Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Stranac tamo, stranac ovde: Gastarbeiteri "  (Pročitano 38534 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
taj ko je iso u skolu celi zivot i koj hoce da bude sef u toj firmi veruj mi da taj nece na vikend na maldive i da juri kurve jednostavno ti ljudi zive za posao tamo treba da budes robot kompjuter da volis vise posao od svega na svetu da dolazis i nedeljom da radis da bi rekli bravo ovom decku cemo dati da bude sef i imace platu od 20000 evra i on onda tako izgubljen u vremenu i prostoru ima da nadje neku kurvu koja ce da se jebe samnom ili nekim slicnim a njega ce da jebe u zdrav mozak!!
ovo ti pricam iz iskustva jel imam jednu drugaricu koja je nahvatala tako jednog pacijenta koji je samo znao za posao i skolu i njegov rs6 nema koj srbin nije vozio i njegovog kajena dok on radi i nema koj crnogorac mu nije jebao devojku u budvi a on joj placao i hotel i avionsku kartu neka hvala kad vidim takve po zapadu sa tolikim platama bolje ja da cistim stanicne klozete nego takav da budem!!

ali dobro je da smo se slozili oko jednog da taj ko vozi novu s klasu ne jede konzerve!!
e to sto tvice nevidi razliku izmedju nove s klase i audija a8 iz 98 god to je njegov problem!!

a kako se to ponasa kao stoka???sam si reko da se javlja mrznja i ljubomora ja ne teram nikog sa pistolj da mi svira a ako on prihvati da ga popnem na krov od kuce da mi sira trubu za pare i da ga vesam na drvo sa harmoniku opet je to problem izmedju mene i harmonikasa to sto bi on prodao zenu za 1000 evra to je njegova stvar to sto mogu nekoj kurvi za jednu voznju po gradu da je teram da mi puzi po stanu to je problem mene i nje a ne tebe???

a naravno da ima mnogi nasi koji kradu dilujumuljaju itd sad neki dosta uspesno dok neki takvim zivotom jedva prezivljavaju ali opet to ti je balkanski mentalitet sto da radim preseljenje i da secam kreveti celi dan za 200 fr kad mogu da ukradem jednu jaknu i eto ti a u srbiji cu da budem gospodin i biznismen znam ljude koji zive dole i koji dolaze sa novim automobilima iz srbije da bi krali i tacno jeda dele kupatulo sa turcima ali ne zato sto nemaju para vec zato sto ako zivis u palas nemozes da fdonosis krade robu tu i nece poslovni prtneri u sobi u palasu da dolaze da vide sta si ukrao vec po jarugama i podrumima!!!
ali opet mi takvi ljudi nista ne setaju jel u celoj njihovoj kriminalnoj prici dobro je svima oni su u srbiji uzorni gradjani ne diraju nikoga na zapadu ne kradu sirotinji vec bogatim buticima koji to i ne osete i u citavoj toj prici niko nije ostecen niko ne gladuje nicije dete ne place za hlebom koliko ljudi kod nas ima koji prodaju njivu pase kockaju u selu i izgube sve pa im deca i onako bedna jos trpe gladna a u ovoj prici niko nije ostecen!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Srkic... veze ti nemas sa zivotom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Hvala , zemo . Ja sam jedan od onih Nislija koji ne umeju da se izrazavaju kratko . Vise puta sam se zbog toga i ovde izvinjavao .

Anea , kad sam navodio podatke za platu , mislio sam na Tiger-a i njegovu informatiku . Sad , ne znam kakvi su im programi na fakultetima tamo , ali trebalo bi da je na tom smeru programiranje u svim savremenim jezicima glavni deo studija . A i poprilicno je pismen , jedino sto nikako da nauci da me zove Miodraze , umesto Miodrage . Nikako da g zameni sa z , a dva puta sam mu to na drugim temama rekao .

Srkich , ima nas svakakvih . Neke moje kolege elektronci ne vide zensko dok ne zavrse studije , a neki su vise imali nego ja i ti kose na glavi zajedno . Da bi bio mangup ne treba ti skola , ali ti skola ne smeta da budes mangup .

A za ove sto kazes da se bave kriminalom , kako koji . Imas onih koji su ovde mirni , a imas i one druge . Mi smo se po Nisu toga nagledali dosta , i jednog i drugog .

Sto se izivljavanja tice , ako se ponasas kao stoka , tretirace te kao stoku , koliko god para da imas , i nemoj onda da se zalis sto je tako . A da ima sponzorusa , i da su same krive zbog toga sto im radis , kao i ti harmonikasi , i to si u pravu , ne teras ti silom nikog .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Citat
Anea , kad sam navodio podatke za platu , mislio sam na Tiger-a i njegovu informatiku . Sad , ne znam kakvi su im programi na fakultetima tamo , ali trebalo bi da je na tom smeru programiranje u svim savremenim jezicima glavni deo studija . A i poprilicno je pismen , jedino sto nikako da nauci da me zove Miodraze , umesto Miodrage . Nikako da g zameni sa z , a dva puta sam mu to na drugim temama rekao .

Vidis u tome je problem izmedju gastarbajtera i ovdasnjih studenata...
Ovdasnji moraju da znaju i maternji i bar jedan strani jezik...
Gastarbajteri ne znaju maternji jezik... i to je zaista tuzno posto se busaju u grudi kako su bogatiji, obrazovaniji i u slucaju npr. Trigera... bolje informisani o stanju u zemlji od onih koji i zaista zive u toj zemlji... zanimljivo...  Smile
Takodje... mislim da im nedostaje mnogo opsteg obrazovanja, ali ne mozes da ritntas od jutra do sutra i da se obrazujes, zar ne? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung s3
Ma svako zivi kako se u zivotu snaso!!! Niko ne brani bilo kome da potrazi drugaciji zivot. Ni ovde, ni preko. nego sto nasi znaju da kukaju, a nista nece da rade po pitanju nemastine! Svi placu nema posla, itd. ne traze ga dovoljno, ili nece da rade. posla ima za svakog, bilo gde !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Anea , da citiramo narodnjake : sta da ti pricam kad sve znas . Smile

Sale , u pravu si potpuno .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma nesmeta meni sto me tvice tretir kao stoku da bi bio gospodin za kurve gazde kafica itd za ove druge moras da budes stoka i to je tako i ja se savrseno nosim sa tim mene jedino nervira kad neko za nekog ko je na zapadu stalno sezonski ili bilo kako a pritom  vozi auto od 100000 evra kaze da jede konzerve!!!

mozda je zavrsio faks mozda je diler mozda je dobio na lotou ali definitivno konzerve ne jede e sad da imas pacijente koji nemaju prebijene pare a kad dodju kod nas trose na muziku po 500 evra taj ne vozi novu s klasu vec pasat 91 god!!!

naravno da nas ima raznih i to je apsolutno tacno davno su prosle70 kad su svi gastabajteri bili ljudi iz nasih najnerazvijenih regija i koji su radili od jutra do sutra za 1000 maraka sad imas i kriminalaca i ljudi koji drze firme i radnika i seljaka i svega i svacega tako da u sadasnjem vremenu tipicnih gastabajtera ima ali bar pola ljudi koji su sada na zapadu nemaju veze sa tom gastabajterskom pricom iz 70 tih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Srkich... ti se vodis izrekom: "Samo da imas u se(be) i pod se(be)."
Nekim ljudima to nije dovoljno. Neki ljudi zele mnogo vise i pri tome ne mislim na vise u materijalnom smislu. Smiley
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 18:18:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Srkich , svako zeli svoje , neko zeli samo provod , neko zeli nesto vise od toga . A i mnogo se stvari sa godinama menja , kad si klinac , zelis jedno , kada dodjes u tridesete , tada trazis drugo . A zavisi i koliko si toga prosao .

Poenta price je da mozes da budes mangup sa stilom , ili da budes stoka . Sponzoruse i gazde kafica ce te postovati ako si stoka , ali mnogo vise ako si mangup sa stilom , a tada ce te postovati svi . Budi ono sto se jedno vreme zvalo namazani mangup , ili budi odskolovani mangup , i postovace te svi . A stoku postuju samo dok ima para , dok daje , i dok se ne okrene , a onda mu bez obzira koliko im je dao iza ledja pricaju da je stoka . Ne postuje ga niko , samo glume .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
covece ja se u kafani nikad nisam pobio u zivotu casu nisam razbio niti koga diram niti koga maltretiram ne obecavam devojci brak da bi je kresnuo vec joj kazem otvoreno da ako hoce da bude samnom da ima da je tretiram kao stoku ako ona pristaje na to to je moj problem i njen i nevidim uopste zasto neko ima problem sa tim!!!

evo sad ti meni kazi kako ja treba da se ponasam da ljudi nebi rekli da sam stoka sta treba da se vozim sa trotinet i da setam neku streberku za ruku ili da pijem pivo pred zadrugu da nebi bio stoka!!¨
dali ti shvatas da recimo u srbiji cim prodjes dobrim autom odmah te pola psuju a pola te hvala to je tako e onda se javlja kontra efekat i sto nebi ti se bahato ponasas samo zbog onih sto te mrze!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.