Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:11:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop za Jehovine svedoke  (Pročitano 15001 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Munkaze
Lepa masta nema sta  Smile Smile

Lordvejder
Muzika ne odredjuje to sto ja govorim vec licno iskustvo koje sam navodio na drugim mestima u ovom forumu. Sekte koje su destruktivne ok, njih izbaciti ali ne napadati i sta vec ne. Nasilje prerasta u vise nasilja. Ovde kako vidim se samo Pravoslavci pozivaju na oruzje i da ih ubijaju. Ako je tako da se  mi  "sektasi" pozovemo na oruzje.
To sto ti i jos mnogo smatrate da je pravoslavlje jedina ispravna vera to je vas problem koji je naravno nastao ispiranjem mozga od strane Crkve i porodice koja tako deluje, jer do nedavno sam i sam verovao u Boga.

Gottago
Ma da
Smile Smile Sto je Srbsko? Posle 500 godina pod turcima, godne pod nemcima, kelti koju su prolazili, rimljani, naravno kod nas su sve cisti Srbi i kojima je paganska vera bila sve negde do 1300 godine a tek onda postala  pravoslavna i nametnuta od Vizantije i sta vec ne.
Koliko je to "sveta' tradicija, svedoce silna chetnicka ubistva odigrana pod podsticajem popova.
Ja lepo kazem da su religija i sekta jedno te isto. Kod nas bi svi fanaticno skocili i ubili za veru. A u tome nema mnogo razlike od tih sekti koje propovedaju svoje vidjenje i misljenje. I jos kazes da su oni promenili bibliju,pa kod koga je ta Biblija bila svih ovih godina pre nego sto su je pustili u opticaj. Ali ovo mozemo da nastavimo na religiji.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
A u tome nema mnogo razlike od tih sekti

Bullshit, tj znas da gresis ali pricas samo da bi nesto pricao. Uzmi procitaj sve sto nadjes o vecini najpoznatijih sekti - verskih zajednica na svetu. Doci ces do zakljucka da vecina destruktivnih sekti propoveda zrtvu i oduzimanje sopstvenog zivota zarad postizanja nekog imaginarnog cilja. Tu imamo masovna samoubistva trovanjem i na mnoge druge nacine, koja su se desavala u poslednjih 300 godina (zadrzimo se na toj cifri). To se dakle kosi sa pravoslavnom verom.
Dalje, u pravoslavnoj veri ti nisi obavezan da svojoj verskoj zajednici obezbedjujes mesecni/nedeljni/godisnji prihod. Jedina slicna stvar na nasem tlu odvijala se u davna vremena i odnosila se na dugovanje tj obezbedjivanje drzavi desetine svojih primanja odnosno prihoda bez obzira u kom obliku i zvalo se "desetak". To je kada je stanovnik maltene bio rob i tlacen od strane okupatora, a ta vremena su davno za nama. Kao pripadnih sekte ti se obavezujes da ces istu i finansijski pomagati, od toga se sekta izdrzava (i naravno od raznih nevladinih organizacija za ljudska prava). Vrlo si usko vezan za sektu i njene prostorije (kretanje ti je vrlo ograniceno kao i slobodna volja), vrbovanje novih clanova ti postaje maltene radno mesto ... sekte su dakle uglavnom kroz istoriju bile utociste za slabe i one koji su se izgubili na svom putu, one cijom voljom je lako manipulisati i one koji usled raznih zivotnih faktora nisu u mogucnosti da razluce sta je za njih dobro a sta ne. Dakle sekta u praksi manipulise ljudima, dok hriscanska crkva to ne radi, ona poziva, ali na njen poziv ne mora se odgovoriti niti u bilo cemu u vezi crkve i vere ucestvovati, ili moze bez ikakvih obaveza prema istoj, u zavisnosti od slobodne volje coveka.

Da rezimiramo, svaka roba nadje svog kupca. Ako neko zeli da bude verski fanatik on ce to i biti, bez obzira da li mu neko stavlja noz pod grlo ili ne. Pop ti ne stvlja noz pod grlo da nesto za njega radis. Ti se pozivas na ratne okolnosti, cudi me samo sto nisi rekao "pa kako je to moguce, u ratu je neko nekog ubio, nemoguce" ... rat je stanje. Moze da bude red, moze da bude haos, ali jedino pravilo je da ce neko ubijati, a neko biti ubijen. I u ratu kao i u miru imas fanatizam, a imas i racionalnost. Da je drugacije, ne bi postojale vojne skole. Fanatikom ces uvek moci da manipulises, bez obzira da li si pop, porucnik, desetar ili kafe kuvarica, jer njemu treba bilo kakav razlog da bi nesto uradio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Zavaravaj sebe. Manipulacija postoji i ispiranje mozga. Sto sekte rade otvoreno to Crkva radi zatvoreno ili da kazem skoro subliminal.Tako da  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Zavaravaj sebe. Manipulacija postoji i ispiranje mozga. Sto sekte rade otvoreno to Crkva radi zatvoreno ili da kazem skoro subliminal.Tako da  Smile
raven....zemunka je jednostavno u pravu.... Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Nemoj tako, ipak je on argumentovao ...
"Ne zavaravaj se. Elvis postoji, ziv je i zivi na Marsu. To sto vecina kaze - nije istina. Propaganda - nije istina. Ja to znam i niko me ne moze ubediti u suprotno, jer JA ZNAM." 

Sagovornik vredan divljenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Iskompleksiranost vredna svakog divljenja  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Iskompleksiranost vredna svakog divljenja  Smile

А у шта ти сад верујеш кад си престао да верујеш у бога? Јел си сад у фазону 666 чуда муда и остала срања која ''металци' фурају''?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Nisam. Ne verujem u Boga, niti u religiju. Verujem u sebe.
Ti naravno znas u sta svi metalci veruju.
Sektas sta da se radi.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Citat
Sto je Srbsko? Posle 500 godina pod turcima, godne pod nemcima, kelti koju su prolazili, rimljani,
i niko nas nije unistio, a ti se tripujes da nekome mozes da uzdrmas veru.
Citat
Ja lepo kazem da su religija i sekta jedno te isto.
greska! silno gresis sinko.
Citat
Koliko je to "sveta' tradicija, svedoce silna chetnicka ubistva odigrana pod podsticajem popova.
u ratu je izmenjeno stanje svesti. ti to ne razumes.  opet mesas popove i veru.

@mrgec bravo! vise mu ne podhranjujes psihozu

@twice jedna lasta ne cini prolece

@MunkaZe 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ja samo cekam argument, neki normalan ako je moguce, ili bar da prica bude kontinuirna, da postoji neka polemika. A ne :"e pa nisi u pravu, zato sto ja tako kazem"... to je van pameti, ne znam zasto uopste ucestvujes na bilo kojoj temi ako nisi spreman da izneses bar jedan argument koji ce da drzi tvoju stranu price i da bude zaista cvrst, barem cvrsci od : subliminal messages.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:11:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.