Ja nikad ne dokazujem da li sam ili nisam.Ovde se sprovodi lov na veštice kao u Usa nakon rušenja kula.Ko god da je spomenuo mogućnost da su vlasti umešane u taj gnusni čin kako bi napale Avganistan-rekli su im da to nimalo nije patriotski a dobijali su i pretnje! Ovde je cool maltretirati slabije i one koji misle drugačije!Ljudi mirno protestuju a onda dolazte neki da ih biju!O jebem ti državu
LDP-ovci ni u kom sluchaju nisu jadni i nezashticeni kakvim se prikazuju . to je vrlo dobro organizovana i placena organizacija , sa jasnim ciljem unishtavanja srbije i srba kao naroda. zato se prema njima ne moze postupati u rukavicama ,vec brutalnim merama
LDP-ovci ni u kom sluchaju nisu jadni i nezashticeni kakvim se prikazuju . to je vrlo dobro organizovana i placena organizacija , sa jasnim ciljem unishtavanja srbije i srba kao naroda. zato se prema njima ne moze postupati u rukavicama ,vec brutalnim merama
koliko sam primetio unistavanje sopstvenog naroda najbolje je islo najvecim "patriotama" i onima koji su najglasnije urlali "Srbija" od '90 godine... tu ne mislim samo na fizicko unistavanje, vec i na mentalno zatupljivanje, kolektivnu lobotomiju...
da je meni to u glavi vec bih bio sa onim rezervistima tamo sto prave sranja dole... a ovo, ubij, zakolji, spali preko tastature, zaista ne razumem...
a o recniku pojedinaca da ne pricam, ovde su teske uvrede pogotovo na racun drugih naroda kao dobar dan, pa takmicenja ko ce posprdnije ime dati nekoj naciji... stvarno smo u ofsajdu, debelom...
Насиље је само нужно зло које доводи до мира ,среће и просперитета.
Ma nemoj molim te?Razbijanje glava i prozora doprinosi miru i prosperitetu... Koji je to "mir i prosperitet" da mi je znati samo .. Kad bi se oni nesrećnici što lome i biju pitali-imali bi Orvelovsku državu u kojoj bi umesto partije-vladala crkva i gde bi gradjani išli pognute glave ukočeni od straha.Kao za vreme prolaska nabedjenih patriota koji lome saobraćajne znake,stanice i izdajničke semafore? Pusti brate,pametan si momak,znaš o čemu pričam...
Ma nemoj molim te?Razbijanje glava i prozora doprinosi miru i prosperitetu... Koji je to "mir i prosperitet" da mi je znati samo .. Kad bi se oni nesrećnici što lome i biju pitali-imali bi Orvelovsku državu u kojoj bi umesto partije-vladala crkva i gde bi gradjani išli pognute glave ukočeni od straha.Kao za vreme prolaska nabedjenih patriota koji lome saobraćajne znake,stanice i izdajničke semafore? Pusti brate,pametan si momak,znaš o čemu pričam...
Не мешај патриоте и ретарде. Прави патриота не иде по граду и разбија све око себе. То је био скуп кретена којима је само било до дивљања и пљачке. За амбасаде ме баш брига, али оно уништавање града и пљачка је за сваку осуду. Лопови, примитивци и њима слични, користе такве прилике да лече своје фрустрације. Без обзира ко и којим поводом прави скупове. Ко год да је правио скуп исто би се десило.
Не мешај патриоте и ретарде. Прави патриота не иде по граду и разбија све око себе. То је био скуп кретена којима је само било до дивљања и пљачке. За амбасаде ме баш брига, али оно уништавање града и пљачка је за сваку осуду. Лопови, примитивци и њима слични, користе такве прилике да лече своје фрустрације. Без обзира ко и којим поводом прави скупове. Ко год да је правио скуп исто би се десило.
ako je tebe za ambasade bas briga, da li mozes da razumes da onda i na strani cije su npr te ambasade ima ljudi koje je bas briga za tvoj most, zgradu, pogodjen voz, spaljenu kucu?