Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Stranac tamo, stranac ovde: Gastarbeiteri "  (Pročitano 38595 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Slusaj , ja te licno ne poznajem da bi znao kako se ti ponasas . Ja samo mogu da cenim ono sto napises . Ako ti penjes harmonikasa na krov , to je bahato ponasanje . A ti si o tome pisao . Ja sam samo odgovorio na ono sto pises , i drugo ne mogu da ti kazem , jer te ne poznajem .

Isto sam ti rekao ono sto sam video u praksi i sto znam . Jedan moj komsija je jedan od niskih mangupa , ali mu to nije smetalo da zavrsi masinstvo i da sad magistrira . Uvek su dobre cure pored njega , i streberke i sponzoruse , ali nikad ruzne . Sve najbolje cure u gradu ga znaju , svi ga mangupi u gradu znaju , i svi ga postuju . Decko je magup , ali ume da se ponasa , mangup je sa stilom . Na to sam mislio . Njegov brat nije zavrsio nista vise od treceg stepena srednje skole , ali i on je mangup , i svi ga tretiraju isto kao i ovog prvog .
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 18:57:43 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ne penjem harmonikasa na krov nego sam to uzeo kao primer da ako se neko sa nekim dogovori da je to njegov problem oi da se to kod njega kuci desava razumes???

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Nije njegov problem . I u Nemackoj i bilo gde drugde ti nemas prava da uznemiravas druge . Ako ti popnes harmonikasa na krov da ti svira , on ne svira samo tebi , i za tvoj merak , vec mora da ga gleda i slusa cela ulica . A na to nemas pravo , to je vec uznemiravanje drugih .

Ali sve to nije bitno , vidim da me ne razumes o cemu pricam . Lepo sam ti rekao , skola ti ne treba da bi bio mangup , ali ti i ne smeta da budes mangup . Shvatices me valjda jednog dana .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
ma nesmeta meni sto me tvice tretir kao stoku da bi bio gospodin za kurve gazde kafica itd za ove druge moras da budes stoka i to je tako i ja se savrseno nosim sa tim mene jedino nervira kad neko za nekog ko je na zapadu stalno sezonski ili bilo kako a pritom  vozi auto od 100000 evra kaze da jede konzerve!!!

Ти си евидентно жестоко искомплексиран, пре свега нисам те назвао стокома као друго и не доживљавам те као стоку. Ти си само један обичан полуписмени тикван који није у стању да схвати ни 3 реда текста који прочита.  Smile

Citat
covece ja se u kafani nikad nisam pobio u zivotu casu nisam razbio niti koga diram niti koga maltretiram ne obecavam devojci brak da bi je kresnuo vec joj kazem otvoreno da ako hoce da bude samnom da ima da je tretiram kao stoku ako ona pristaje na to to je moj problem i njen i nevidim uopste zasto neko ima problem sa tim!!!

evo sad ti meni kazi kako ja treba da se ponasam da ljudi nebi rekli da sam stoka sta treba da se vozim sa trotinet i da setam neku streberku za ruku ili da pijem pivo pred zadrugu da nebi bio stoka!!¨
dali ti shvatas da recimo u srbiji cim prodjes dobrim autom odmah te pola psuju a pola te hvala to je tako e onda se javlja kontra efekat i sto nebi ti se bahato ponasas samo zbog onih sto te mrze!!!

Кад неко прође колима овде нема никаквих коментара бар не тог типа које ти наводиш. Може неко да прокоментарише ауто ако му се свиђа али тог ко вози нити ће ко да пљује нити да га хвали. Ја не знам из какве си ти вукојебине ако је то за тебе нешто нормално да хвалиш или пљујеш возача аутомобила само зато што је прошао улицом.
А из поста у пост ти вртиш исту причу ''ја срки рибе ја срки кола ја срки рибе ја срки кола ја срки курве ја срки кола па онда мало ја срки ћевапи стоја миле китић па онда опет ја срки курве ја срки кола'', рекло би се да си жешће сјебан и искомплексиран.  Smile

П.С.Тигер поздрав и теби.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 20:52:40 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
aj nemojte da se vracate.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ne komentarisem samo sam i ja bio klinac i dolazio kod drugara u prodavnicu da popijem sok ili pivce i svasta sam se naslusao od radikala kao ti koji su tu pili pivo ispred od jutra do mraka!!!!

slusaj bate i visoko turazna masina moze da smeta komsiluku pa nijedan zakon na svetu cak ni u nemackoj nemoze da mi zabrani da se tu okrecem komsiji ispred kuce od jutra do mraka motorom i to 60 u prvu a kao sto mi kazes znas dosta toga onda bih te pitao dali ti akrapovic auspuh na jamahi r1 kad ide 60 u prvu ili ti vise smeta harmonikas???
a u nemackoj je harmonikas zabranjen na krov a ovo drugo nije tako da ako hoces nekom tutku da pomeris mozes i to sve u skladu sa zakon od islanda pa do tokija!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
ja ne komentarisem samo sam i ja bio klinac i dolazio kod drugara u prodavnicu da popijem sok ili pivce i svasta sam se naslusao od radikala kao ti koji su tu pili pivo ispred od jutra do mraka!!!!

slusaj bate i visoko turazna masina moze da smeta komsiluku pa nijedan zakon na svetu cak ni u nemackoj nemoze da mi zabrani da se tu okrecem komsiji ispred kuce od jutra do mraka motorom i to 60 u prvu a kao sto mi kazes znas dosta toga onda bih te pitao dali ti akrapovic auspuh na jamahi r1 kad ide 60 u prvu ili ti vise smeta harmonikas???
a u nemackoj je harmonikas zabranjen na krov a ovo drugo nije tako da ako hoces nekom tutku da pomeris mozes i to sve u skladu sa zakon od islanda pa do tokija!!!!

Закони не забрањују многе ствари али човек је покушао да ти објасни нешто друго што ти очигледно ниси у стању да схватиш. Иначе када би закон забрањивао глупост ти би добио најмање три доживотне.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Hvala , zemo . Ja sam jedan od onih Nislija koji ne umeju da se izrazavaju kratko . Vise puta sam se zbog toga i ovde izvinjavao .

Anea , kad sam navodio podatke za platu , mislio sam na Tiger-a i njegovu informatiku . Sad , ne znam kakvi su im programi na fakultetima tamo , ali trebalo bi da je na tom smeru programiranje u svim savremenim jezicima glavni deo studija . A i poprilicno je pismen , jedino sto nikako da nauci da me zove Miodraze , umesto Miodrage . Nikako da g zameni sa z , a dva puta sam mu to na drugim temama rekao .

Srkich , ima nas svakakvih . Neke moje kolege elektronci ne vide zensko dok ne zavrse studije , a neki su vise imali nego ja i ti kose na glavi zajedno . Da bi bio mangup ne treba ti skola , ali ti skola ne smeta da budes mangup .

A za ove sto kazes da se bave kriminalom , kako koji . Imas onih koji su ovde mirni , a imas i one druge . Mi smo se po Nisu toga nagledali dosta , i jednog i drugog .

Sto se izivljavanja tice , ako se ponasas kao stoka , tretirace te kao stoku , koliko god para da imas , i nemoj onda da se zalis sto je tako . A da ima sponzorusa , i da su same krive zbog toga sto im radis , kao i ti harmonikasi , i to si u pravu , ne teras ti silom nikog .

Ja neznam Miodraze  Smile gdje ti taj prijatelj radi ali ovdje je prosjecna placa u Frankfurtu za programera pocetna 43000€ brutto u godini...imam prijatelja u IBMu ovdje u Frankfurtu vodja je jednog projekta, zaradjiva 80.000€ godisnje+ima auto od firme (novi a4 audi)+plus placaju mu hotel gdje zivi vec 2 godine jer dolazi iz Münchena.

Kakvi su nam programi na Fakultetima...uglavnom ucimo jezike C,C++,JAVA,Assampler,XML/HTML,SQL... i onda se u 4 Semestru usmjeravamo sto zelimo da radimo intenzivnije.. Web aplikacije naprimjer samo ucimo ako se usmijerimo na Internet, onda ucimo i dodatno jos CSS, i jos neke stvari koje mene ne interesuju premnogo,jer se nezelim baviti time u buducnosti.

@Anea da sam bogatiji od prosjecnog covijeka tu to sam sigurno, a i ovdje...za to nemoram da znam dali kako cu nazivati npr. Miodraza...jer ovdje kazes Boris, a ne Borise ili Miodraze, nego samo Miodrag...sto se ti pravis pametna to je druga opsirnija prica gdje bi se tebala otvoriti tema.
Ja znam Njemacki perfekt, to je meni bitno a dali ja grijesim kako nekome se pise ime, na nasem to mi nije bitno....znam ti kada bi bila u inostranstvu ti nikada nebi grijeske pravila...  Smile

Ti kazes bolje informisani o zemlji npr. Srbiji nego oni sto zive u Srbiji...pa evo ovdje takodje ima ljudi ili mnogo forumasa koji misle da bolje znaju kako je u Njemackoj, kao i naprimjer i ti koja bolje znas kako je Gastarbeiterima nego sami ljudi koji zive u inostranstvu...zanimljivo  Smile

O mnogim opstem zanju pokazivaju studije kao naprimjer PIZA koja dobro pokaziva opste znanje i opcenito znanje skolaraca u Srbiji,regionu i zapadu.
« Poslednja izmena: 27. Dec 2007, 21:12:11 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
O mnogim opstem zanju pokazivaju studije kao naprimjer PIZA koja dobro pokaziva opste znanje i opcenito znanje skolaraca u Srbiji,regionu i zapadu.

Опште знање школараца у Србији, а вероватно и у читавој старојој Југославији јесте сигурно веће од општег знања њихових вршњака на западу што у будућности вероватно неће бити тако јер се систем школства и на овим просторима мења (нажалост ако мене лично питаш).

Citat
Ja znam Njemacki perfekt, to je meni bitno a dali ja grijesim kako nekome se pise ime, na nasem to mi nije bitno....znam ti kada bi bila u inostranstvu ti nikada nebi grijeske pravila...

Знао сам ја да си ти наш.  Smile

Оно што је мени мало чудно када причате о платама, јесте то да тачно знате износ плате својих колега које су у већини случајева пословна тајна.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Tiger , nemoj da se ljutis na mene , ja sam samo odgovorio na Anein post . Sto se tice imena , posto verovatno nisi gore morao da nasu gramatiku ucis detaljno , vec koliko ti je trebalo , kada mi se obracas direktno , kaze se Miodraze , u svim ostalim slucajevima upotrebljavas g : Miodrag , od Miodraga , ka Miodragu , sa Miodragom , itd . Nemoj da mislis da ti popujem , cisto sam ti rekao da znas zbog sebe i ako te to interesuje , ako ne , zaboravi da ovaj deo posta .

Ovo sto sam ti rekao za platu , drugov brat od rodjene tetke je otisao u jednu od najjacih programerskih firmi u Evropi , u Svajcarskoj , zaboravio sam ime , pocinje na A . Otisao je kod njih po pozivu , jer je bio odlican student i ucestvovao u mnogo projekata . Tamo je bio na probnom radu i ponudili su mu nastavak saradnje . Njegov sef ima platu reda velicine koje sam naveo .

Twice , tacan iznos ne smes da pominjes , ali mozes da kazes red velicine , to ce da prodje bez kazne . Doduse , mogli bi da kazne i za to , ali kad bi trubio svuda po firmi , ovako ako prijatelju kazes red velicine ili on pogodi , niko nece da ti kaze nista .

Nisam detaljno pratio testove znanja bilo gde , ali ako mislis na test koliko je ucenik sposoban da znanje primeni za prakticni zivot u danasnjem svetu  , onda gresis ako to uzimas kao osnovu za nivo znanja u Srbiji . Skoro je radjen taj test , koliko je znanje ucenika i studenata pogodno za snalazenje u svakodnevnom zivotu , neka vrsta primenljivosti znanja u praksi . Tu je Srbija veoma lose prosla , ali ne zbog toga sto je nivo znanja nizak , vec zbog prevelike sirine obrazovanja . Ovde ucis mnogo toga , i u osnovnim i strucnim skolama , sto nikad u zivotu nece da ti zatreba , programi su previse siroki , previse opsti . Zato te nadrukaju sa gomilom stvari koje ti za prakticni zivot i strucno opredeljenje ne znace nista , umesto da ti daju konkretno i prakticno primenljivo znanje za ono za sta si se opredelio . To je sa jedne strane dobro , jer olaksava prekvalifikaciju unutar struke na drugi smer , ili uopste promenu struke , ali je lose za sam start u struci , jer imas gomilu teorijskog znanja koje je slabo primenljivo u praksi . Zato ti treba oko godinu dana da popunis praznine , da od majstora i iz prakse naucis kako da to ogormno znanje kanalises i upotrebis u praksi . Zato je glavni pravac reformi da se sazme gradivo i postane usko strucno i primenljivo u praksi , tako da bi ljudi lakse startovali na poslu za koji su se skolovali i da odmah daju puni doprinos na mestu gde rade .
« Poslednja izmena: 28. Dec 2007, 00:05:43 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.