Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:28:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop za Jehovine svedoke  (Pročitano 14889 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Sta si hteo reci? Smile

Да ниси писмен.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Prvo Jehovini svedoci, pa Sajentolozi... fine by me...
Inace... ja mislim da svako ima pravo da se zeni za drvo ako treba, da obozava sta hoce... sve dok time ne ugrozava svoj zivot i zivote drugih ljudi...
Takodje... mislim da bi dobra varijanta bila da se dopusti delovanje tih manjih kultova, ali posto se kod njih pre ili kasnije sve svede na materijalnu korist staresina, trebalo bi uvesti i drakonske poreze...
Ja se iskreno divim Nemcima koji su zabranili Sajentologiju sa obrazlozenjem da ta organizacija moze ugroziti unutrasnje uredjenje i ustavni poredak...  Smile

I ja mislim da bi svaki sveštenik morao da dobije fiskalnu kasu i da izdaje račune za svoje usluge, bez obzira na religiju koju propoveda. I da bi svaka crkva morala da plaća porez kao ostali privredni subjekti.

E što se države tiče ona ima pravo da odredi šta je dozvoljeno a šta zabranjeno, u to se ne bih mešala. Ali crkve treba da se pojave sa jasnim i doslednim programima kojih se njihovo sveštenstvo mora pridržavati, inače nema nikakvog smisla sve što rade. Sveštenici u malim sredinama neće da se zameraju komšijama i zato ne rade svoj posao. U velikim gradovima ni ne znaju svoju parohiju, a ni ne trude se da je upoznaju. Pa što se onda čude kad im neko ko se trudi, makar i pogrešno, odvede deo vernika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Twice
Stvarno dubokouman komentar nema sta Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Twice
Stvarno dubokouman komentar nema sta Smile

Не знам шта ту треба да буде умно, било плитко било дубоко. То је само констатација на твоје писаније.  Smile

Prvo Jehovini svedoci, pa Sajentolozi... fine by me...
Inace... ja mislim da svako ima pravo da se zeni za drvo ako treba, da obozava sta hoce... sve dok time ne ugrozava svoj zivot i zivote drugih ljudi...
Takodje... mislim da bi dobra varijanta bila da se dopusti delovanje tih manjih kultova, ali posto se kod njih pre ili kasnije sve svede na materijalnu korist staresina, trebalo bi uvesti i drakonske poreze...
Ja se iskreno divim Nemcima koji su zabranili Sajentologiju sa obrazlozenjem da ta organizacija moze ugroziti unutrasnje uredjenje i ustavni poredak...  Smile

I ja mislim da bi svaki sveštenik morao da dobije fiskalnu kasu i da izdaje račune za svoje usluge, bez obzira na religiju koju propoveda. I da bi svaka crkva morala da plaća porez kao ostali privredni subjekti.

E što se države tiče ona ima pravo da odredi šta je dozvoljeno a šta zabranjeno, u to se ne bih mešala. Ali crkve treba da se pojave sa jasnim i doslednim programima kojih se njihovo sveštenstvo mora pridržavati, inače nema nikakvog smisla sve što rade. Sveštenici u malim sredinama neće da se zameraju komšijama i zato ne rade svoj posao. U velikim gradovima ni ne znaju svoju parohiju, a ni ne trude se da je upoznaju. Pa što se onda čude kad im neko ko se trudi, makar i pogrešno, odvede deo vernika.

Како који свештеник. У мојој парохији није та прича и свештеник се максимално труди колико је то уопште могуће. Наравно да не зна све људе у својој парохији јер да би то успео морао би као ови сатрапи јеховини сведоци да куца од врата до врата. У сваком случају максимално је коректан, увек има времена за свакога и не спада међу оне лопове који имају неке своје тарифе и због којих многи имају одбојан став према цркви.
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 19:35:11 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Moje pisanje je ok. Sta sad tu ne valja nije mi jasno. Ali nije ni vazno. Ovde pricamo o necem drugom.
Pop to treba da radi, ne treba da sedi na svojoj guzici ceo dan i izlazi napolje samo ponekad. Nije ni cudo sto religija propada. A to je meni fino. Nihilizam je super.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat

Po meni pogresno svi su oni losi imaju jaku zelju da uspostave neku vrstu dominacije prvo nad svojim clanovima a kasnije to zele i na samom drustvo pa zbog toga to pokusavaju ostvariti na razne nacine
Politika je samo jedan od njih
Drugo kao u nekim evropskim zemljama ako hoces da registrujes svoju vjersku zajednicu potrebaj je odredjen broj potpisa npr.10 000 pa onda imas zakonska prava do tada dijelujes nelegalno i nelegitimno pa prema tome drzava ima pravo za se ostro suprostavi tebi
tako se stiit drzava i naravno narod te drzave

Citat
Ja se iskreno divim Nemcima koji su zabranili Sajentologiju sa obrazlozenjem da ta organizacija moze ugroziti unutrasnje uredjenje i ustavni poredak.
Nema tu nista smijesno samo sto mi isuvise olako shvatamo i prihvatamo nesto sto je nju ejdz bulsit
( losi srpsko engleski )

I to samo pokazuje kako to rade pametne drzave ali kod nas bi vjerovatno ustale u zastitu raznorazne ''udrge''
A to je i prilika da se vidi ko je sa kim i kakav je

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mislim da sve religije i grupacije da se zabrane svi mars dole na bliski istok odakle su i dosli.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
 Smile

Citat
Po meni pogresno svi su oni losi imaju jaku zelju da uspostave neku vrstu dominacije prvo nad svojim clanovima a kasnije to zele i na samom drustvo pa zbog toga to pokusavaju ostvariti na razne nacine
Politika je samo jedan od njih
Drugo kao u nekim evropskim zemljama ako hoces da registrujes svoju vjersku zajednicu potrebaj je odredjen broj potpisa npr.10 000 pa onda imas zakonska prava do tada dijelujes nelegalno i nelegitimno pa prema tome drzava ima pravo za se ostro suprostavi tebi
tako se stiit drzava i naravno narod te drzave

Osnova svake sekte je novac... e, sad... sto se skuplja na razlicite nacine....  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Samo Sekte? Ne bih rekao, Katolicka i Pravoslavna crkva napreduju po tom pitanju
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple 15
Sta tebe briga... ti nisi vernik Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 02:28:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.