljen je u četiri izborna kruga. Fakulteti kojima u toku akreditacionog ciklusa bude upućen akt upozorenja moraće da konkurišu u petom krugu.Kako bi se zadovoljili kriterijumi za dobijanje akreditacije, neophodno je ispuniti propisane standarde u izboru nastavnog osoblja.   

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.