Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:14:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Strelac  (Pročitano 57550 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 135
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Zbog čega ljudi čudno reaguju kad odgovorim na pitanje šta sam u znaku i podznaku-dupli!osećam se kao da sam direktni potomak djavola!ima nesto loše u tome biti dupli strelac ili su to samo u pitanju ljudi koji nemaju pojma o astrologiji pa kad već ne mogu da daju neki pametan komentar onda slože kiselu facu ili ispuste čudan zvuk pri pomenu 2strelca?

To kazu oni koji nemaju pojma o astrologiji za sve duplake  Wink Inace meni je Strelac bas gotivan znak,bar meni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Kao prvo ti ljudi koji se zgranu nemaju pojma sa zivotom,a ni sa astrologijom...To je,verovatno neka vrsta predrasuda da su strelcevi slobodni,i onda kada nekome kazes dupli strelac,taj neko verovatno pomisli U,ovog ne mozes ni lancima vezati...kao sto za blizance vazi da su dvolicni,sto je apsolutno netacno,blizanci mogu imati jednu vrstu dvostrukosti karaktera,ali mogu biti izuzetno visestrane licnosti sto sigurno nije mana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Dubinom današnjeg pada merim visinu sutrašnje pobe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 286
Zastava na najlepšem mestu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8310
ja bih volela da imama duplog strelca za prijatelja i za ........ Smile
IP sačuvana
social share
Zajedno gradimo svet u kome se nijedna misao neće izgubiti i u kome se pamti samo najlepše. Zato gde god da si zatvori oči otvori srce i znaj da te volim
"Obrazovanje se ne sastoji od toga koliko ste zapamtili ili koliko znate. Sastoji se od toga da razlikujete koliko znate, a koliko ne
[b][/b]
Neznanje je majka drskosti
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E900
Zbog čega ljudi čudno reaguju kad odgovorim na pitanje šta sam u znaku i podznaku-dupli!osećam se kao da sam direktni potomak djavola!ima nesto loše u tome biti dupli strelac ili su to samo u pitanju ljudi koji nemaju pojma o astrologiji pa kad već ne mogu da daju neki pametan komentar onda slože kiselu facu ili ispuste čudan zvuk pri pomenu 2strelca?
Kao prvo ti ljudi koji se zgranu nemaju pojma sa zivotom,a ni sa astrologijom...To je,verovatno neka vrsta predrasuda da su strelcevi slobodni,i onda kada nekome kazes dupli strelac,taj neko verovatno pomisli U,ovog ne mozes ni lancima vezati...kao sto za blizance vazi da su dvolicni,sto je apsolutno netacno,blizanci mogu imati jednu vrstu dvostrukosti karaktera,ali mogu biti izuzetno visestrane licnosti sto sigurno nije mana...

E baš tako! Gavrilo, ako ti je za utehu i ja sam dupli strelac, ali apsolutno nemam pojma šta to znači...

P.S. Ako neko zna ukratko šta se odnosi na duple strelčeve, just write! Thanks!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
cuncimokus

U dvostrukom Strelcu smanjuje se želja za ličnom afirmacijom, u pravcu dublje i optimističkije vizije ljudi i života. Zadovoljavanje unutrašnjih potreba i dubokog humanog osećanja postaje suštinska težnja ovih ličnosti. Osim toga, iz ljubavi za pravdu, one zauzimaju uvek zaštitnički stav u odnosu na slabija bića kojima je potrebna pomoć. Zahvaljujući ljubaznoj prirodi i nepristrasnom ponašanju uspevaju da pridobiju druge za sebe, da prihvate njihovu pomoć i zaštitu, a zahvaljujući tome mogu da ojačaju temelje na kojima počiva njihov život i često dostižu visoke pozicije u životnoj borbi.

Strasne su u ljubavi i idealisti: sa drugim polom održavaju odnose koji su istovremeno telesni i duhovni, nadilazeći individualne odnose. U trenutku susreta i u ekstazi spajanja, ove osobe traže zrno večnosti. Ta ideja je dovoljna da umiri Strelca - Strelca, jer on je čvrsto uveren da telom i dušom pripada velikoj Celini. Velika energija koju ima u načelu mu dopušta da izdigne svoju ličnost i da istovremeno bude od koristi drugima.

Sa svojim telom konja i torzom čoveka ponuđenim vetru, Strelac - Kentaur stvoren je za trčanje i zreo za velike avanture i putovanja. Treba u svakom slučaju razlikovati tip "Strelca", od tipa "konja" koji sa sva četiri kopita stoji čvrsto ukopan u zemlju, privržen svojim idejama i često tradicionalista. Naoružan lukom i strelom sa dve oštrice, dvostruki Strelac spada u one aktivne sanjare i idealiste koji pobunjeničkim idejama podstiču pokoran narod. Iako je entuzijasta koji ima razumevanja za druge, svojeglav je, ne voli da mu se protivureči i voli izazove.

Lud je za putovanjima, pohlepan za prostranstvom, pravi je avanturista. Ukoliko mu život postane monoton i ukoliko ga ne obogaćuje počeće okolini da drži pridike o moralu. Glavna - i zabavna - mana "duplih Strelaca" sastoji se, uostalom, u sklonosti da svoja ubeđenja guraju tako daleko da postaju kruti i strogi kao marginalci i konformisti u antikonformizmu. Oni umeju da sagrade originalan sistem vrednosti i da prvi i jedini postanu njegovi robovi...

- Vaša ključna reč je sloboda - sloboda misli, govora, akcije. Volite slobodu i nezavisnost i nikome nećete dopustiti da Vam se meša u život i poslove. Bezbrižni ste, prijateljski nastrojeni i optimista, verovatno ste u ranoj mladosti bili prilično nemirni, međutim, kako ste intuitivni i idealista, često Vas kasnije zainteresuju kakvi duhovni horizonti i tada se skrasite. Lako se uzbudite, smejete se na način koji pleni pažnju, tako da ste osoba kojoj se retko može dogoditi da ostane neprimećena u gomili - dupla doza Strelca daje Vam vedar imidž i nonšalantno ponašanje, ljudi vole da su u Vašem društvu.

Imate smisla za inicijativu i osećate se prijatno u gotovo svim sredinama. Borite se za uzvišene i pravedne stvari i preuzimate rizik zato što u to za šta se borite verujete. Verujete da treba da kažete ono što mislite. Imate apsolutnu potrebu da o sebi posedujete visoko mišljenje pa možete i da se opečete ako tako uvek ne bude potvrđeno. Zbog toga morate uvek da se čuvate povećane doze narcisoidnosti...

Ako niste znali - istu kombinaciju znaka i podznaka u svom horoskopu ima i Monika Seleš. Ona Vam, u neku ruku, dođe kao "Astrološki blizanac"...

astro-art.net
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Dobro jutro radni narode! Dobro jutro spavači! Dobro jutro svete!
Hvala na info i objasnjenju vezano za nedoumicu koju su mi nametnuli neuki.. Smile
Makishon-cenim da ima necega u tvom izlaganju-dosta stvari se poklapa-tako da- skidam kapu!svaka čast! Smile
Veliki pozz za sve strelkinje! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
gavriloBG, to su tekstovi na kojima se zasniva dalje tumačenje natalne karte. Smile Ja ga nisam napisala već je to neko objedinio i postavio na sajt da bi dr.mogli da uče. Smile  To je samo jedan delić natalne o znaku i podznaku... Podznak ili Asc može puno toga da govori o osobi kojoj se tumači natal..Slobodno se promuvaj po dr. temama, pitaj šta te interesuje u vezi tvoje natalne ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 108
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E900
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 124
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da li neko zna kakav je strelac-jarac.... koliko uopste utice podznak???
U svemu ovome sam pronasla neka poklapanja.... ali naravno ne sve....
hehe
IP sačuvana
social share
I was told a million times
Of all the troubles in my way
How I had to keep on trying
Little better ev'ry day
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Podznak ili Asc (početak natalne)  je jako bitna tačka natalne karte. Bitnija je od znaka. A to mnogi ne znaju.
Nadji temu o Ascedentu ili prvoj kući... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 20:14:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.