Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:25:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Stop vređanju Zorana Đinđića!  (Pročitano 16749 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da je u pitanju Seseljili Sloba... ne ko bi vec dobio epilepticni napad u pokusaju da dokaze da su oni istinski srpski heroji...

Sa takvim herojima, sta ce nam neprijatelji...

a sad kada je u pitanju Djindjic, neki dobijaju epileptični napad da dokazu da nije bio težak kriminalac...

Smile

Kriminalac kao i svaki drugi politicar u Srbiji...
Za razliku od tebe, ja ne gajim iluziju da su predstavnici politicke opcije ciji sam simpatizer posteni ljudi koji su sve na posten nacin stekli.

U politici nema mesta za postene... Politicari... svi odreda su isti... produkt ljudskog organizma...

pa onda si u žešćem problemu, svesno podržavaš kriminalce i kad ted ćeš platiti za to.... 
hoćete pravnu državu a? evropejski licemeri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bolje i biti svestan nekih cinjenica neko slepo verovati da su politicari postenjacine kakvih nema!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Znas kako to licemerno zvuci iz usta nekoga ko podrzava ideje radikala? Smiley
Kome sve do sada niste zeleli smrt, a proglasavali ste jednog Sadama za prijatelja Srbije Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja nisam radikal, ja sam Srbin
ubijeno nas je preko 2,000 za vreme bombardovanja
posle su proterani stotine hiljada sa Kosova

onaj ko je izveo 5, oktobar je po vama ubio premijera
pa Boško Buha, Pantić, Gavrilović... nigde se radikali ne pominju

a koja je tvoja stranka ako nije tajna?

edit: posredstvom SAD, kolevke demokratije i finansijera Djindjica a sada čede i tadića, u Iraku je poginulo 1,000,000 ljudi.. da, jedan milion
i pre će mi biti Sadam prijatelj jer me nije bombardovao nego neko ko nam je decu ubijao, Bog vas kleo pogani izrodi
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 14:08:02 od milkec »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milkec je u pravu Smile bolje da poslisaju B92 tamo dezinformacija i ugrozavaja drzavnih intersa,  Smile trebalo bi ih kazniti! vredjaju pre svega Sefa drzave pa samim tim i narod!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Hm ovo je demokratsko drustvo i svako moze da prica sta hoce i kako hoce. Onda bi trebalo mozda i politicki forum staviti pod katanac, ili pojedini clanovi moralno da snose odgovornost zbog raznih gluposti izrecenih na racune pojedinih politicara, stranakam naroda etc.
To sto je b92 prozapadno orijentisana je njihova stvar, mozete ih bojkotovati ili ne...
Djindjic koliko god "imao" prljavu politicku proslost za razliku od ovih imao je neki put za bolje sutra ove Srbije, ovi nas vode samo dublje u provaliju!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15

Pa, dokle vise sa tim patetisanjem... pobijeno je 2.500 za vreme NATO, proterani su sa Kosova...
Do njih vam je stalo samo kada treba da se gadjate brojkama... ili postavite debilno pitanje: "A, da li je tebi tesko sto nemas tatu, kucu, zemlju?"

Pri tome zaboravljas da se sve to desavalo za vreme Miloseviceve vladavine koji je prvo porucio da niko ne sme da ih bije, pa je zatim sa Tudjmanom i Alijum etnicki ocistio Hrvatsku, dobar deo BiH, prodao Srbe u RS za flasu Civas regala, dozvolio da budu satanizovani kao koljaci za Srebrenicu i Markale, rekao istorijsko "Ne!" koje je bilo poslednji ekser u kovcegu kosovnskih Srba, svoje sopstvene gradjane drzao u izolaciji 10 godina, pustio da se kote razni kriminalci i profiteri....
Dobro.. nije samo on... to su radili oni koji su se brze-bolje raspuzili po partijama posle pada vlasti... otkud NS, SRS, DSS toliki glasovi u poslednje vreme?
Svi su ko stakori pobegli od Slobe i nasli novo uhlebljenje...

Ko je ubio Djindjica... ne zna se... nikad to necemo saznati...
To sudjenje je sramota za srpsko pravosudje...
Po mom misljenju, a ne po meni... ubio ga je onaj ko je tapsao JSO po ramenu, koji je usadio paranoju u glave da  ce svi biti pohapseni zbog svoje pljacke po ratistima Ex-Yu...
Da, tako je... Arkan je branio Brcko, Arkan je spasavao Srbe iz Sarajeva, ali Arkanovi Tigrovi, radikalske cete, Beli orlovi su krali po Slavoniji... samo su kroz kukuruze promicali frizideri i sporeti...
Nekako je trebalo platiti heroje...

Moja stranka ne postoji, posto u ovoj zemlji ne postoji stranke levog-centra...

Citat
edit: posredstvom SAD, kolevke demokratije i finansijera Djindjica a sada čede i tadića, u Iraku je poginulo 1,000,000 ljudi.. da, jedan milion
i pre će mi biti Sadam prijatelj jer me nije bombardovao nego neko ko nam je decu ubijao, Bog vas kleo pogani izrodi

Za razliku od tebe, poticem iz porodice u kojoj je pravoslavlje bilo nesto vise od zlatne krstace oko vrata, praseta i prangijanja na slavi ili cmakanja ikona po crkvi masnim ustima iz kojih izlecu kletve i pogan govor...
Prema tome, stidi se...

Ti sebe nazivas Srbinom...
Ti sebe stavljas u isti rod sa Svetim Savom...
Ti kletve vezujes sa Bozjim imenom... i nazivas se hriscaninom...

E, jadna li je ta mrziteljska, pomucenog mozga, Srbija..  Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2008, 14:22:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

ултра националиста

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 163
OS
Linux
Browser
Mozilla (Swiftfox)
Znas kako to licemerno zvuci iz usta nekoga ko podrzava ideje radikala? Smiley
Kome sve do sada niste zeleli smrt

Нису смрадикали палили и жарили твој Београд 9. марта 1991 и 5.октобра 2000 који толико волиш и за који се толико бринеш на осталим темама. Ми смрадикали смо били у истим ситуацијама као и ви на изборима 1997 када смо покрадени од Милутиновића и 2008  покрадени од стране Дорис Тадића. У тим ситуацијама као странка ми смо се за разлику од вас понашали одговорно.  Smile
IP sačuvana
social share

A riot is the language of the unheard.

Martin Luther King, Jr.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple 15
Hocemo prljavo?

Nije ni cudo sto se sami nazivate smradikalima kad vas vodi jedan Hrvat...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Pa, dokle vise sa tim patetisanjem... pobijeno je 2.500 za vreme NATO, proterani su sa Kosova...
Do njih vam je stalo samo kada treba da se gadjate brojkama... ili postavite debilno pitanje: "A, da li je tebi tesko sto nemas tatu, kucu, zemlju?"

Pri tome zaboravljas da se sve to desavalo za vreme Miloseviceve vladavine koji je prvo porucio da niko ne sme da ih bije, pa je zatim sa Tudjmanom i Alijum etnicki ocistio Hrvatsku, dobar deo BiH, prodao Srbe u RS za flasu Civas regala, dozvolio da budu satanizovani kao koljaci za Srebrenicu i Markale, rekao istorijsko "Ne!" koje je bilo poslednji ekser u kovcegu kosovnskih Srba, svoje sopstvene gradjane drzao u izolaciji 10 godina, pustio da se kote razni kriminalci i profiteri....
Dobro.. nije samo on... to su radili oni koji su se brze-bolje raspuzili po partijama posle pada vlasti... otkud NS, SRS, DSS toliki glasovi u poslednje vreme?
Svi su ko stakori pobegli od Slobe i nasli novo uhlebljenje...

Ko je ubio Djindjica... ne zna se... nikad to necemo saznati...
To sudjenje je sramota za srpsko pravosudje...
Po mom misljenju, a ne po meni... ubio ga je onaj ko je tapsao JSO po ramenu, koji je usadio paranoju u glave da  ce svi biti pohapseni zbog svoje pljacke po ratistima Ex-Yu...
Da, tako je... Arkan je branio Brcko, Arkan je spasavao Srbe iz Sarajeva, ali Arkanovi Tigrovi, radikalske cete, Beli orlovi su krali po Slavoniji... samo su kroz kukuruze promicali frizideri i sporeti...
Nekako je trebalo platiti heroje...

Moja stranka ne postoji, posto u ovoj zemlji ne postoji stranke levog-centra...

Citat

Za razliku od tebe, poticem iz porodice u kojoj je pravoslavlje bilo nesto vise od zlatne krstace oko vrata, praseta i prangijanja na slavi ili cmakanja ikona po crkvi masnim ustima iz kojih izlecu kletve i pogan govor...
Prema tome, stidi se...

Ti sebe nazivas Srbinom...
Ti sebe stavljas u isti rod sa Svetim Savom...
Ti kletve vezujes sa Bozjim imenom... i nazivas se hriscaninom...

E, jadna li je ta mrziteljska, pomucenog mozga, Srbija..  Smile

ala ti kenjaš devojčice  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 12:25:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.