Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stravičan zločin koji je Batajnicu digao na noge ~ Svirepo ubistvo učenice  (Pročitano 22545 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
"Да ли знаш колико људи то ради и колико се дневно спава док све траје. Остави се паламудије и прво у животу нешто уради у одређеној области па тек онда дискутуј о стварима о којима немаш појма"

Opet laicki zakljuci,odkud znas da nemam pojma i cemu licne uvrede?A da znam "ono" iz tvojih navoda i to mnogo vise nego sto ni ti i pomislio,a da su toliko revnosni ti koje branis uhapsili bi ga mnogo ranije a ne tek sada,ajd probaj ovo da ponovis roditeljima te devojcice,nesumljam da imas odredjena saznanja o tome ali imaju i drugi zar ne
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Ova stvar ne bi trebala da preraste u bilo šta što je lično, a da li o tome nešto znaš, ja zaključujem samo na osnovu onoga što pišeš, a to mi govori da nisi upućen u mnoge stvari, bez ljutnje.
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Gospodja je mislila na sebe i ostale sudije Prvog\Drugog opstinskog suda u Beogradu, te Okruznog suda, takodje u Beogradu...
Mozes ti da ih branis koliko hoces, ali zaposleni u drzavnoj sluzbi, bez obzira u kojoj sluzbi rade su dobrim delom lenji, nezaintersovani i nestrucni... Smile

Citat
Степен корупције у правосуђу је највећи у Европи тако да вас слабо уче гиганти правних наука на факсу, разни Лилићи, Антићи, Водинелићи и остали...

Ovo je dobro.. upravo si naveo profesore koji predaju sledece predmete: upravno pravo, nasledno, porodicno i obligaciono, kao i uvod u gradjansko pravo...  I ko od njih ima veze sa krivicnim pravom? Naravno.. pri tome jedan od njih odavno ne predaje, cak nije ni u vreme kad sam ja bila prva godina
nije predavao na pravnom fakultetu... Taj profesor vec godinama ima svoj privatni pravni fakultet Smile
Da si ikada bio na jednom njihovom predavanju, znao bi sta si i koliko lupio.. Ovako ti prepustam da i dalje igras veliku zverku medju nama malom decom Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2005, 14:07:49 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
Jesam upucen ali sam i ogorcen jel mislim da predhodni deo posla nisu obavili kako treba,za ovo sada jesu ali pod velikim pritiskom,opusteno nema ljutnje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Takva je nasa policija... i policija uopste.. ako ih ne mamuzas onim eklekticnim cudom za dresuru divljih zivotinja, nece nsita da urade Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Ja nisam završio pravo pa sam navodio imena čudaka koji rade na fakultetu, a mogao sam i bilo kog drugog da navedem i sve je isto. Toliko o lupetanju, uzgred ne prozivam te kada ponešto lupiš, a veruj mi da ti se desi ponekad...
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
Dobro.. pruzicu ti ruku i pomoci:

Spisak svih profesora pravnog fakulteta:

Po katedrama

Po abecednom redu

Nervira me sto je ovo ozbiljan tema.. jedan je mladi zivot izgubljen zbog nefikasnosti policije i tuzilastva, a pitanje je koliko ce se slicnih situacija u buducnosti desiti...i ovde nije mesto za iznosenje nekih dnevno-politickih gluposti... Za to postoji drugo mesto i drugi sagovornici.. Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2005, 14:32:38 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
BlackBerry bold 9000
Hvala na spisku i vidim da je mnogo političara... Život je izgubljen ponajmanje zbog policije i tužilaštva, ali dobro nek ti bude. Što se tiče dnevne politike, šta ćeš kada je svuda gde god da se okreneš pa i u ovom slučaju nažalost. Smile
IP sačuvana
social share
Jovan Dučić

Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
"Па који су то приоритети полиције"

Pa da resava begunce od saobracajnih prekrsaja,nevezivanja pojaseva i sl,zatim da hvata oner koji kradu jaja,kokoske

Ko kaze da policija nije nista radila? A hapsenje advokata-politicara iz Obrenovca? A rutinska kontrola rekordera po broju protestnih setnji i rutinski pretres njegovog deteta i trudne zene (citaj:maltretiranje) ne bi li nasli drogu? Za to vreme slobodno se seta stotine monstruma poput ovog iz Batajnice. Ko razume shvatice.
« Poslednja izmena: 01. Dec 2005, 18:38:18 od tribiani »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
BlackBerry 
 Smile Smile Smile
Ovo je veoma strasno.... To je moglo da bude bilo cije dete... Mozda cak i vasa seka,dete,sestricina.... Uzas... A koliko je on bio na slobodi posle silovanja one nesrecne sevojcice? I sta policija radi? Hvata mene sto sam prosao na zuto,i uzimaju mi dozvolu... Pa da... Mozda sam ja kriminalac.... Mozda ubica...
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.