Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:11:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strelac  (Pročitano 57648 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
A sta bi mogli reci za Saturna u Strelcu?

Jaka ubedjenja, veliki osecaj za pravdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
A sta je sa kombinacijom strelac-rak? Smile

Ako misliš na kombinaciju znaka i podznaka onda evo tekstića

U ovom spoju znaka i podznaka rađa se prilagodljiva i širokogruda priroda, rezervisana i puna razumevanja, obdarena velikim humanizmom.

Izuzetna snalažljivost, kako u problemima stvarnog života tako i u onim duhovne prirode čini ovu ličnost posebno otvorenom za bezbroj pozitivnih ili negativnih utisaka, koja ona upija krajnjom lakoćom. Osećaj dužnosti, upravlja, potom, svakom njenom akcijom kao i neverovatna lakoća da se u celosti posveti nekom idealu. Treba naglasiti da je reč o veoma senzibilnoj prirodi koja često trpi razočaranja u životu. Osećanja su joj maksimalno razvijena i, obzirom da nisu uvek podržana neophodnom čvrstinom, izazivaju sukobe u duši ovakve osobe.

Strelac - Rak voli pokret i putovanja, ali ne ume da se otrgne iz korena. Kod njega su udruženi velika duševnost, osećajnost, toplina, sposobnost za univerzalnu ljubav, mašta, romantika, snovi za visokim moralom, osećaj za pravdu, najviše sposobnosti intelekta i duh sposoban za sticanje najrazličitijih saznanja. Veliki je sanjar i idealista, neobično podložan impresijama, naročito u mladosti, pa osećanja, koja takođe u mladosti vrlo snažno deluju, dominiraju nad Jupiterijanskim intelektom i duhom.

Obdaren je stvaralačkom izvornošću, pa pokušava da ostvari sklad između idealnog sveta svojih snova i stvarnosti, pazeći da društvena sfera ne ošteti privatnu. Ovaj stalni napor ka pomirenju različitih svetova izlaže ga teškoćama i čestim promenama. U zrelom periodu života duh se stabilizuje i intelekt nekako umiri, i pozitivno orijentiše ovu osobu, koja je zbog svoje osećajnosti sklona depresijama. Ali, snaga koja je pokreće takva je da ništa ne može da sruši njenu dubinsku ličnost...

- Vaša egzistencija je u velikoj meri pod uticajem porodičnih slika i porodičnog života. Vi ste mirniji, stidljiviji i osećajniji nego tipični Strelac i dajete prednost kućnom i porodičnom okruženju. Važni su Vam tradicija i rodoljublje; volite da se vraćate u prošlost. Emocije su Vam veoma jake, uživate u romantičnim i neobičnim događajima i avanturama. Altruizam koji osećate u sebi biće odlučujući kod izbora Vaše profesije. U osnovi ste stidljivi pa su Vam, da biste stvarno procvetali, potrebni ljubav i ohrabrenje.

Skloni ste čestim promenama raspoloženja. Zbog urođene nesigurnosti, povlačite se pred svim neprijatnim stvarima. Podložni ste uticajima sredine i posle prvog susreta sa Vama ljudi su impresionirani Vašim dubokim osećanjima i krhkom sigurnošću. Izgledate kao neko ko je veoma brižan, vodi računa o drugome i vrlo je "zaštitnički tip", ali se iza toga vrlo često krije deviza "lako ćemo". U prvi mah, Vi naprosto zavodite svojom iskrenom ljubaznošću, spontanošću, svežinom.

Mašta Vam je bogata ali ono što želite nije uvek realno. Sanjate o avanturama, o proboju ka novom, o istraživanju nepoznatog. Voleli bi da napravite neku ludost, ali se bolje osećate na sigurnom, u skladu sa Vašom potrebom za samozaštitom i subjektivnom senzibilnošću... Izbegavajte da imate iluzije o sebi ali i o drugima...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Steven Spielberg. On Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

A ako misliš na ljubavnu kombinaciju, napisaću ti u drugoj poruci Smile
Jaoj, ja tek sad videh ovo.... Smile

Hvala, u svakom slucaju...Mislim da me ovaj vodeni znak vadi...((:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
@osma_putnica

U kom smislu 'vadi'? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
Kako sad da se izrazim a da se ne obrukam pred ljudima koji se u horoskop razumeju bolje neg ja ((: Ali, na osnovu nekih stvari koje sam pomalo citala i iskustva sa strelchevima u stvarnom zivotu, oni imaju tendenciju da budu previse brzi, previse temperamentni i nestalni, samim tim su vrlo cesto povrsni iako imaju jake intelektualne sposobnosti, pa gledaju samo ono sto je na prvi pogled...Takodje, iako mi se svidja njihova strastvenost i impulsivnost, cesto ne mogu da iskontrolisu to, pa postaju hiroviti i preteruju u nekim stvarima, to im stvara veliki apetit  - sto je takodje jos jedna stavka koja mi se ne dopada jer mogu zaboraviti na vernost nekim stvarims jer bi sve da isprobaju... Mozda cak i previse avanturisticki (: Rak, koliko sam imala iskustva sa njima, a imala sam jer sam uvek sa osobama tog znaka bila najbliza, je nekako blazi znak, umereniji, nezniji i onda gasi tu strelchevu vatru, smiruje ga i malo kanalise tu energiju... Rakovi, opet, imaju neki totalno drugaciji senzibilitet koji poseduje neku suptilniju snagu, za razliku od strelcheve koja je sirova... (:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
osma_putnica,

Lepo si to objasnila Smile

Ti kao Strelac imas zelju za putovanjima, pokretom, ali ti priroda Raka ne da da se otrgnes iz korena. Mastas o avanturama ali se ipak osecas bolje na sigurnom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20081217
mob
Nokia 
....I uvek se vracam stvarima koje mi se dopadaju, ali uvek (: A i jos jedna stvar, strelchevi su obicno vrlo konkretni, prakticni dok rakovi nekako gledaju tu estetsku, osetljivu prirodu stvari... (: E sad, varijacije su razne, i ima ih milion, al' da ima istine u tekstu, ima...(:

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
A ima li nesto za kombinaciju strelac, sa podznakom u devici? :) Hvala unapred. . .  :wave:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
heelena92,

Imas posebnu temu kombinacija znaka i podznaka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Samsung s8500 wave
Šta mi možete reći o ovoj mojoj kombinaciji: strelac, podznak ribe, mesec u škorpionu i venera takođe u šknrpionu. U napred hvala!
IP sačuvana
social share
ONLAJN FORUMDZIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
super su strelcevi,vole da se hvale al sta cemo :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 22:11:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.