Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Struja poskupljuje od 1. avgusta  (Pročitano 5266 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Ja све више верујем да је нафта обновљив извор енергије.
U novije vreme, posto jos uvek ne postoje tacni podaci o poreklu nafte, pojavljuju se teorije o nafti kao obnovljivom izvoru energije. Dobro si rekao "verujes", mozda jeste, mozda nije.

Citat
Čemu onda služe stručnjaci za energetiku?
95% njih sluze kao izvor novca korporacijama, ovih 5% koji su alternativa, koji zele progres se odrstranjuju.
"Strucnjaci" su uglavnom oportunisti, pravi strucnjaci, koji ne lupaju o "skupoci obnovljivih izvora" se guraju u stranu i nemaju medijsku podrsku.

Citat
revolucija?
R/evolucija : ) Revolucija svesti-da.

Citat
A rešenje je? Revolucija?
Pre svega, ukinuti (prevazici) novac koji je kreditnog porekla. To je alfa i omega svih problema!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Svi kukaju, a imaju televizorE, racunarE, klimE... pa mislim koga zajebavate? Smile

Ma imaju televizore 202 po dijagonoli,3,4 racunara sa sve posebnim monitorima(za svako dete po jedan),isto toliko klima uredjaja i kad se sretne ,ekipa-razmisljaju i prepricavaju price ko ce gde-na more a istovremeno mozda 1 od njih 10 ima stalna primanja!

U pravu je mrgec Smile
Ovih 10% -malo,malooooo! Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0

Pa i ja imam taj neki utisak.

Još kad sam bio u osnovnoj u udžbeniku nekom sam video sliku,presek uređene deponije otpada. I tu je prikazano kako se otpad,baš smeće,bez ikakve obrade sabija u zemlju,prekvira slojem zemlje,i onda ostavlja da jednog dana bude pretvoreno u fosilna goriva. Tako je nekako bilo. Valjda je samo pitanje tehnologije i izvodljivosti kako taj proces ubrzati ako je moguće.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220
Pre cemo mi u EU nego sto ce ta nafta da se obnovi  Smile
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 22.0
 Smile  Smile

Ma,dobro,naravno. Svi znamo da su u pitanju milioni godina. Samo kažem da,eto,ako sam dobro bio skapirao, u teoriji je moguće to uraditi. Mislim,moguće je da ljudi,veštački to stvore.

Aj kad već off-ujemo  Smile - ma,pazi... neki čak kažu da je to pitanje energetske zavisnosti odavno rešeno. Da jonosfera,koja još uvek nije skroz istražena i shvaćena,sadrži ogromne količine energije koju bi bilo moguće iskoristiti.Da ima ne znam kolko puta više nego što celoj planeti sada treba. Pa,i Tesla je pričao o jonosferi i njenim moćima ceo svoj život.
Ali se verovatno desila ista priča kao i sa električnim kolima ranih 90ih - napravi se onaj glavni proboj,dođe se do one tačke kada je i isplativo i praktično uvesti ih u masovnu proizvodnju i onda samo odjednom... neeeema. Odjednom sve zamre.Nekima to ne odgovara.Natrag na naftu i derivate.
Ja smem da se kladim da je isto bilo i sa tom idejom o jonosferi.
« Poslednja izmena: 09. Jul 2013, 23:26:06 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
U novije vreme, posto jos uvek ne postoje tacni podaci o poreklu nafte, pojavljuju se teorije o nafti kao obnovljivom izvoru energije. Dobro si rekao "verujes", mozda jeste, mozda nije.

Citat
Čemu onda služe stručnjaci za energetiku?
95% njih sluze kao izvor novca korporacijama, ovih 5% koji su alternativa, koji zele progres se odrstranjuju.
"Strucnjaci" su uglavnom oportunisti, pravi strucnjaci, koji ne lupaju o "skupoci obnovljivih izvora" se guraju u stranu i nemaju medijsku podrsku.

Citat
revolucija?
R/evolucija : ) Revolucija svesti-da.

Citat
A rešenje je? Revolucija?
Pre svega, ukinuti (prevazici) novac koji je kreditnog porekla. To je alfa i omega svih problema!!

S tobom ako udjem u citiranje, nadrljala sam  Smile

A sad ozbiljno, kako zamišljaš rešenje ovog problema?
Citat

Ja mislim da je jednostavnije da se Adam i Eva ponovo pojave nego da se taj problem reši. Možda grešim  Smile

Što se stručnjaka za energetiku tiče, mislim da su u teškom deficitu i da od kvazi takvih, ne mogu da dodju na red.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
sva sreća pa su nam uveli jeftiniju dnevnu tarifu koju su obećali.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
i to ne u predizbornoj kampanji pa da kazes kao ajd nisu znali bas sta sve moze/ne moze - nego je ministarka vec bila uveliko na svom novom poslu kada je to obecala - mada ona voli da nam kaze da je dugo u energetici pa je valjda ponesto i naucila  Smile
« Poslednja izmena: 10. Jul 2013, 02:54:32 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
gotago - Si siguran? Ja im ništa više ne verujem. Pogotovo od kada sam čula da je na mesto dir elek.distr.došao kosovar sa svom svojom ekipom kojoj je podelio crvene lade  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.