Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:18:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stradanje Srba  (Pročitano 50039 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Oko Kosova neznam tocno samo znam da je protjerano 700.000 Albanaca 1999 (1/3 Albanskog stanovnistva koji su cinili prije 81 oko 87% stanovnistva

Pa  koliko ih je bilo onda Smile A ni reci da je posle povlacenja VJ KiM ocisceno od nealbanaca Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ajmo mi o stradanju Srba (nisam netolerantan, ali tema je tema). Ko hoce o stradanjima Hrvata, Bosnjaka, Albanaca...neka otvori temu, ali neka pazi da se ne preklapa sa nekom vec postojecom, da posle ne bude "a zasto lock?".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Cega koliko je bilo,ako znas matematiku onda pomnozis tu cifru i znaces da ih je bilo prije 2,1 miliona.Ako ti tesko ide matematika imas digitron pa na njemu racunaj.Ja sam rekao zato da neznam tocno oko Kosova jer nemam podatke koliko je nealbanskog stanovnistva protjerano sa tog podrucija...i da si malo pametniji pokazao bi mi neke podatke a ne tako glupo komentarisao... Smile

Pa coolrunnere,ja sam napisao koliko je stradanja bilo sa Srpske strane i nista tu nisam zelio da umanjim ali sam time pokazao pa sada mozete vi o tome da pricate dali je toliko bilo ili ne ali nista nisam krivo napisao koliko vidim....
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Nigde nisam govorio o podacima, brojkama, umanjivanju...Ja od kada sam mod skoro da i ne ucestvujem u diskusijama da bi ostao po strani, da objektivnije sagledam temu (ne i ostalo). Samo zato sam rekao da se vratimo na temu, nista drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ok sorry nisam te dobro razumio...samo eto ja sam te podatke malo postavio jer me je jedan clan foruma pitao a ja sam iznjeo ono sto sam na raznim stranicama nasao...a tu su i Srpske zrtve.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Video sam ja kada je on trazio, a i kada si postavio, i nisam nista rekao na to. Posle toga je krenulo u drugom pravcu. Sada, nazad na temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
ok sorry Runnere,upravu si  Smile

Vracam se na temu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Poruka je obrisana jer je off topic, a vec sam dva puta na ovoj strani rekao da je dosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Ne znam tidere ali mislim da sto se tice onih podataka o stradalim Srbima a i ostalih nesto mi deluje da su cifre male.
Voleo bi da je tako ali nesto sam skeptik.
Mozda gresim ali mislim da je bilo vise zrtava.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
 281/96-1, profesor Medicinskog fakulteta u Sarajevu, svedoči:

"...Prvih dana rata na drugom odelenju Urološke klinike formirana je nekakva bolnica od strane Patriotske lige gde su odvođeni teško povređeni Srbi.

Srpski personal tamo nije imao pristup. Lično znam da su 24 sata posle teške operacije odveli iz intenzivne nege Traumatološke klinike na to odelenje načelnika doma JNA u Sarajevu, ranjenog u Dobrovoljačkoj ulici. Ja sam ga operisao, da bi odmah posle toga pored njega bio postavljen stražar sa automatskim oružjem koji je bio rentgen-tehničar sa Radiološkog instituta. Narednog dana je odveden sa klinike i ja ga više nisam video.

Obezbeđenje na tom odelenju vršio je i jedan penzionisani policajac sa Bjelava zvani ’ Mujica’ , koji je bio veoma surov.

Želeo bih da ukažem i na ponašanje jednog broja lekara muslimana prema povređenim Srbima. Mnogi su umrli zbog neukazivanja pomoći, naročito nedavanja krvi ili beskonačnog odlaganja operacija. U tome su prednjačili: dr Esad Čibo, ortoped, Naim Kadić, neurohirurg, sada muslimanski ambasador u Kuvajtu, doktorka Ljubović, neurohirurg, dr Ešref Bešlić, sa Klinike za abdomenalnu hirurgiju, dr Ferzad Bilal, anesteziolog, šef Centra za anesteziju na početku rata, dr Kemal Drnda, glavni hirurg, dr Muhamed Gavrankapetanović, neurolog, dr Feriz Gavrankapetanović, traumatolog, dr Amira Dulić, anesteziolog, dr Fakica Bušić, otorinolaringolog.

Posebno bi hteo da istaknem veoma surovo ponašanje nekog Topića koga su nazivali ’ Topa’ , vlasnika kafića na Alipašinom Polju, koji je kasnije imenovan za vojnog atašea negde u Nemačkoj. On je lično sa svoja dva pratioca ulazio u operacionu salu, dok sam ja operisao jednog povređenog vojnika - Srbina. Digli su ga sa stola, mene su odgurnuli i pred salom su odmah počeli da ga tuku, nakon čega su ga odveli u meni nepoznatom pravcu..."

IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 23:18:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.