Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Stranac tamo, stranac ovde: Gastarbeiteri "  (Pročitano 38505 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Miodraze...hvala ti na ispravi nisam se ni ljutio!

Ako budes saznao ime firme javi mi...
Ja eto samo znam kolika je ovdje u Frankfurtu pocetna placa, znam i u Svici i Austriji ali tu nisam kompetentan da na to odgovaram..a naravno da ima i onih koji ekstra ekstra velike place primaju. Moj bratic u Münchenu je elektro inzinjer i poslao ga je BMW u Ameriku da se dalje skoluje pa da postane neka vrsta menegera kod njih, placa mu je godisnja sada oko 170.000€. Dizajnira kokpitove u automobilima... ni to nije prosjecna placa elektro inzinjera ali eto covijek gradi karijeru..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Ма мислио сам уопштено на неко опште знање, управо на то што си навео да се уче глупости нашироко. Али опет мислим да је то боље него у појединим државама запада конкретно америке. Недавно сам гледао једну анкету мислим да је има на јутубу, где американцима на улици постављају питања условно речено из опште културе. Кад је момак на питање новинара ''Рат звезда је сниљен по истоименом догађају, ДА или НЕ?'' одговорио са ДА, ја сам благо речено био зарепашћен количином људске глупости.
То су неке две крајности, ова наша где учиш све што ти никад неће требати и та америчка где не знаш ништа да не кажем останеш глуп ко курац и поред завршене школе.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 00:20:00 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Ма мислио сам уопштено на неко опште знање, управо на то што си навео да се уче глупости нашироко. Али опет мислим да је то боље него у појединим државама запада конкретно америке. Недавно сам гледао једну анкету мислим да је има на јутубу, где американцима на улици постављају питања условно речено из опште културе. Кад је момак на питање новинара ''Рат звезда је сниљен по истоименом догађају, ДА или НЕ?'' одговорио са ДА, ја сам благо речено био зарепашћен количином људске глупости.
То су неке две крајности, ова наша где учиш све што ти никад неће требати и та америчка где не знаш ништа да не кажем останеш глуп ко курац и поред завршене школе.

Hahahahaha taj stvarno je neki kretencina...pa oni takodje misle da je Hitler jos ziv...ali opet po tome se nemoze gledati na cijeli narod...pogledaj Twice koliko amerika je naprijedna u tehnologiji, opcenito u svemu....najvise nobelovaca dolazi upravo u nama tako po izgledu glupoj americi.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Amerika me jako asocira na Vrli novi svet Oldousa Hakslija. Ko je čitao zna o čemu govorim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Hahahahaha taj stvarno je neki kretencina...pa oni takodje misle da je Hitler jos ziv...ali opet po tome se nemoze gledati na cijeli narod...pogledaj Twice koliko amerika je naprijedna u tehnologiji, opcenito u svemu....najvise nobelovaca dolazi upravo u nama tako po izgledu glupoj americi.

Ово је само један пример који говори да је просечан американац глуп као курац, а има их на хиљаде. Погледај и насмеј се.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
kolko su glupi  Smile Smile Smile Smile Smile

Pa postavlj im pitanja iz opste kulture!!!!
Pokazuju Francusku na Australiji  Smile Smile Smile
Znao sam dasu glupi, al ovo .........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob

Ово је само један пример који говори да је просечан американац глуп као курац, а има их на хиљаде. Погледај и насмеј се.  Smile

Hahahahaha ajojjjjjjjjjjjjj...

Fidel Kastro Singer i u U.K. se trosi american money....ajojjjjjjj zaboli me stomak ! Hahahahha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Тигер ако ниси знао Париз је у Лондону  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
@Anea da sam bogatiji od prosjecnog covijeka tu to sam sigurno, a i ovdje...za to nemoram da znam dali kako cu nazivati npr. Miodraza...jer ovdje kazes Boris, a ne Borise ili Miodraze, nego samo Miodrag...sto se ti pravis pametna to je druga opsirnija prica gdje bi se tebala otvoriti tema.
Ja znam Njemacki perfekt, to je meni bitno a dali ja grijesim kako nekome se pise ime, na nasem to mi nije bitno....znam ti kada bi bila u inostranstvu ti nikada nebi grijeske pravila...  

Vidis.. sa kavim stavom se ti ne razlikujes mnogo od skrica i ostalih gastarbajtera...
Vecita taktika... U se(be) i pod se(be)

Citat
Ti kazes bolje informisani o zemlji npr. Srbiji nego oni sto zive u Srbiji...pa evo ovdje takodje ima ljudi ili mnogo forumasa koji misle da bolje znaju kako je u Njemackoj, kao i naprimjer i ti koja bolje znas kako je Gastarbeiterima nego sami ljudi koji zive u inostranstvu...zanimljivo  

Ja ne znam kako je Gastarbajterima, ali tvrdim da im ne tece med i mleko kao sto to i srkic pokusavate da predstavite...
Uostalom izjavu da ce stranci da nahebu jednom nisam dala ja, vec Nemica koja se bavi tim problemom...
Kao i uvek.. nedostatak informacija...

Citat
O mnogim opstem zanju pokazivaju studije kao naprimjer PIZA koja dobro pokaziva opste znanje i opcenito znanje skolaraca u Srbiji,regionu i zapadu.

PIZA testovi koje ti navodis zaista ne znam cemu sluze... verovatno proveri kvaliteta PIZZE.. mada.. opet... onda bi se pisalo PIZZA testovi...
I opet dolazimo na istu tacku.. nedostatak opsteg obrazovanja...
Jer PISA testovi upravo ukazuju na to da se djacima servira previse informacija iz opsteg obrazovanja (npr. da li si znao da u Australiji ima vise merino ovaca nego stanovnika), a premalo se posvecuje paznja prakticnom znanju sto svakako jeste nedostatak naseg obrazovnog sistema i to zaista niko ne spori...

I molim te.. ne izvlaci se na tip-feler... u pitanju je jedan akronim (skracenica koja se sastoji od pocetnih slova nekog naziva) iz engleskog jezika...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Hahahahahahhaa joj nezna gdje je eijfel toranj a iza njega stoji...a budaleeeeeeee!!!! Eh kako su blesavi!Where is Paris? London! hahahahaha a budala

@Anea Hvala na ispravkama...

Ja se nemoram razlikovati od ostalih gastarbeitera, za tebe su iovako svi isti samo cekas da potvrdis svoje predrasude...vec vidjeno!

sta ti to znaci med i mleko kao sto to i srkic pokusavate da predstavite ...valjda si mislila na mene i srkica..ja neznam kako je Srkicu, znam da je meni super i da mi na nicemu ne fali.
Stranci ce nahebati svi oni koji i dan danas prave kriminalitet po EU, to su oni kojima roditelji nemaju volje da se integrisu u drustvo i da igraju se po pravilima tu gdje jesu....
Ja imam dovoljno informacija o tom problemu, ali nemam namjeru sa tobom o tome da pricam kada znam da si uvijek nalozena da se prepires i da se postavljas kao Alfa i omega ovdje... podhebas ljude samo tako, ako tako volis radi i dalje meni ne smeta.

PISA pokaziva to sto pokaziva a to da ima negdje deficita u skolstvu, svaka drzava na tome treba da radi..njemacka je radila kada je dobila kritike i poboljsala svoje mjesto na ljestvici...jer su uvedene nove mjere ucenja...

I hvala ti da se trudis da mi objasnis sve tako nadmeno!
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 02:07:29 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.