Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: СТРАШНО! СТРАШНО! На женско је дигнута рука! СТРАШНО!  (Pročitano 3581 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Па јаве се људи из тих земаља јбг.

Фора је што човек уопште није поступио ненормално, и што си и ти 100 пута овде за разне ситуације и разне људе била у фазону "ма ја бих њему/њој урадила то и то", што није ненормално. Нећу да напишем нормално. И зато је јако лако осудити тог човека. Притом, не знам којом је глупавом педагошком магијом он одговоран да јој намеће обрасце лепог понашања. Еј, она је друга година гимназије, има 16-17 година, требало би да већ увелико зна нека правила у животу, да има свест о школи итд. Нема он шта да је васпитава.

И јако бих волео да знам како ће она бити кажњена, као и њен друг који је изнабадао професора. Ако физички насртај на професора није за неки укор пред искључење, и то у средњој школи где професор још и има колика толика права, можемо се и званично слободно поздравити са школством у Србији.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2019, 22:21:57 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Откуд онда ситуације где дође клинац и порока пола школе? Тога код нас никад није било јбг.
Srbija nema dovoljno oruzja za to. Amerika ima nekih 380 miliona komada oruzja.  Drugo, pucnjave se desavaju polako svuda. Brazil pre neku nedelju, i onda imamo Novi Zeland itd. Doduse nisu sve skole, ali princip je isti.

Ja ne znam kako uvek zavrsimo na tim sabanskim zemljama... Rusiji i Americi, kao da ne postoji ostatak sveta..

BTW. 1286, ne znam sta je smesno... ja sam ozbiljna...

Srbija i okolina nisu Shabanske zemlje? Ostale zemlje nisu Shabanske? Sve su Shabanske, svaka ima svoje probleme i svoja sranja.

Posto je Rusija kosmos, i posto Ameri ne znaju za ostatak sveta... Smiley

Па јаве се људи из тих земаља јбг.

Фора је што човек уопште није поступио ненормално, и што си и ти 100 пута овде за разне ситуације и разне људе била у фазону "ма ја бих њему/њој урадила то и то", што није ненормално. Нећу да напишем нормално. И зато је јако лако осудити тог човека. Притом, не знам којом је глупавом педагошком магијом он одговоран да јој намеће обрасце лепог понашања. Еј, она је друга година гимназије, има 16-17 година, требало би да већ увелико зна нека правила у животу, да има свест о школи итд. Нема он шта да је васпитава.

И јако бих волео да знам како ће она бити кажњена, као и њен друг који је изнабадао професора. Ако физички насртај на професора није за неки укор пред искључење, и то у средњој школи где професор још и има колика толика права, можемо се и званично слободно поздравити са школством у Србији.
Ja znam brdo prosvetara iz Srbije, i ako nisu prsli do sada, ima da prsnu kroz par godina. Kada deca od prvog razreda osnovne pa sve do srednje i faksa nemaju postovanja, onda o chemu pricamo?

Decu koliko vidim slabije kaznjavaju, dok profesore i nastavnike jebu po zdravom razumu. Da se ne lazemo, disciplina tipa "ukor razrednog staresine" i smanjena ocena iz vladanja su bile nista, ali opet to se nije tolerisalo tako, ni kod kuce ni u skoli, jos pogotovo kada je uticalo na prosek. Sad po odeljenju je uvek bilo par onih koji su stvarno bili zreli za neki popravni dom ili tako nesto, ali sada koliko vidim, to je vise od pola odeljenja po odeljenju. I to ce samo dolaziti jos vise do izrazaja.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 174
Где тога нема, у Србији? Како је по Америкама?
Pricam za USA. Osim po ghetoima gde chamuge prave sranje, u skolama nema ponasanja kao u Srbiji. Za to se hapsi i sprovodi do zatvora. Roditelji se zovu da pokupe dete, i objasnjeno im je sta ide i kako. Imam jednu poznanicu, ima problema sa kcerkom. Mala pravi rusvaj, psuje, tuce se itd. Sad su joj stavili odasiljac na nogu, i sledeci prestup ide 30 dana u zatvor, pa onda ako se ne opameti 90 i sve tako lagano.  Deca se ne ponasaju kao debilcici po Srbiji.

Izvini i to je kao okej, da dete ide u tvorza, baš u kriminalni milje umesto da se društvo njime zaista pozabavi? Trideset dana, pa 90, pa napraviš od deteta kriminalca, sjajno rešenje! To se zove stavljanje problema pod tepih, okretanje glave, zatvaranje očiju... Ili jednostavno to odgovara zatvorskom lobiju. Nešto ne verujem da pravi  rusvaj i probleme iz zabave ili obesti, sigurno da postoji neki dublji psihički problem, treba mu pomoći, a ne škartirati ga.

On topic:

Verujem da je ovom profanu prekipelo, a ko zna koliko li ih je još na ivici. Problem je postulirana nulta tolerancija prema nasilju (pod kojim se sve i svašta podrazumeva), ali i apsolutizovanje prava dece uz minimalizovanje njihovih obaveza i prebacivanje odgovornosti isključivo na roditelje koji realno i ne mogu kontrolisati njihovo ponašanje kad dođu u određene godine i vršnjačke grupe dobiju veći značaj kod klinaca.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Апсолутно...

Елем, нулта толеранција за насиље? Супер, насиља је било и на другој страни, значи ћао "ђаци". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Где тога нема, у Србији? Како је по Америкама?
Pricam za USA. Osim po ghetoima gde chamuge prave sranje, u skolama nema ponasanja kao u Srbiji. Za to se hapsi i sprovodi do zatvora. Roditelji se zovu da pokupe dete, i objasnjeno im je sta ide i kako. Imam jednu poznanicu, ima problema sa kcerkom. Mala pravi rusvaj, psuje, tuce se itd. Sad su joj stavili odasiljac na nogu, i sledeci prestup ide 30 dana u zatvor, pa onda ako se ne opameti 90 i sve tako lagano.  Deca se ne ponasaju kao debilcici po Srbiji.

Izvini i to je kao okej, da dete ide u tvorza, baš u kriminalni milje umesto da se društvo njime zaista pozabavi? Trideset dana, pa 90, pa napraviš od deteta kriminalca, sjajno rešenje! To se zove stavljanje problema pod tepih, okretanje glave, zatvaranje očiju... Ili jednostavno to odgovara zatvorskom lobiju. Nešto ne verujem da pravi  rusvaj i probleme iz zabave ili obesti, sigurno da postoji neki dublji psihički problem, treba mu pomoći, a ne škartirati ga.

On topic:

Verujem da je ovom profanu prekipelo, a ko zna koliko li ih je još na ivici. Problem je postulirana nulta tolerancija prema nasilju (pod kojim se sve i svašta podrazumeva), ali i apsolutizovanje prava dece uz minimalizovanje njihovih obaveza i prebacivanje odgovornosti isključivo na roditelje koji realno i ne mogu kontrolisati njihovo ponašanje kad dođu u određene godine i vršnjačke grupe dobiju veći značaj kod klinaca.

Sigurno je bolje da tuku vrsnjake, nastavnike i profesore  Smile
Ovde se barem zna zakon, dok u Srbiji zakona nema. Deca su stoka nevaspitana, i roditelji ih podrzavaju u tome. Rece mi jedan prijatelj koji je neko vreme radio ka chuvar u zatvoru negde u Srbiji, da mu je radje bilo da radi tamo nego u skoli, jer u skoli nema apsolutno nikakav nacin da disciplinuje niti ima ikakvu zastitu.

Dete ce da bude kriminalac okreni obrni, a to guranje pod tepih vise ide veliko prastanje i tipa "odlikas" ili "dete ima traume." Svi mi imamo traume, i imali smo probleme pa nam to nije davalo za pravo da se ponasamo ko stoka. Najveci je problem sto bi vi dusebriznici da se igrate "would someone please think of the children" dok vas deca jebu po zdravom razumu. Oni koji zele da se ponasaju ko bitange, bice bitange bez obzira na sve, ovako barem ima dosije pa znas kakav je bolesnik.  Jedino sto se slazem je da ispod 13 godina deca imaju vise opcija, ali sve ostalo, sve to "mora biti neki drugi problem" je go kurac.  ja se secam iz moje skole svih onih nasilnika, koji su pricali sa Pedagogom i Psihologom, i bilo im popustano i dobijali su neke manje kazne jer im je porodica sjebana. Na kraju je pola njih po zatvorima za drogu, nasilje i raznorazne stvari. nesto nisam ubedjen da mozes nekoga da rehabilitujes posle odredjenih godina.

IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
drustveno koristan rad za te debile bi bio najveca kazna plus oduzimanje telefona za to vreme i novcana kazna roditeljima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Има друштвено користан рад да мало покупе лишће и сви срећни...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
ne malo nego puno vikendom i slicno dok se neuseru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Слажем се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
Ima toga i ovde, drustveno koristan rad, to je sve u paketu sa spavanjem u tvorza 30-60-90 dana itd.  Samo sto je ono sto sam ja video to, da klinci pocnu da se kurce jos vise jer su bili u corci, dakle nista drugacije nego fore po Srbiji kada deca umesto da idu u vojsku, oni prave ispracaj za zatvor.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.